Ovaj sam vidio na internetu. Izgleda kao losija kopija. Takodjer nije grb usiven sto je po meni veliki minus.Sveti je napisao/la: ↑27 mar 2025, 13:10https://sportclubmemories.com/product/b ... dro-bosna/GoldenLilies je napisao/la: ↑27 mar 2025, 11:49Pozdrav svima.
Da li slucajno neko zna da li se mogu ovi dresovi negdje naruciti / kupiti?
![]()
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
-
- Kontakt:
Ovaj sam vidio na internetu. Izgleda kao losija kopija. Takodjer nije grb usiven sto je po meni veliki minus.
Vidjet cu, mozda ovaj narucim jer izgleda nemoguce naci bolji. Hvala ti

Nadam se da će ovo sranje od dresova biti zamijenjeno sa nekim renomiranim sponzorom kako i dolikuje reprezentaciji.
mosa lošmi stićko tit-ula!
eki nove trening opreme jel ovo znak da nas mozda cekaju i novi dresovi
-
- Kontakt:
Nisu losi, bolji definitivno od onih proslih sa zmajevima...Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 21:21
Evo izgleda novih dresova.
https://zmajevi.ba/kategorija-proizvoda/muskarci/
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisu ovo novi dresovi ovo je varijanta za trening utakmice bilo je i u prosloj verziji garniture ovih dresova u shopuDamirT je napisao/la: ↑30 maj 2025, 21:23Nisu losi, bolji definitivno od onih proslih sa zmajevima...Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 21:21
Evo izgleda novih dresova.
https://zmajevi.ba/kategorija-proizvoda/muskarci/
Nema tu novih dresova, nagadjao sam ja vec u martovskom ciklusu
Nova garnitura treba da kosta 99 KM, tako da se moramo strpiti bar do tekme u subotu...

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Treba se nas 30 skupiti da kupimo svi po komplet, ostala bi i repka bez opreme pa bi i dobili možda šta novo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nema novih dresova iz razloga sto nogometni savez ustvari promovise novi green movement, kako bi podigli svijest o ocuvanju planete.
Od svih brendova na kugli zemaljskoj nama dresove pravi ovaj kelime&sehadet, pa ovo je očaj božiji ninašta dresovi ne liče, a djeluju i nekvalitetno haos
Meni je smiješno samo što su ovi trening dresovi svijetlo plavi originalniji i ljepši nego dresovi za utakmice.
Razumijem kada neko ne želi napraviti nešto lijepo, ali ako isti proizvodjac napravi ljepše i originalnije trening dresove...to je stvarno za upitnika
Razumijem kada neko ne želi napraviti nešto lijepo, ali ako isti proizvodjac napravi ljepše i originalnije trening dresove...to je stvarno za upitnika
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
da ih kojim slucajem REal i dan danas nosi, svi bi sutili,
nama ni Legea nije valjala, pa se jos za vrijeme adidasa govorilo vracaj nas na legeu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
- Kontakt:
Kakve krpe. Tobejarabi
Kunem se da Vico ima "deal" sa KelmeTom. Evo materijala za SIPA-u
Kunem se da Vico ima "deal" sa KelmeTom. Evo materijala za SIPA-u
Naravno da jeste, ugovor nije potpisan slucajno. Glavni distributer je Juventa Sport vlasnika Jacimovica (navodnog unuka Slobodana Milosevica, ne znam je li istina).
Juventa Sport se bavi prvobitno prodajom sportskog oruzija. Glavno sjediste je, gle cuda, u Banja luci.
Brend Kelme je se godinama vukao kroz bh. ligu. Prvo ga je nosio Borac, poslje njih sudije i polaznici seminara za raznorazne licence unutar NFSBiH.
Kad je na kraju sklopljen i zvanican ugovor sa Jacimovicem, bilo je price o masnoj sumi para i dugorocnom ugovoru.
Dakle nista, ama bas NISTA se ne desava slucajno sto Vicina ruka pokrene, pa ni ovo nagadjanje sa renoviranjem Bilinog polja i pretvaranje u zvanicni nacionalni stadion. Bit ce tu jos svega, i tu ce se vrtiti velike svote para, ali bojim se da sufinansiramo takvo maslo kupovinom ionako skupih ulaznica. Visak para je svakako dala FIFA i UEFA na raspolaganje. Samo me zanima koje ce firme ovaj put sfuseriti radove...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ne znam da li smo ikad imali ruznije dresove od ovih trenutnih. Bas lose izgledaju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najjace mi je sto ovo sarenilo vise lici na plave dimije nego na zmaja

https://cdn.footballkitarchive.com/2022 ... bDGzHS.jpg
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
A zašto ste vi uopće mislili da će se dresovi sada promijeniti?
Da su htjeli mijenjati valjda bi mijenjali pred početak kvalifikacija.
Zar nije običaj mijenjati pred neke nove kvalifikacije, turnir i sl?
Da su htjeli mijenjati valjda bi mijenjali pred početak kvalifikacija.
Zar nije običaj mijenjati pred neke nove kvalifikacije, turnir i sl?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.