Kažem ti kao otišao je moj slučaj taj na neki viši odbor oni će zasjedat o tome, rekli su mi javit, sad kad vidjet ćemo... glupa situacija ono baš... ne znam kakva su iskustva sa ovim mikrokreditnim organizacijama
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- Shategabri
- Kontakt:
Nije to samo banka, bilo koja finansijska instirucija (banke, mikrokreditne) kad imaš promet na izvodu povezan sa kladionicama, imaju pravo da ti odbiju zahtjev za kredit i nerijetko odbijaju.
Evo
Evo
"Ako niste znali, banka i zbog klađenja može da odbije zahtjev za kredit, čak i ako su svi drugi uslovi ispunjeni. Rješenje za ovog gospodina je da ode u drugu banku, koja neće imati uvid u transakcije prethodnog računa, i tamo aplicira. Često nas ljudi pitaju da li mogu da tuže banku jer ih je odbila za kredit. Naravno da ne, jer pravo je banke, kao i svakog od nas, da bira kome će pozajmiti svoj novac"
Koševo Zapad
Grebajiga, da sam znao to sigurno ne bi nikad hahaha, šta da radim sad... glupost realno. Uglavnom kakav god neko prijedlog da ima, dobro je došao
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ma kakav odbor, to ti je mazanje očiju. Neće niko zasjedat o kreditu od 3k. Moj ti je savjet prvo probaj doć lično na razgovor sa šefom poslovnice ili kreditnog odjela, pa vidi možeš li napisat neki zahtjev ili nekako da riješiš tu situaciju ljudski.juka55 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:30Kažem ti kao otišao je moj slučaj taj na neki viši odbor oni će zasjedat o tome, rekli su mi javit, sad kad vidjet ćemo... glupa situacija ono baš... ne znam kakva su iskustva sa ovim mikrokreditnim organizacijama
Ma stvar je što znam te ljude iz banke dobro zbog posla, i tu ženu koja je glavna za kredite, znamo se dobro. I ona se iznenadila kao otkud tebi transkacije sa kladionicom... ko će to sad objasnit, mislim nigdje veze, da i jesam sebi uplaćivao, moj život moja stvar, ali evo sigurno ne bi nikad da sam znao da može doći do ovih gluposti... i evo da ja njoj odem opet šta mi ona može više reći od tog što je rekla... ali svakako ću probatcoelho41 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:40Ma kakav odbor, to ti je mazanje očiju. Neće niko zasjedat o kreditu od 3k. Moj ti je savjet prvo probaj doć lično na razgovor sa šefom poslovnice ili kreditnog odjela, pa vidi možeš li napisat neki zahtjev ili nekako da riješiš tu situaciju ljudski.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
relativizam je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:22A ovo u vezi kazni
Kad zaustavis stranca i da plati kaznu i ako stranac nema novaca ni u banci ni kod sebe kako naplatiti.
Imal ko ovdje od organa gonjenja da objasni šta onda

evo jaran milicajac kaže
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- relativizam
- Kontakt:
Meni to još niko nije objasnio kako treba.juka55 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:56relativizam je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:22A ovo u vezi kazni
Kad zaustavis stranca i da plati kaznu i ako stranac nema novaca ni u banci ni kod sebe kako naplatiti.
Imal ko ovdje od organa gonjenja da objasni šta onda
evo jaran milicajac kaže
Ja sam čuo price tako kazne stranca narusavanje javnog reda i mira i nema covjek ništa,pa u stanici skupljaju da mu plate
- VensanKasel
- Kontakt:
Odlepršao Benjo ....
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
RIP bio je dobar momak. 

Jesu mnoge ljude zavili u crno.
Sad ce brude da se oprastaju…
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Preminuo, a danas mu i rodjendan
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jedan klošar manje u gradu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sad te ima, sad te nema.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Njegov način života i bahatost bilo je samo pitanje vremena.Vozač passata će sad zaglaviti zatvora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad vidis na slikama sta je ostalo od motora, nije ni cudo sto je mrtav. Kurcenje mu doslo glave, kao i karma za sina od Danisa Tanovica...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Unicredit to radi odavno ima 7,8 god slicno drug zelio nisu mu dali radi kladionice a isto bezveze par puta mozda ko i ti da je nekom uplatio iznos bezveze 20,30 KM al jbga doduse njemu su na kraju dali al morao ziranta ganjati iako je kreditno sposoban itd al je i veca cifra bila ..juka55 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:19Života mi tako bi. Ne znam ni ja što je to toliki problem, eto kao ako imaš problema sa kockom nisu sigurni hoćeš li moći vraćati kredit... Bila mi nagodna banka ta gdje imam račun zbog posla i tako. Ne znam eto grebeš mi sve ako sam 4-5 puta uplatio jaranu, nije tu bilo ni stoja uplate, ali eto...relativizam je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:17Ma nidje veze to nema ni u arapskoj bancijuka55 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 14:14Pozdrav raja. Imam jednu situaciju pa me zanima da li je neko imao sličnu, ili se jednostavno razumije u tematiku. Podnio sam zahtjev za kredit u iznosu od 3000KM. Sve je bilo super, rekli su da će biti riješeno u roku sedmice, mal iznos nisam imao prije kredita, ekstra. Međutim nazvali su me i rekli kako ne mogu odobriti kredit jer sam imao transakcije sa kladionicom... da stvar bude gora nisam sebi uplaćivao jer ne igram to, nego par puta jaranu on meni keš ja njemu 10-20KM da može odigrat... fazon kao politika banke je da ne daju kredite ljudima koji su imali transakcije sa kladionicom, rekli su mi da će zasjedat kao neki veći odbor pa će mi javiti. Sad mene interesuje zna li neko ima li išta od toga, ili da se ne nadam đaba. I koje su mi alternative ukoliko mi ne odobre
**** ih traži drugu
ukratko nije to nista novo ..ja recimo onu aircash karticu nisam radi toga izvadio kontao da preko nje povezem mob sa apple pay al neke banke ne danu transakciju na nju radi kladionice i slicno pa nisam reko sto je sigurno sigurno je

- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 8 gostiju.