Jedan od najpoznatijih novinara svijeta pisao koliko je Lens platio za Čelika i neki to upoređuju sa saudijskim lažima.
Isti taj novinar je među prvima pisao, pazi sad, o transferu Wirtza u Liverpool, svjetska ekskluziva, ali eto za Čelika je izmislio cifru.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kaze brazilac prosao cijelu odbranu, novi vini jr. A on ustvari bacio debelog pod cevape koji je i za prvi gol kriv.
I ukupno presao 6 metara. Kad njih slusas, pomislio bi da mu je golman spustio loptu na petercu a taj zatim presao cijeli teren i ekipu..
medjutim, to su samo kone, pa ti bude jasno cim prije
koji je ovaj što nogom - đonom odvali po stolici za rezervne igrace iz Veleža
treba ovo prijavit kao štetu - narucit nove rezervne fotelje
pa nisu stolice krive - kriv je Brazilac što vas predibla sve - uzmi udaraj one svoje u odbrani ili glavom od armirani zid se rokaj - IDIOTE
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
cuj molim te dal je moguće da neko moze vjerovati u ovaj transfer od blizu 4,5 mil €.
pa ako ode u Saudiju ne da je moguce nego je to tamo realno tako
najbogatija Država na Dunjaluku
ko sve piše na ovom forumu
svašta
Nije važno Švrakino ko kupuje nego od koga se kupuje. Znamo mi da u Saudijskoj Arabiji ima para,ali isto tako i oni znaju da naši klubovi nemaju para,u ovom slučaju Željo!
Arapi da u ovom momentu pošalju 4.5 miliona eura ponudu za svih 25 igrača Željezničara,to bi bilo prihvaćeno!
To je caka koju je prvi naučio Mamić,da ne smiješ ličiti na fukaru,nego moraš odbijati ponude i ne pristajati na 300.000,500.000 eura...jer ti one neće obezbijediti ništa specijalno! A kod nas čim se javi neki turski spor sa 200.000 ma da je ne znam kakav igrac on ide..
Mislim da Stupčanica jedina i može dobit bankarsku garanciju jer njih gura Općina,gradonačelnik i ostale šeme koje imaju sa nekim privatnicima kako u BiH tako i u Turskoj..
Dok BSK otvoreno kaže da nema tu mogućnost i da će grad teško podržati i njih i Borac...
Kako god vidjet cemo sta ce biti ali tesko da bilo ko iz RS može ispuniti i barem bankarsku garanciju.
BSK se nije ni oglasio po ovom pitanju. To je tumacenje tog novinara koji je pisao clanak.
Nedo Turkovic sinoc u lajvu kaze da je Rudar Prijedor najblizi ulasku (prije nego sto su se pojavile ove vijesti), a nakon njega Leotar.
Iz Rudara su rekli da oni ne mogu izgraditi reflektore za mjesec dana a to je uslov.
Onda ostaje Leotar kao jedina moguća opcija..
Mislim da Stupčanica jedina i može dobit bankarsku garanciju jer njih gura Općina,gradonačelnik i ostale šeme koje imaju sa nekim privatnicima kako u BiH tako i u Turskoj..
Dok BSK otvoreno kaže da nema tu mogućnost i da će grad teško podržati i njih i Borac...
Kako god vidjet cemo sta ce biti ali tesko da bilo ko iz RS može ispuniti i barem bankarsku garanciju.
BSK se nije ni oglasio po ovom pitanju. To je tumacenje tog novinara koji je pisao clanak.
Nedo Turkovic sinoc u lajvu kaze da je Rudar Prijedor najblizi ulasku (prije nego sto su se pojavile ove vijesti), a nakon njega Leotar.
Iz Rudara su rekli da oni ne mogu izgraditi reflektore za mjesec dana a to je uslov.
To su rekli iz Laktasa.
Na stadionu u Prijedoru su iskopane rupe i izlivene stope za reflektore, instalacije, takodje stubovi su odavno tamo iza gola slozeni. Moze sve brzo biti gotovo jer su poceli na vrijeme.
Ali iz prve lige rs nema niko reflektore kako treba . Evo prvih 5 znaci laktasi nemaju , rudar ko fol prave nove , bsk jedino ako bude igralo na gradskom stadionu . Zvijezda 09 nema , slavija u istocnom sarajevu nema isto tako i famos iz vojkovica. , leotar nema , a ovi ostali klubovi ne znam imaju li uslov da ispune oko kapaciteta a kamoli reflektore.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ali iz prve lige rs nema niko reflektore kako treba . Evo prvih 5 znaci laktasi nemaju , rudar ko fol prave nove , bsk jedino ako bude igralo na gradskom stadionu . Zvijezda 09 nema , slavija u istocnom sarajevu nema isto tako i famos iz vojkovica. , leotar nema , a ovi ostali klubovi ne znam imaju li uslov da ispune oko kapaciteta a kamoli reflektore.
Leotar ima reflektore, kao i Sutjeska iz Foce.
Iz 1. Lige FBiH samo Celik ima.
cuj molim te dal je moguće da neko moze vjerovati u ovaj transfer od blizu 4,5 mil €.
pa ako ode u Saudiju ne da je moguce nego je to tamo realno tako
najbogatija Država na Dunjaluku
ko sve piše na ovom forumu
svašta
Nije važno Švrakino ko kupuje nego od koga se kupuje. Znamo mi da u Saudijskoj Arabiji ima para,ali isto tako i oni znaju da naši klubovi nemaju para,u ovom slučaju Željo!
Arapi da u ovom momentu pošalju 4.5 miliona eura ponudu za svih 25 igrača Željezničara,to bi bilo prihvaćeno!
To je caka koju je prvi naučio Mamić,da ne smiješ ličiti na fukaru,nego moraš odbijati ponude i ne pristajati na 300.000,500.000 eura...jer ti one neće obezbijediti ništa specijalno! A kod nas čim se javi neki turski spor sa 200.000 ma da je ne znam kakav igrac on ide..
To su rekli iz Laktasa.
Na stadionu u Prijedoru su iskopane rupe i izlivene stope za reflektore, instalacije, takodje stubovi su odavno tamo iza gola slozeni. Moze sve brzo biti gotovo jer su poceli na vrijeme.
Ma ja sam čitao ovo jucer... Ali eto ovdje se mijenja iz sata u sat situacija.
Trećeplasirani Rudar Prijedor je gotovo u identičnoj situaciji kao i Laktaši. Područni FS Prijedor na svojoj teritoriji nema nijedan stadion s reflektorima, „rudari“ su zimus, pred početak proljeća smanjili troškove, rasformirali snažan igrački kadar, promijenili trenera u skladu sa novim ambicijama. Na Gradskom stadionu u gradu na Sani ima 3.000 stolica, ali isto tako su upitne bankovne garancije. „Taktika“ Rudar Prijedora je da plasman u Premijer ligu napadne 2028. godine kada slavi 100. rođendan. Šta će da bude sada obzirom da se uključio u proces licenciranja? „Rudari“ su od Fudbalskog saveza Republike Srpske, na Prvostepenoj komisiji, dobili licencu!