Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Kao što sam pisao, apsolutno je normalno da se Gazibegovic ljuti. Ovo stvara razdor, nejednak tretman. Barbare u namjerno ovo radi da bi gurao poluigrače i menadžerisao. Ovakvi likovi su najodvratniji. I sutra kad Gazibegovic odustane, naciju će bezobrazno uvjeravati da to nije ok, kao i za Ahmedhodzica i Hadzikadunica, a jedini krivac je on.
Tahirovic bez nastupa može. I još mnogi.
Tahirovic bez nastupa može. I još mnogi.
- Maroon1946
- Kontakt:
Podrška selektore 

Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 29 maj 2025, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Standardno mnogo laži se ovdje izrekne i pogrešnih poređenja, bez uzimanja u obzir svega. Evo ako ce zbog ovoga Gazibegovic odustati od reprezentacije, nek odustane. Nije uopće problem sto ga selektor nije pozvao ovaj put, problem ste vi koji dizete bespotrebno prašinu u ovom trenutku. Ali zaista.
Ne moze se porediti minutaza u zadnje dvije, tri utakmice Gazibegovica i Tahirovica ili nekog drugog igrača kada se Gazibegovic tek vratio iz povrede a drugi igra kontinuirano i "sabjere" minute iz kola u kolo, zdrav i spreman 100%.
Valjda smo došli do toga da ne poredimo LN koja je mogla istrpiti sve i svašta, i kvalifikacije, koje ne trpe sličnu priču. Tu se paralele ne mogu povlačiti.
Ne odlučuje Barbarez sam. Gazibegovic odavno nije zadovoljio ni pristupom ni igrama i SS ima pravo da ga zove ili ne. Ovaj put mu je poslana jasna poruka, bas kao sto je Huseinbašiću bila poslana u martu, i ne samo njima dvojici, nego svima. Ili jesi ili nisi.
Kao sto mi je bilo svejedno sto nije pozvao Huseinbašića u martu, tako mi je svejedno sto nije za ovaj prozor pozvao Gazibegovica. Odličan tajming.
Nema tu prostora za emocije. I ja bih obojicu pozvao, ali mi neke stvari ne vidimo na treninzima, pa i na utakmicama.
Ako Barbarez i SS i direktor nisu pravi ljudi na pravom mjestu u pravo vrijeme, ja stvarno ne znam ko bi to mogao biti. A tolika mržnja izbija iz nekih da je to nevjerovatno.
Ne moze se porediti minutaza u zadnje dvije, tri utakmice Gazibegovica i Tahirovica ili nekog drugog igrača kada se Gazibegovic tek vratio iz povrede a drugi igra kontinuirano i "sabjere" minute iz kola u kolo, zdrav i spreman 100%.
Valjda smo došli do toga da ne poredimo LN koja je mogla istrpiti sve i svašta, i kvalifikacije, koje ne trpe sličnu priču. Tu se paralele ne mogu povlačiti.
Ne odlučuje Barbarez sam. Gazibegovic odavno nije zadovoljio ni pristupom ni igrama i SS ima pravo da ga zove ili ne. Ovaj put mu je poslana jasna poruka, bas kao sto je Huseinbašiću bila poslana u martu, i ne samo njima dvojici, nego svima. Ili jesi ili nisi.
Kao sto mi je bilo svejedno sto nije pozvao Huseinbašića u martu, tako mi je svejedno sto nije za ovaj prozor pozvao Gazibegovica. Odličan tajming.
Nema tu prostora za emocije. I ja bih obojicu pozvao, ali mi neke stvari ne vidimo na treninzima, pa i na utakmicama.
Ako Barbarez i SS i direktor nisu pravi ljudi na pravom mjestu u pravo vrijeme, ja stvarno ne znam ko bi to mogao biti. A tolika mržnja izbija iz nekih da je to nevjerovatno.
Bitno da je zadovoljan kako Tahirbeg igra i u repci i u klubu. 

Ma standardno njegovo provaljivanje i skakanje samom sebi usta. Nek on nastavi pobjedjivat i svi sretni, onda je totalno nebitno koga poziva, igra li u klubu ili ne i standardne teme oko kojih se vode polemike.
Svidja mi se sto ce pustit nakon tekme sa San Marinom veci broj igraca na odmor, da vidimo malo ove sto su igrali minimalno ili nikako dosad.
Svidja mi se sto ce pustit nakon tekme sa San Marinom veci broj igraca na odmor, da vidimo malo ove sto su igrali minimalno ili nikako dosad.
-
- Kontakt:
Ne daj se Barba, dok je tvojih advokata na forumu, miran si.
- MoodyReboot
- Kontakt:
hurem bi opravdao Barbareza i da mu ovaj člana porodice izbode nožem, nerealna pristrasnost.
Ako je zadovoljan, nije ni cudo sto smo zadnja rupa na svirali

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Radujem se Mujakićevim fudbalskim bravuramafanatik19 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 13:01Ma standardno njegovo provaljivanje i skakanje samom sebi usta. Nek on nastavi pobjedjivat i svi sretni, onda je totalno nebitno koga poziva, igra li u klubu ili ne i standardne teme oko kojih se vode polemike.

Kud odma na najcrnji scenarij odeCoolpanda24 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 13:13Radujem se Mujakićevim fudbalskim bravuramafanatik19 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 13:01Ma standardno njegovo provaljivanje i skakanje samom sebi usta. Nek on nastavi pobjedjivat i svi sretni, onda je totalno nebitno koga poziva, igra li u klubu ili ne i standardne teme oko kojih se vode polemike.
Svidja mi se sto ce pustit nakon tekme sa San Marinom veci broj igraca na odmor, da vidimo malo ove sto su igrali minimalno ili nikako dosad.![]()

Mislio sam na Memica, Kulasina pa eto i Omerovica na krilu. Slovenija je taman po mjeri da vidimo hocel bit kakve fajde od 2. I 3. Navedenog, za Memica smo vec vidjeli da hoce.
Niho nek ide na Ibizu poslije San Marina.
Nije nikakav problem, ali je li igrao Tahirović kad je pozivan? Kakva je sad minutaža nekih drugih u ekipi, recimo Baždara ili Malića? Kako oni mogu, Gazibegović ne može?hurem je napisao/la: ↑29 maj 2025, 12:58Standardno mnogo laži se ovdje izrekne i pogrešnih poređenja, bez uzimanja u obzir svega. Evo ako ce zbog ovoga Gazibegovic odustati od reprezentacije, nek odustane. Nije uopće problem sto ga selektor nije pozvao ovaj put, problem ste vi koji dizete bespotrebno prašinu u ovom trenutku. Ali zaista.
Loše bile partije? Ni to nije problem, ali šta ćemo sa najlošijom partijom u historiji reprezentacije koju je prezentovao Nail Omerović? Šta ćemo sa užasnim partijama Mujakića iz godine u godinu za sve reprezentativne vrste?
Naravno da ne bi bio problem da se Gazibegović izostavi, možda i ima negdje smisla, ali je problem što su mnogi drugi van tog smisla na spisku. Ne možeš to raditi igračima, užasno je. Haman budala hoće da zavadi Gazibegovića i Huseinbašića jer konstantno ide u kontru s jednim, odnosno drugim.
I koliko god vi opravdavali imbecila, sve dok su mu na spisku:
- Ermin Bičakčić, član jednog od najslabijih Cvajtaša, sa 36 godina na leđima i čak nestandardan;
- Nail Omerović, član NK Osijek koji je NK Široki Brijeg,
- Ivan Bašić, član najlošije ekipe ruskog prvestva i vrlo brzo u smiješnom klubu,
- Dario Šarić, tip koji igra za **** Cesenu i nije u životu većeg nivoa vidio, a ima već 28,
- Dženis Burnić, koji sa 27 tavori po Cvajti, u slabijim ekipama,
- Nihad Mujakić, koji igra-ne igra za FK Partizan, u smiješnoj ligi, na smiješnom nivou i u svojih 17 nastupa za sve reprezentativne vrste je vazda bio najgori na terenu, uz to već 27 godina,
Bilo kakva priča o sistemu i pravilima, pravdi je SMIJEŠNA.
Od ovih likova se može naći JEDAN na spisku, jer je dobar za atmosferu, jer je iz nekog razloga ok za ekipu. Trpiti ovih 6 ubleha iznad je smijurija. Svi mi znamo da oni ne mogu doprinijeti više reprezentaciji apsolutno ništa.
Imbecil je otjerao Ahmedhodžića, otjerao je Hadžikadunića, koliko god to vama teško bilo prihvatiti. Evo na putu je da još jednog dobrog igrača otjera (a ko zna koliko još onih koji zbog ovakvih stvari kažu "ma neću da igram tamo, vidiš kako je nestabilno"). Složit ćete se da je kada na dispoziciji imaš odbranu: Gazibegović (Koln), Dedić (Salzburg), Hadžikadunić (HSV), Ahmedhodžić (Sheffield), Muharemović (Sassuolo), Barišić (Basel), Kolašinac (Atalanta), Malić (Šturm) ovo priča koja je vrlo vrlo ozbiljna. Radeljić i Katić su sasvim ok da popune prostor i rupe, ali ovo nabrojano je STRAŠNA osnova. Ti si polovinu te osnove bacio niz vodu i prodat ćeš nam sutra nekog novog debila kao "dobar je". Ako Medić potpiše za kakvog drugoligaša, eto ga ovamo, a ne bih se čudio ni Šarliji, ipak igra za Pafos ili Maglici (Darmstadt). I još će nam imbecil otvarati oči da su to igračine.
Ali debili koji misle ako kritikujes selektora da se nadaš porazu repke.
Nova doza retardacije.
Ali Hurem brat preskoči Bazdara i njegovu minutažu u drugoj ligi Spanije. Kaže sabira minute ima pola godine hahahahahahaha

Ali Hurem brat preskoči Bazdara i njegovu minutažu u drugoj ligi Spanije. Kaže sabira minute ima pola godine hahahahahahaha
Pa od starta je to tako, i to konstantno jedni te isti maloumnici da vise covjek ne zna sta da kaze na sve. Ja stvarno ne mogu povjerovati da neko navija kontra reprezentacije, pa cak i onaj sto napise da bog da izgubili svaku jer sam poprilicno siguran da se taj isti lik jos gore nervira od mene kad dodje utakmica.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Ne sabira, sabjere. Ne znam koja je to riječ, ali eto.
Znaci logika je da je bolje da igrac igra pola godine i dobije 180 minuta nego da čim se vrati od povrede, igra po 90 minuta .MoodyReboot je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:33Ne sabira, sabjere. Ne znam koja je to riječ, ali eto.

opet se ostri **** na igracima koji su od ranije tu i koje on nije uveo u reprezentaciju.
Naravno ne moze **** ostriti na Dzeki ili Demirovicu ali evo Gazibegovic je vjerovstno nova zrtva njegovih pravila. Vidjet cemo sta ce septembar donjeti.
Takodket ovo valjanje sa ovim "svabom" sto hoce d aigra za nas, ne znam zasto lazu i petljaju, decko ne moze po pravilima dobiti sportsko drzavljanstvo BiH i to je jasno kao dan, ali eto kao cekamo, ima volje,nismo odbijeni bla bla bla.
Jankovic takodjer sta kao odlucit ce slijedece sedmice ili sta, ili je pristao ili nije.
Hajd dobit ce San Marino imat cemo 12 bodova i ostaje da vidimo u istatku kvalifikacija jesmo li sposobni osvojito grupu.
Naravno ne moze **** ostriti na Dzeki ili Demirovicu ali evo Gazibegovic je vjerovstno nova zrtva njegovih pravila. Vidjet cemo sta ce septembar donjeti.
Takodket ovo valjanje sa ovim "svabom" sto hoce d aigra za nas, ne znam zasto lazu i petljaju, decko ne moze po pravilima dobiti sportsko drzavljanstvo BiH i to je jasno kao dan, ali eto kao cekamo, ima volje,nismo odbijeni bla bla bla.
Jankovic takodjer sta kao odlucit ce slijedece sedmice ili sta, ili je pristao ili nije.
Hajd dobit ce San Marino imat cemo 12 bodova i ostaje da vidimo u istatku kvalifikacija jesmo li sposobni osvojito grupu.
Bukvalno niko to ni ne napise, ali se nadju delegati da misle o tome

Jbt ne smijes ni normalnu kritiku uputiti, bez onog kockar, trnokop i slicni epiteti. Pojedini odmah misle da smo mi neprijatelji repke. Vidit ces kad ode Barbarez, pisat ce da smo ga mi sa foruma otjerali, kao onomad za Ahmedhodzica

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne svidjaju mi dvostruki arsini prema igracima koje ima Barba.
Evo ovaj slucaj Gazibegovic primjera radi.
Rece izaso iz povrede, nije na potrebnom nivou da bi bio tu, dok su drugi tu iz istih razloga zbog kojih Juka nije.
Jos kako rekoh na Jukinoj temi, nema Seje, deficitaran si na bekovima, a on ti je bek, moro je bit tu prosto.
Stalno ta drkanja oko igraca od okupljanja do okupljanja.
Danas Juka ne zadovoljava, jucer Huseinbasic nije zadovoljavo, prekjucer Hadzikadunic i tako ukrug.
Isto sam misljenja da je Bajraktarevic trebo bit na spisku.
Uz Memica je najbolje od krila sto imamo.
Bez obzira na minutazu, ima kvalitet i moze ti doprinijet,a takvi igraci su ti potrebni.
Barbu sam gotivio ko igraca, a sad ko selektor mi polako pada u ocima.
Evo ovaj slucaj Gazibegovic primjera radi.
Rece izaso iz povrede, nije na potrebnom nivou da bi bio tu, dok su drugi tu iz istih razloga zbog kojih Juka nije.
Jos kako rekoh na Jukinoj temi, nema Seje, deficitaran si na bekovima, a on ti je bek, moro je bit tu prosto.
Stalno ta drkanja oko igraca od okupljanja do okupljanja.
Danas Juka ne zadovoljava, jucer Huseinbasic nije zadovoljavo, prekjucer Hadzikadunic i tako ukrug.
Isto sam misljenja da je Bajraktarevic trebo bit na spisku.
Uz Memica je najbolje od krila sto imamo.
Bez obzira na minutazu, ima kvalitet i moze ti doprinijet,a takvi igraci su ti potrebni.
Barbu sam gotivio ko igraca, a sad ko selektor mi polako pada u ocima.
Podrska selektore 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: ASD, bhfanatic14 i 14 gostiju.