Strašno, još strašnije je to što je djelovalo da će biti ogromna zvijezda, ali eto propuh.Bazinga12345 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 23:29https://www.asroma.com/en/news/73304/club-statement
Zaniolo![]()
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Trebala bi se proučavati propast njegove karijere.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
2x acl povrede sa 20-22g, a ocito nije ni u glavi najbistriji. Nesto je zayebavao oko ugovora pa je u pola sezone poslat u Tursku i tad mu je tek karijera krenula silaznom putanjom i ocito je i dalje kivan na Romu.
embrace the chaos
Ja pratim Inter od 96-te. Tih 5-6 utakmica Intera koje je vodio Gasperini je po meni ubjedljivo najgori, najnegledljiviji Inter u ovih 30 godina. Ekipa nije pokazivala mi mrvu želje da nekog pobijedi i bilo je očito da nisu uopšte prihvatili trenera.Surreal je napisao/la: ↑27 maj 2025, 23:07Zanima me baš mišljenje drugih navijača, a naročito Interovih - Gasperini i Roma, kako vam djeluje taj spoj?
Nisam fan, prije svega njegovih ljudskih karakteristika, odnosno smatram da je jedno obično smeće od čovjeka, koje nije u stanju da preuzme odgovornost, svađao se sa najvažnijim igračima, javno ih ponižavao, imao oduran komentar za Ndicku, imao je i neke seksističke komentare, jedan takav lik ne treba Romi, barem to mislim, ali eto...
Ipak, ne treba mu oduzeti trenerski kvalitet, napadači pod njegovom palicom pucaju, a i uspio je da razvije veliki broj mladih igrača, ne znam tačno šta da mislim.
A mislim da on nije trener za klub kojem odmah treba neki iskorak. On neće ni blizu imati situaciju kao sa Atalantom, da može raditi bez pritiska i da ima par sezona na raspolaganju da prilagodi ekipu sebi. Mislim da su veće šanse da se ponovi scenario sa Interom.
On je trener kojem treba dugoročni program da bi napravio tim po svom ali Roma se ne čini kao strpljiv klub a ni on nije baš u cvijetu mladosti. Ne znam što bi ga angažovali, nek ide u penziju. Nije on kao Ranieri (tinkerman) da pravi pitu od sastojaka koje ima na raspolaganju
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Uljez na proslavi scudetta Napolija 

Pola lige trazi trenera. Sad citam Palladino podnio ostavku u Fiorentini a produzio ugovor prije nekoliko sedmica/dana.
Roma, Juventus, Torino, Atalanta, Napoli, Milan, Lazio…
Roma, Juventus, Torino, Atalanta, Napoli, Milan, Lazio…
mosa lošmi stićko tit-ula!
Allegri u Milan je top
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Milanisti nam izjavljivali saučešće u drugom mandatu, a sad pokušavaju reci da je dobro rješenje za njih. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Allegri je cak dobro rijesenje za Milana u ovom trenutku u situaciji u kakvoj se nalaze, da proba od toga sto se ima napraviti cetvrto mjesto za LP naredne sezone jer su ostali u Milanu nesposobni, pa bio on bio glavni.
A i to sto Allegri ide u Milan je znak da ga ne zeli niko drugi iz drugih liga. Svojim radom u Juventusu je unistio sebi bilo kakvu sansu da ode u Englesku ili Spaniju.
A i to sto Allegri ide u Milan je znak da ga ne zeli niko drugi iz drugih liga. Svojim radom u Juventusu je unistio sebi bilo kakvu sansu da ode u Englesku ili Spaniju.
Pa realno za Fonsecu i Sergia je Max licno Anceloti

Sve u svemu, od svih ovih imena koje su se povezivala sa nama mozda su i izabrali najbolju, vrijeme ce pokazati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Samo je u Italiji luđi trenerski Merkato od igračkog 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Pioli završio na 2. mjestu i dali mu otkaz i sezonu kasnije pred novog trenera postavili da je cilj 4. mjesto
. Skupo plaćene one pobjede protiv Intera.
p.s. Nadam se da će Ibra dugo ostat na toj poziciji

p.s. Nadam se da će Ibra dugo ostat na toj poziciji
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Dobra stvar sto cemo imati 7 dana odmora izmedju utakmica pa da maknemo titulu 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
To će definitivno bit velika prednost, inače teško da bi i 4. završili
- JayCatwright
- Kontakt:
Il Club più titolato al mondo!
Pioli i Atalanta mi baš ne idu, Motta bi tamo mogao nastaviti sve ono što je Gasperini radio.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.