FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve vise mislim da su nam itekako fula produzivanje ugovora sa Radovcem i Boljevicem.
Mislim da nijednog od njih 2 ne mozemo prodat radi njihovog pristupa igri(jer su spori,pogotovo Radovac,a Boljevic voljni momenat i trka 0 bodova) a i godina a sigurno su im morali podebljat platu obzirom da su produzili ugovor.
Mislim da nijednog od njih 2 ne mozemo prodat radi njihovog pristupa igri(jer su spori,pogotovo Radovac,a Boljevic voljni momenat i trka 0 bodova) a i godina a sigurno su im morali podebljat platu obzirom da su produzili ugovor.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ma ovo je od Kugle, njegova ideja i koncept, nas je navijac, pa nam je dao dio prostora. Ipak je dobro, centralna gradska ulica, blizi su kupcima u spici sezone, ali da je nas Fan shop-nije. Dovoljno vidjeti sta pise iznad.NoDi80 je napisao/la: ↑28 maj 2025, 17:50Sramota da nemamo ozbiljne ljude i Zeljine bivse igrace u vrhu saveza
Sve neka lijeva imena, za ovog gore nikad cuo
Pohvale za novi fan shop u gradu
Nadam se da ce protiv Radnika igrati vise Vinicius, Simoni, Foco, Sabic, Lausevic
Zenicanina treba povesti i Duskaju ili Trapari dati da brani
Zadnja utakmica u sezoni, Europa sigurna i treba Foco i jednog od mladih golmana probati, jer svakako Jaber i Muftic 75% idu
Boljeviću se naravno podebljala plata jer je prvi ugovor igrao za kikiriki. Najbolji i najkorisniji igrače ekipe, 10 golova i 5 asistencija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma realno i nije
16 golova i 10 asistencija u 48 utakmica otkad je dosao
Sosic 10 golova i 4 asistencije u 18 utakmica
Svaka njemu cast valjao nam je itekako, medjutim ne mislim da je najbolji
Krilo najbolje jeste, ali generalno igrac i nije
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 maj 2025, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Daj prestani više brojati golove Varešu i Kruševu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haha eto necemo brojati Vares i Krusevo
Znaci Boljevic je dao 13 golova otkad je dosao i to 5 iz penala cini mi se
Kome je to Boljevic zabijao Sloboda, Gosk, Radnik, Igman, Zvijezda 09
Dvije, tri utakmice protiv jacih ekipa nesto pokazao i to je to
Dodje Zrinjski ne vidi se
Opet kazem svaka njemu cast za sve, ali ne mislim da je najbolji igrac Zelje
Znaci Boljevic je dao 13 golova otkad je dosao i to 5 iz penala cini mi se
Kome je to Boljevic zabijao Sloboda, Gosk, Radnik, Igman, Zvijezda 09
Dvije, tri utakmice protiv jacih ekipa nesto pokazao i to je to
Dodje Zrinjski ne vidi se
Opet kazem svaka njemu cast za sve, ali ne mislim da je najbolji igrac Zelje
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 maj 2025, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jel vrijeme vise za zvanicnu sutra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zasto im ne bi podebljali platu u tom periodu bili glavni kotaci ekipe.Ejnur je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:07Sve vise mislim da su nam itekako fula produzivanje ugovora sa Radovcem i Boljevicem.
Fk Željezničar.
Zato sto su klasicni dizelasi pogotovo Radovac.Pablo11 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 00:18Zasto im ne bi podebljali platu u tom periodu bili glavni kotaci ekipe.Ejnur je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:07Sve vise mislim da su nam itekako fula produzivanje ugovora sa Radovcem i Boljevicem.
Igraca poput Radovca je puna nasa liga,mi se trebamo okrenuti prema igracima tipa Jabera,koji su trkaci a znaju i lopte i imaju tehniku.
Jer ne vidim smisao podebljati platu igracima za koje znas da ih ne mozes gotovo sigurno prodati,mozda Boljevica al i to bas za neku sicu
Sto se tice plate Boljevica i te price da je igrao za kikiriki tj da mu je bila mala plata malo mi to nije realno jer je ipak on stranac i sa cv-om koji je dobar za nasu ligu.
Ne znam otkud ta prica da je imao malu platu. Shvatam sta zelis reci, ali ako je Radovac pokazao sto vecina nije onda zasluzuje povecanje pa da ima 37.Ejnur je napisao/la: ↑29 maj 2025, 03:19Zato sto su klasicni dizelasi pogotovo Radovac.Pablo11 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 00:18Zasto im ne bi podebljali platu u tom periodu bili glavni kotaci ekipe.Ejnur je napisao/la: ↑28 maj 2025, 23:07Sve vise mislim da su nam itekako fula produzivanje ugovora sa Radovcem i Boljevicem.
Igraca poput Radovca je puna nasa liga,mi se trebamo okrenuti prema igracima tipa Jabera,koji su trkaci a znaju i lopte i imaju tehniku.
Jer ne vidim smisao podebljati platu igracima za koje znas da ih ne mozes gotovo sigurno prodati,mozda Boljevica al i to bas za neku sicu
Sto se tice plate Boljevica i te price da je igrao za kikiriki tj da mu je bila mala plata malo mi to nije realno jer je ipak on stranac i sa cv-om koji je dobar za nasu ligu.
Fk Željezničar.
Jel to fakat produženo sa Radovcem.Pa taj nema 1 kilometar pretrcan u sezoni.Ocekujem još produzenje Krpicu Cavnicu Galicu i nek gori.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Igrači koji ne trče ne mogu igrati moderni fudbal i tačka. Ustvari mogu, ako pored dva velemajstora šetača imaš 8 trkača koji ih pokrivaju, ali to nema ni Real, a kamoli mi. I u Realu je došlo do sukoba upravo zato što su neki trkači, a neki šetači.
Nadam se da je sportski segment kluba svjestan ovoga. Što se tiče Boljevića on se čak zadnje dvije tekme na Grbavici i vraćao da pomaže odbrani i to je pristup koji želimo da vidimo i sljedeće sezone.
Nadam se da je sportski segment kluba svjestan ovoga. Što se tiče Boljevića on se čak zadnje dvije tekme na Grbavici i vraćao da pomaže odbrani i to je pristup koji želimo da vidimo i sljedeće sezone.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Samo da vas zamolim da u daljoj komunikaciji naseg gradskog rivala oslovljavate kao klub koji vrši utaju poreza!!!
Dakle nemojte pisati Sarajevo nego klub koji vrši utaju poreza!!!
Dakle nemojte pisati Sarajevo nego klub koji vrši utaju poreza!!!
Boljevic je najbolji igrac u nevracanju u odbranu i mlataranju rukama.
Ni u top 3 igraca nije.
Šošić, Jaber, Dangubic su nasi najbolji igraci a Madzid broj 1.
Boljevic je napravio potez protiv Veleza i golovi na derbiju, ostalo ga nigdje nije bilo.
Da mi je vidjeti klub koji njega zeli potpisati...
Jedina utakmica kada se vracao je protiv Sloge jer su ga gledali sa tribina i tad je uhljup pokazao da moze kada hoce ali pristip je bio da nece.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Delegiranje 33. kolo WWin liga BiH:
Široki Brijeg - Sloboda (Amin Efendić)
Velež - Sloga (Dražen Marić)
Radnik - Željezničar (Dragan Petrović)
Posušje - Sarajevo (Irfan Peljto)
Igman - Borac (Armin Kukić)
GOŠK - Zrinjski (Frano Jelić)
Ne moramo ni razmišljati o tome kakvo nas suđenje očekuje.
Široki Brijeg - Sloboda (Amin Efendić)
Velež - Sloga (Dražen Marić)
Radnik - Željezničar (Dragan Petrović)
Posušje - Sarajevo (Irfan Peljto)
Igman - Borac (Armin Kukić)
GOŠK - Zrinjski (Frano Jelić)
Ne moramo ni razmišljati o tome kakvo nas suđenje očekuje.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Lokomotifa
- Kontakt:
"Susret između Radnika i Željezničara u Bijeljini sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke. Na linijama će mu pomagati Dejan Stjepanović (Banja Luka) i Tarik Mulasmajić (Tešanj), dok su VAR zaduženja povjerena Sabriji Topaloviću iz Zenice i Nebojši Žugiću iz Banja Luke."
Slijedi sudijsko masakriranje i još jedna organizovana kriminalna akcija od strane Nogometnog saveza BiH, ali koga to više zanima, džaba pisati, raja oguglala, da ne kažem prihvatila sve ovo što se radi.
Slijedi sudijsko masakriranje i još jedna organizovana kriminalna akcija od strane Nogometnog saveza BiH, ali koga to više zanima, džaba pisati, raja oguglala, da ne kažem prihvatila sve ovo što se radi.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
Nažalost svaki klub u ovoj ligi vrši utaju poraza, nema ni jednog čistog dokazano
Velika je razlika izmedju neplacanja poreza i utaje poreza. Neplaceni porez kad tad platis a ono sto utajis nikad ne platis.
- NerminFatic
- Kontakt:
A sto bi, ljudi ostali u ligi!?Lokomotifa je napisao/la: ↑29 maj 2025, 10:58"Susret između Radnika i Željezničara u Bijeljini sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke. Na linijama će mu pomagati Dejan Stjepanović (Banja Luka) i Tarik Mulasmajić (Tešanj), dok su VAR zaduženja povjerena Sabriji Topaloviću iz Zenice i Nebojši Žugiću iz Banja Luke."

Arapi opet počeli...
Prvo iznenađenje ljetnog prijelaznog roka: NEOM preotima pojačanje Al-Nassru
Objavljeno: 29. maj 2025. u 09:58
Novo-prvoligaš NEOM FC, koji je ove sezone izborio plasman u Roshen Saudi League osvajanjem Yelo lige, priredio je prvo veliko iznenađenje prelaznog roka. Klub je postigao dogovor sa saudijskim veznjakom Abdulmalikom Al-Jaberom, igračem FK Željezničar Sarajevo, i to u trenutku kada je 21-godišnjak bio „na korak“ od potpisa za Al-Nassr.
Visina transfera: 4,5 miliona eura
Ugovor: vrijedi do ljeta 2026.
Učinak u sezoni 2024/25: 33 nastupa, 3 gola i 3 asistencije za Željezničar
Reprezentacija: Za olimpijsku selekciju Saudijske Arabije odigrao 3 utakmice i postigao 1 gol.
Karijera: ponikao u omladinskom pogonu Ohoda, početkom 2023. prešao u Dinamo Zagreb (U-19), a u ljeto iste godine potpisao za bosanski klub.
NEOM-ova uprava time je osigurala ključno pojačanje u veznom redu za debitantsku sezonu u eliti, dok Al-Nassr ostaje bez dugo priželjkivanog transfera.
https://www.eremnews.com/sports/mss4yi7
Prvo iznenađenje ljetnog prijelaznog roka: NEOM preotima pojačanje Al-Nassru
Objavljeno: 29. maj 2025. u 09:58
Novo-prvoligaš NEOM FC, koji je ove sezone izborio plasman u Roshen Saudi League osvajanjem Yelo lige, priredio je prvo veliko iznenađenje prelaznog roka. Klub je postigao dogovor sa saudijskim veznjakom Abdulmalikom Al-Jaberom, igračem FK Željezničar Sarajevo, i to u trenutku kada je 21-godišnjak bio „na korak“ od potpisa za Al-Nassr.
Visina transfera: 4,5 miliona eura
Ugovor: vrijedi do ljeta 2026.
Učinak u sezoni 2024/25: 33 nastupa, 3 gola i 3 asistencije za Željezničar
Reprezentacija: Za olimpijsku selekciju Saudijske Arabije odigrao 3 utakmice i postigao 1 gol.
Karijera: ponikao u omladinskom pogonu Ohoda, početkom 2023. prešao u Dinamo Zagreb (U-19), a u ljeto iste godine potpisao za bosanski klub.
NEOM-ova uprava time je osigurala ključno pojačanje u veznom redu za debitantsku sezonu u eliti, dok Al-Nassr ostaje bez dugo priželjkivanog transfera.
https://www.eremnews.com/sports/mss4yi7
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Meshko91, OdbrambeniOP, ŠTA_JE i 45 gostiju.