Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bice uskoro peglanja sa homegrown
10 miliona eura za Trenta koji ima jos mjesec ugovora. Odlican posao.
Plus Liverpool no longer cover the remaining salary and bonuses he is owed. 

- JayCatwright
- Kontakt:
Edwards babuka, prodao bi ćevape Brajloviću
Neka je stakor otisao, cisci zrak u Liverpoolu odmah
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne znam zasto bi Real pri zdravoj pameti pristao na ovo, pretpostavljam da se Trent odrekao dijela bonusa uz molbu da se proslijedi Liverpoolu kao transfer svota. Hvala mu ako je tako.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Iskreno malo je too much pljuvati igrača koji je proveo 20 godina u klubu (9 u prvom timu) i direktno učestvovao u osvajanju Lige prvaka i 2 lige koje bez njega teško da bi osvojili. Ni prvi ni zadnji koji odlazi, nije niko dužan igrati do kraja života za tvoj klub.
Nije fazon u tome sto je otisao nego nacin na koji je to uradio. 2 godine je zavlacio klub i navijace a mozda i duze jer ko zna kad je taj besplatni prelazak dogovoren. Citavu godinu govori kako ce se pregovori oko ugovora odvijati iza scene i kako ne zeli govoriti o tome, izbjegava dati izjavu kroz sezonu iako je zamjenik kapitena, slavi gol s pokretom kao sve je to noise i laz a ispostavi se da je imitirao proslavu Judea i sprdao navijace koji su se tada ponadali da ostaje. Kao šlag na kraju ode džabe i ošteti klub za miminalno 80m koji navodno toliko voli i nista mu ne znaci kao osvajanje trofeja sa Liverpoolom uz sve ostale lazi koje je izrekao.ArtemisFowl je napisao/la: ↑30 maj 2025, 12:29Iskreno malo je too much pljuvati igrača koji je proveo 20 godina u klubu (9 u prvom timu) i direktno učestvovao u osvajanju Lige prvaka i 2 lige koje bez njega teško da bi osvojili. Ni prvi ni zadnji koji odlazi, nije niko dužan igrati do kraja života za tvoj klub.
Igraci koji su bili manje vezani za svoje klubove su znali produziti ugovor s nekom otkupnom klauzulom cisto da gospodski i klub zaradi a lokalno dijete, scouser gleda samo da izvuce sto vise para za sebe i za svog brata a klub ko ***.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma lik je ispao veliki smecar. Navodno je vec dvije godine uci spanski i spremao se za odlazak. Saga oko njegovog ugovora je trajala i duze samo se nije znalo.
Kako bilo hvala mu za sve, i nek mu je daleko kuca od ovog kluba.
Kako bilo hvala mu za sve, i nek mu je daleko kuca od ovog kluba.
Srce, čast i ponos!
Meni je smijesno kako je titulu i paradu i sve ovo zadnjih mjeseca dana prema sebi odredjivao, perfect send off, blah blah. Nigdje tima 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Transfer je davno dogovoren, ovo je perezov modus operandi. Znao je i klub odavno da nece produziti i da mora otici dzaba. Sve izmedju je predstava za javnost. Tako da je ovih 10m top.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zamisli povrijedi se na ovoj reprezentativnoj pauzi.
Platili 10m za igrača koji ne može ni igrat.
1/3 Frimponga plaćena trentom, plus ga danas ozvaničavaju.
Kakav pettiness

Platili 10m za igrača koji ne može ni igrat.

1/3 Frimponga plaćena trentom, plus ga danas ozvaničavaju.
Kakav pettiness

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
The Reds have got rid of the rat and are still gonna win the league[David Ornstein]Liverpool submit offer to sign Florian Wirtz from Bayer Leverkusen worth up to €130m in total.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta ce Szobo ako ce Wirtz na 10ku 

Ma jbg, opet kad se pogleda, dao je dosta za ovaj klub.
Ima nekih trenutaka koji se nikad neće zaboraviti, i na tome mu treba biti zahvalan.
Teško mi pada ovaj današnji odlazak, al' od mene sve najbolje u sljedećem poglavlju, vrata Anfielda su ti uvijek otvorena, Heitinga.
Ima nekih trenutaka koji se nikad neće zaboraviti, i na tome mu treba biti zahvalan.
Teško mi pada ovaj današnji odlazak, al' od mene sve najbolje u sljedećem poglavlju, vrata Anfielda su ti uvijek otvorena, Heitinga.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.