FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo i zvanicno za Trbica i Ibrakovica
Ev izaslo je za ibrakovica i trbica, noga
Kakav je cirkus od kluba Mirvic napravio.
Vrhunac je bilbord za rodjendan.
Vrhunac je bilbord za rodjendan.
A direktorica? 

-
- Kontakt:
Ne valjda kad se ne napise javno, ne valja kad se napise javno. Horde ovakve, Horde onakve. Ne znate ni vi sta hocete.
Ja sam ovdje napisao u svom prvom postu, a nisam jedini, sa kakvim sljamom se Mirvic okruzio, sta radi i s kim suruje. Vratite se na taj prvi post koji sam ostavio ovdje kad me citiralo i psovalo 20 ljudi. Ali ne, svi su budale, samo forumasi kilometrima daleko od Sarajeva su upuceni i pravi navijaci. Horde pojma nemaju, vi sve znate.
Zapamtite, vrijeme uvijek pokaze da su Horde na pravoj strani, na strani kluba.
Ja sam ovdje napisao u svom prvom postu, a nisam jedini, sa kakvim sljamom se Mirvic okruzio, sta radi i s kim suruje. Vratite se na taj prvi post koji sam ostavio ovdje kad me citiralo i psovalo 20 ljudi. Ali ne, svi su budale, samo forumasi kilometrima daleko od Sarajeva su upuceni i pravi navijaci. Horde pojma nemaju, vi sve znate.
-
- Kontakt:
Kako da nefks74 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 22:34Možda i nisu, sačekaj malo.EastMadness je napisao/la: ↑30 maj 2025, 22:23Trbic i ibrakovic bivsi
Hocemo li ikad imati nekog postenog i ozbiljnog u klubu
Svake godine osim trenera i igrača mjenjamo i upravu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Toliko.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:17Ne valjda kad se ne napise javno, ne valja kad se napise javno. Horde ovakve, Horde onakve. Ne znate ni vi sta hocete.
-
- Kontakt:
Mehmed Janjos Cala zasluzuje da bude generalni direktor!
Manite se suplji vise
Manite se suplji vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
+1NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:24Mehmed Janjos Cala zasluzuje da bude generalni direktor!
Manite se suplji vise
Davnih dana je zasluzio da sjedne u fotelju gen. direktora
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 30 maj 2025, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sarajevo je konacno pocelo da donosi odluke za klub!! Bravo. Puna podrska
Vi ste teski dusmani, jedina navijacka grupa koja je optuzila sopstveni klub za namjestanje utakmica, grebali vas i trbic i ibrakovic i vi njih. Niko nije iznad klubaHordas1990 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:17Ne valjda kad se ne napise javno, ne valja kad se napise javno. Horde ovakve, Horde onakve. Ne znate ni vi sta hocete.
bordobijeli je napisao/la: ↑30 maj 2025, 10:22Auu slazem se to bi bilo top . Pa zapjevamo na poljudu, na poljudu s one strane Marjana navijamo, navijamo za Sarajvoo .Taj osjecaj bolji od grupne faze.
Niko nije ni rekao da se Mirvić nije okružio debilima, tako je od početka.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:18Toliko.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:17Ne valjda kad se ne napise javno, ne valja kad se napise javno. Horde ovakve, Horde onakve. Ne znate ni vi sta hocete.
Ali i dalje to nije opravdanje za ono javno prozivanje kluba kakav god da je.
MNON
-
- Kontakt:
Sarajevo je kriminalna organizacija,to nek vam je jasno.
Podrska Mirvicu ,Zekicu I igracima.
-
- Kontakt:
Mi? Nemoj me persirati, pisem u svoje ime.boki86 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:28Vi ste teski dusmani, jedina navijacka grupa koja je optuzila sopstveni klub za namjestanje utakmica, grebali vas i trbic i ibrakovic i vi njih. Niko nije iznad klubaHordas1990 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:17Ne valjda kad se ne napise javno, ne valja kad se napise javno. Horde ovakve, Horde onakve. Ne znate ni vi sta hocete.
Sto se Hordi tice, rekao sam odmah da ce vrijeme pokazati ko je u pravu i evo upravo pokazuje. Rekao sam odmah da se Mirvic okruzio sa olosem (Trbic, Ibrakovic, Dzeka, jos cijela plejada slicnih kerova), da ima varijante sa Vicom, da radi stvari koje su veoma opasne po nas klub.
Kup jeste dogovoren. Ne bi se javno izaslo sa onim saopstenjem da nije moralo, da se ne desavaju krupne i potencijalno jako stetne stvari po FK Sarajevo. Treba li ti crtati? Nemam namjeru da se ponavljam. Vrati se na taj prvi post ako te zanima. Vjerovatno si me i ti citirao i psovao, nece ti biti tesko da ga nadjes.
Vecina navijaca je samo neupucena i njima ne treba nista zamjeriti, ali mnogi na forumima itekako znaju sta se radi, a pisu lazi jer su im prece odredjene osobe u klubu nego sam klub.
Ponovicu: vrijeme uvijek pokaze da su Horde na pravoj strani, na strani kluba. Klub iznad svega. Zekicu, igracima, puna podrska. Sto se Mirvica tice, neka ga, ali bolje je i za njega i za sve nas da konacno shvati neke stvari i promijeni kurs dok nije kasno. Nadajmo se da je otkaz Trbicu i Ibrakovicu korak u tom smjeru.
Rekoh li ja, prošle hefte…….Elhamdulillah 

Zadnja izmjena: Sazg, dana/u 30 maj 2025, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
A sto to tako pises brate mojSamoDaKazeem je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:32Sarajevo je kriminalna organizacija,to nek vam je jasno.