Ide agenciji veliki dio , ne znam tacno kolki je procenat, ali sigurno par miliona agenciji, tako da ako se zavrsi na 4.5m , nama sigurno pripada 2.5m
Nista nije zvanicno, ja jos ne vjerujem sekunde u ovo, NA HAJR
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ma neće toliko agenciji, mislis? to je bas ogroman procenat, 40%GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 16:13
Ide agenciji veliki dio , ne znam tacno kolki je procenat, ali sigurno par miliona agenciji, tako da ako se zavrsi na 4.5m , nama sigurno pripada 2.5m
Basic mu je prvi dao sansuBumbaclat je napisao/la: ↑29 maj 2025, 16:28Neka ide kolliko ide. Ljudi su nam bukvalno poklonili igraca. Mi smo mu samo dali priliku da igra, a i to jedva. Trebao je doci Dino da dijete dobije sansu. Kod Brune je bio na tribinama, kod Basica ili na tribinama ili na klupi, poneka minuta na kapaljku. Romeu Jozaku dodjemo dozivotnu VIP Gold kartu u najmanu ruku.![]()
Rekoh na kapaljku. U onakvoj ekipi, Jaber je morao biti standardan i pocinjati svaku, a dobio za cijeli basicev mandat 70 minuta. Prvi mu je zaista dao sansu onaj Al-Tuwaijri, ali njega necu ni da racunam. Dakle, Dini se najvise zahvaliti sto se trenera tice.NoDi80 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 16:34Basic mu je prvi dao sansuBumbaclat je napisao/la: ↑29 maj 2025, 16:28Neka ide kolliko ide. Ljudi su nam bukvalno poklonili igraca. Mi smo mu samo dali priliku da igra, a i to jedva. Trebao je doci Dino da dijete dobije sansu. Kod Brune je bio na tribinama, kod Basica ili na tribinama ili na klupi, poneka minuta na kapaljku. Romeu Jozaku dodjemo dozivotnu VIP Gold kartu u najmanu ruku.![]()

Vise nama ide od tog iznosa.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 16:13
Baš to za tebe vrijedi Virto.Virtu4l je napisao/la: ↑29 maj 2025, 13:03bhsport je napisao/la: ↑29 maj 2025, 10:52Boljevic je najbolji igrac u nevracanju u odbranu i mlataranju rukama.
Ni u top 3 igraca nije.
Šošić, Jaber, Dangubic su nasi najbolji igraci a Madzid broj 1.
Boljevic je napravio potez protiv Veleza i golovi na derbiju, ostalo ga nigdje nije bilo.
Da mi je vidjeti klub koji njega zeli potpisati...
Jedina utakmica kada se vracao je protiv Sloge jer su ga gledali sa tribina i tad je uhljup pokazao da moze kada hoce ali pristip je bio da nece.
Nekad moraš progutati taj ego i sujetu, lakše će ti biti, vjeruj mi.
Svi mi ponekad pogriješimo, ali ne idemo manijakalno braniti svoje gluposti i onda kad su očigledne.
48 utakmica
16 golova
10 asistencija
Pozdrav![]()

Mi da dobijemo 5x vise para imam osjecaj da nam skoro nista ne bi znacilo.NoDi80 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 16:11Ovo su pare koje nas mogu dici iz pepela
Znaci vratiti dugove i pametno ulogati u infrastrukturu i omladinski pogon
Treba da nam ovaj transfer bude neki novi pocetak
Ako budemo pametno radili, nekad cemo vritit i uvijek imati u opticaju 10, 20 miliona
Najlakse je potrositi odmah u nista
Ovde je realno kvalitet za konkurentnog Želju ima Riad BajicLevin je napisao/la: ↑29 maj 2025, 23:25Da malo ažuriramo listu igrača o kojima se piše do sada za sezonu 2025/2026 :
Golmani
Golman - Ibrahim Šehić (36) - Al Khaleej
Golman - Aldin Ćeman (30) - Igman
Golman - Alen Kenjar (20) - FC Augsburg II
Odbrana
Štoper - Daniel Graovac (31) - CFR Cluj![]()
Štoper - Riad Šuta (22) - NK GOŠK Gabela
Lijevi bek - Enes Alić (25) - NK Varaždin
Desni bek - Giovanni Troupée (27) - TOP OSS
Desni bek - Vedad Radonja (23) - AEK
Vezni red
Centralni vezni - Juana Fontemachi (28) - NK Jedinstvo Bihać
Ofanzivni vezni - Riad Mašala (21) - NK Rudeš Zagreb
Ofanzivni vezni - Antonio Kaćunko (24) - NK GOŠK Gabela
Napad
Krilo - Haris Duljević (31) - Stal Rzeszow
Napadač - Riad Bajić (31) - Ankaragücü
Napadač - Hamza Jaganjac (21) - NK Istra
Napadač - Mirsad Ramić (32) - Igman
Obzirom da velika većina imena dolazi sa društvenih mreža ne treba uzimati toliko za ozbiljno. Vjerovatno će do kraja prelaznog roka lista izaći na 50+ igrača.
Napaceni87 je napisao/la: ↑29 maj 2025, 23:59Ovde je realno kvalitet za konkurentnog Želju ima Riad BajicLevin je napisao/la: ↑29 maj 2025, 23:25Da malo ažuriramo listu igrača o kojima se piše do sada za sezonu 2025/2026 :
Golmani
Golman - Ibrahim Šehić (36) - Al Khaleej
Golman - Aldin Ćeman (30) - Igman
Golman - Alen Kenjar (20) - FC Augsburg II
Odbrana
Štoper - Daniel Graovac (31) - CFR Cluj![]()
Štoper - Riad Šuta (22) - NK GOŠK Gabela
Lijevi bek - Enes Alić (25) - NK Varaždin
Desni bek - Giovanni Troupée (27) - TOP OSS
Desni bek - Vedad Radonja (23) - AEK
Vezni red
Centralni vezni - Juana Fontemachi (28) - NK Jedinstvo Bihać
Ofanzivni vezni - Riad Mašala (21) - NK Rudeš Zagreb
Ofanzivni vezni - Antonio Kaćunko (24) - NK GOŠK Gabela
Napad
Krilo - Haris Duljević (31) - Stal Rzeszow
Napadač - Riad Bajić (31) - Ankaragücü
Napadač - Hamza Jaganjac (21) - NK Istra
Napadač - Mirsad Ramić (32) - Igman
Obzirom da velika većina imena dolazi sa društvenih mreža ne treba uzimati toliko za ozbiljno. Vjerovatno će do kraja prelaznog roka lista izaći na 50+ igrača.
I eventualno ovaj desni bek Troupee koji ima utakmica koji nije kao pola ovih sa spiska da nemaju 10 minuta u posljednjih 15 utakmica