FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
63
31%

Ukupno glasova: 203

Mokes
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mokes » 29 maj 2025, 18:02

Što se Europe tiče, sve zavisi od izvlačenja. Ima teških protivnika, a ima i protivnika čijim bi izbacivanjem bili nosioci u 3. pretkolu, a itekako su prolazni.

Flora
Riga
Vikingur
Klaksvik
HJK
Astana
možda čak i Hajduk, onis u loši u Europi zadnjih godina.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 29 maj 2025, 18:10

Kakve su ovo igranke opet oko saveza KS, šta je fazon vise?

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 29 maj 2025, 18:18

Despotovic novo pojacanje

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 maj 2025, 18:40

EastMadness je napisao/la:
29 maj 2025, 18:18
Koji od vas 5 pise ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 29 maj 2025, 18:50

EastMadness je napisao/la:
29 maj 2025, 18:18
Aha već stigao na ljkarski

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 29 maj 2025, 19:15

Rokitansky
Kontakt:

Post Postao/la Rokitansky » 29 maj 2025, 19:24

Šta će nam crni Despotović, inače sam lično protiv potpisivanja igrača Borca, jer su svi oni dio kriminalne hobotnice, i to svjesno
Jedino Mejiersu bih progledao kroz prste jer nije odavde

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 29 maj 2025, 19:37

izdzezveubrazil je napisao/la:
29 maj 2025, 13:44
guadalupe je napisao/la:
29 maj 2025, 12:14
izdzezveubrazil je napisao/la:
29 maj 2025, 11:28
FK Sarajevo nema vise ni teoretske sanse da bude nosioc u drugom pretkolu. Ss novinari nisu bas najbistriji.
Ima teoretske :)
Hacken i Rijeka ako osvoje kup, dolaze Varazdin i Hammarby koji nisu nosioci, a onda u EL nosioci postaju Shaktar i Beitar/Hapoel (oba bolji koef. od nas). Oni kao nenosioci u Evropa ligi u prvom kolu, ulaze u zrijeb za Konferencijsku ligu u drugo pretkolo i ides opet u nenosioce.

Malmo i Slaven ako osvoje kup, onda su Hammarby i Slaven nenosioci u Evropa ligi u prvom kolu, i oni ulaze u zrijeb za drugo kolo Konferencijske lige, ali onda Dinamo i Djurgarden idu u Konferencijsku ligu od drugog kola gdje imaju jaci koeficijent i ti si opet ispod crte. :D
Džaba objašnjavaš, da je brat s razumijevanjem pročitao ono šta sam napisao, ne bi to pisao.

Btw, neki bi da nam u pretkolima dolaze samo ekipe iz 10-ak najgorih liga Evrope i da tako odemo u grupe. How yes no.
Mi bi u grupe, a tresu nam se gaće od Aktobea, Trnava, Milsamija i sličnih velikana... Neko pomenu AZ. Šta i ako ih dobijemo, da li to znači da treba skinuti gaće uoči prve utakmice? Mrzim ovaj pitarski defetizam po pitanju Evrope zadnjih godina, pa optimističniji smo bili u kokuznim vremenima jbt. Ako je mogao armenski Noah ući u grupe iz prvog pretkola KL (ljudi izbacili AEK i Ružomberok u kvalifikacijama!), možemo i mi uz malo sreće.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 maj 2025, 19:40

Rokitansky je napisao/la:
29 maj 2025, 19:24
Šta će nam crni Despotović, inače sam lično protiv potpisivanja igrača Borca, jer su svi oni dio kriminalne hobotnice, i to svjesno
+1
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 29 maj 2025, 20:05

Ma ne nadam se apsolutno ničemu što se Evrope tiče, imam najniža moguća očekivanja i uopšte me neće iznenaditi ako već na prvoj prepreci posrnemo. Drugo pretkolo je maksimum svakom predstavniku Bosne i Hercegovine osim Zrinjskom koji ima put kakav ima. Jedino ako budemo imali baš baš sreće sa izvlačenjem, ali poznavajući nas :problem:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 maj 2025, 20:12

NajvecaRadosti je napisao/la:
29 maj 2025, 19:40
+1
Nikada ni jednom igracu Borca ne bih progledao kroz prste...

Samo mi nije jasna ova kostatacija , "nije odavde..."
Pa, ako nije odavde, sto se frajer nakon tri kola ne pokupi iz Borca kad je vidio sta se desava, sto onako pada , a da ga niko nije ni dodirnuo, sto onako krvnicki udara, nije odavde pa je to normalno je li ?
Sto se mene tice, bilo kakav kontakt sa igracima koji su se onako podrugljivo smijali sudijskom kasapljenju od mene nema podrsku, pa da je sam Yamal u pitanju...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 maj 2025, 20:17

Evo da se vratimo na proslu sezonu sto se tice evrope. Realno mogli smo proc trnavu i cinimi se da bi igrali protiv neke ekipe iz Austrije, koja je izbacila trnavu cinimi se na penale.

Netrebamo zaboravit da smo tu imali dosta otezavajuci okolnosti, koje su mogle imatit itekako otazavajuce okolnosti. (“NARAVNO DA ZNAM DA OVO STO CU NAPISAT NEMORA ZNACIT DA NEBI I SA OLAKSICAMS KOJECEMO IMAT U OVOJ GODINI DA NEBI OPET ISPALI OD TRNAVE)

1) Neigramo prvo redkolo, sto je po mom misljenju velka prednost
2) imas trenera koji je vec tu i koji ima oko 48 utakmica sa ekipom dok tad nije ima nijednu
3) kao sto rece ZORAN imace 10 dana extra za pripreme
4) Po mom druga najvaznija stvari imace najmanje 15 igraca koji su aktivno ucestvovali u igri tokom tih 48 utakmica
5) Uvid u ono sto ti treba uvidin gdje ti skripi uvid u ono sto ti netreba, plus po izvlacenju suparnika u drugom predkolu mocice dovest 1-2 igraca na neki pozicije ako bi ta ekipa igrala formaciju taktiku kojs nebi odgovarala onom sto je Zeka spremio, mogao bi posudit nekog igraca za pola godine il dovest kupit nekog igraca koji bi mogao uskocit i bit od koristi da se prodje drugi krug.

Realno bio bi zadovoljan da prodjemo drugo predkolo uz ispadanje od jace ekipe uz dobru igru

Takodje bio bi zadovoljan da prodjemo 3ce pretkolo uz poor igru u tom trecem predkolu.

Naravno dolazak u play off bi bilo vise nego zadovoljavajuce, posebno ako bi imali max ucinak u prvenstvu..

Sledece sezona DK BI BILA EXTRA, al ako bi se osvoilo prvenstvo uz kradje u vidu gigseva kazle mogaobi progutat gubljenje kupa..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 maj 2025, 20:27

Vanja8 je napisao/la:
29 maj 2025, 20:12
+1

Pa, ako nije odavde, sto se frajer nakon tri kola ne pokupi iz Borca kad je vidio sta se desava, sto onako pada , a da ga niko nije ni dodirnuo, sto onako krvnicki udara, nije odavde pa je to normalno je li ?
Sto se mene tice, bilo kakav kontakt sa igracima koji su se onako podrugljivo smijali sudijskom kasapljenju od mene nema podrsku, pa da je sam Yamal u pitanju...
Slazem se ja al ti sto trazis to nebi ni EDIN DZEKO koji ima 100 m€ i koji igra pro fudbal sa 40 godina i koji ima unuce, a kamoli sirotinja u vidu despotivica herere envera vukovica, ljudi koji nemaju ni 100 k€ na stednoj.. ISTO BI OVO RADIO AHMETOVIC RAHMANOVIC da su oni u FK SARAJEVU i da sudija svira sto svira za borac..

Gdje sebad Repuh gdje sesar gdje krste ihtijarevic granov gogalic smjecanin to su ljudi koji su ostavili velki trag u nasem klubu sad jedan nesto sije jedan prevrce cevape neki razvize hljeb.. Tako da mi moramo razumit svakog igraca da on mora uzet sto mu se daje jer on zna da je prozor uzak

Jednostavno receno IGRACI NEMAJU VREMENA DA SE BORE ZA PRAVDU A JOS MANJE TIPOVI KO HERERA DESPOTOVIC ITD..

Bolic topic su jedini igraci koji i kazu nesto za pravdu, a koliko ima igraca jos koji su multimilioneri trenerske menagerske poslove rade u drugim drzavama tacnije nemaju nikakav dodir sa NS BH pa sute.

Meha kodra kara savez sta je reko edin mujdza hasan konjic hibic sabic dzeko bolic baljic NISTA…

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 maj 2025, 20:43

Vanja8 je napisao/la:
+1

+1 :clap:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 maj 2025, 20:51

Pitar6785 je napisao/la:
29 maj 2025, 20:27
Vanja8 je napisao/la:

+1

Slazem se ja al ti sto trazis to nebi ni EDIN DZEKO koji ima 100 m€ i koji igra pro fudbal sa 40 godina i koji ima unuce, a kamoli sirotinja u vidu despotivica herere envera vukovica, ljudi koji nemaju ni 100 k€ na stednoj.. ISTO BI OVO RADIO AHMETOVIC RAHMANOVIC da su oni u FK SARAJEVU i da sudija svira sto svira za borac..

Gdje sebad Repuh gdje sesar gdje krste ihtijarevic granov gogalic smjecanin to su ljudi koji su ostavili velki trag u nasem klubu sad jedan nesto sije jedan prevrce cevape neki razvize hljeb.. Tako da mi moramo razumit svakog igraca da on mora uzet sto mu se daje jer on zna da je prozor uzak

Jednostavno receno IGRACI NEMAJU VREMENA DA SE BORE ZA PRAVDU A JOS MANJE TIPOVI KO HERERA DESPOTOVIC ITD..

Bolic topic su jedini igraci koji i kazu nesto za pravdu, a koliko ima igraca jos koji su multimilioneri trenerske menagerske poslove rade u drugim drzavama tacnije nemaju nikakav dodir sa NS BH pa sute.

Meha kodra kara savez sta je reko edin mujdza hasan konjic hibic sabic dzeko bolic baljic NISTA…
Vidi brate, nemoj se baviti pretpostavkama , "kad bi ovo ovako i drugi bi isto..."
Mislim da u Evropi ni jedan klub nema ovo sto ima Borac pa da bi to sad uporedjivali...
Igraci koji su sa uzitkom ucestvovali u ovom kriminalistickom folkloru nisu igraci za FK Sarajevo...

Evo, imas Zrinjski, namjesta mu se kao i Borcu, ali mi reci, je li normalnije sa njima igrati u odnosu na Vicinu prciju ?
Koji su to igraci Zrinjskog onako mesarski kasapili nase igrace i za to dobijali kontra faulove ?

Da li bih bio za dovodjenje nekog igraca iz Zrinje ?
Apsolutno, za razliku od mesarske industrije Dodik...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 29 maj 2025, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.

Rokitansky
Kontakt:

Post Postao/la Rokitansky » 29 maj 2025, 21:06

@Vanja8
Znaš kako ja na to gledam, nismo baš u mogućnosti da dovodimo provjerene kvalitetne igrače, a u ovom slučaju po pitanju Meijersa objektivno gledajući se pokazao kao odličan stoper, i u našoj ligi i u Evropi za borac.
Opet, on je čisti plaćenik, kao što se i da vidjeti po trenutnom stanju sa produzivanjem ugovora , odbija čisto radi novca, a on nije neko kao Despotović koji je upućen u stanje ovdje od ranije (zato kažem jer nije odavde) već je to pokupio usput, a došao čisto radi novca.
Uvijek sam se to da se nađe neka kvalitetnija opcija od njega, ali ako ne može onda Bože moj , trebamo uzeti najbolje što nam se nudi , a ja lično da se pitam ne bih nikada doveo nijednog njihovog igrača.

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 29 maj 2025, 21:18

Nijednog igraca Borca ne bih doveo pa da je Maldini. Moze se naci bolji defanzivac od Meijersa.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 29 maj 2025, 21:33

Domzale - Triglav 0-3

Izgleda da će ispasti.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 maj 2025, 21:39

Eto nama Muamera Tankovica :kafa:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 29 maj 2025, 21:44

Vanja8 je napisao/la:
29 maj 2025, 20:51
Pitar6785 je napisao/la:
29 maj 2025, 20:27
Vanja8 je napisao/la:

Vidi brate, nemoj se baviti pretpostavkama , "kad bi ovo ovako i drugi bi isto..."
Mislim da u Evropi ni jedan klub nema ovo sto ima Borac pa da bi to sad uporedjivali...
Igraci koji su sa uzitkom ucestvovali u ovom kriminalistickom folkloru nisu igraci za FK Sarajevo...

Evo, imas Zrinjski, namjesta mu se kao i Borcu, ali mi reci, je li normalnije sa njima igrati u odnosu na Vicinu prciju ?
Koji su to igraci Zrinjskog onako mesarski kasapili nase igrace i za to dobijali kontra faulove ?

Da li bih za dovodjenje nekog igraca iz Zrinje ?
Apsolutno, za razliku od mesarske industrije Dodik...
Apsolutno dostojanstveno razmisljanje!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”