Potpisuje otkaze

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zasto onda sve nesto izmedju redova? Kad vec iznosis takve stvari na forumu kojem svako ima pristup, onda pisi otvoreno. Ili nemoj nikako.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:38Mi? Nemoj me persirati, pisem u svoje ime.boki86 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:28Vi ste teski dusmani, jedina navijacka grupa koja je optuzila sopstveni klub za namjestanje utakmica, grebali vas i trbic i ibrakovic i vi njih. Niko nije iznad klubaHordas1990 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:17Ne valjda kad se ne napise javno, ne valja kad se napise javno. Horde ovakve, Horde onakve. Ne znate ni vi sta hocete.
Ja sam ovdje napisao u svom prvom postu, a nisam jedini, sa kakvim sljamom se Mirvic okruzio, sta radi i s kim suruje. Vratite se na taj prvi post koji sam ostavio ovdje kad me citiralo i psovalo 20 ljudi. Ali ne, svi su budale, samo forumasi kilometrima daleko od Sarajeva su upuceni i pravi navijaci. Horde pojma nemaju, vi sve znate.
Zapamtite, vrijeme uvijek pokaze da su Horde na pravoj strani, na strani kluba.
Sto se Hordi tice, rekao sam odmah da ce vrijeme pokazati ko je u pravu i evo upravo pokazuje. Rekao sam odmah da se Mirvic okruzio sa olosem (Trbic, Ibrakovic, Dzeka, jos cijela plejada slicnih kerova), da ima varijante sa Vicom, da radi stvari koje su veoma opasne po nas klub.
Kup jeste dogovoren. Ne bi se javno izaslo sa onim saopstenjem da nije moralo, da se ne desavaju krupne i potencijalno jako stetne stvari po FK Sarajevo. Treba li ti crtati? Nemam namjeru da se ponavljam. Vrati se na taj prvi post ako te zanima. Vjerovatno si me i ti citirao i psovao, nece ti biti tesko da ga nadjes.
Vecina navijaca je samo neupucena i njima ne treba nista zamjeriti, ali mnogi na forumima itekako znaju sta se radi, a pisu lazi jer su im prece odredjene osobe u klubu nego sam klub.
Ponovicu: vrijeme uvijek pokaze da su Horde na pravoj strani, na strani kluba. Klub iznad svega. Zekicu, igracima, puna podrska. Sto se Mirvica tice, neka ga, ali bolje je i za njega i za sve nas da konacno shvati neke stvari i promijeni kurs dok nije kasno. Nadajmo se da je otkaz Trbicu i Ibrakovicu korak u tom smjeru.
Kakve opasne stvari? Ko finansira sve? Uostalom,sta nekog boli uvo sta on jede,ko su mu drugovi itd njegova licna stvar.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:00Zasto onda sve nesto izmedju redova? Kad vec iznosis takve stvari na forumu kojem svako ima pristup, onda pisi otvoreno. Ili nemoj nikako.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:38Mi? Nemoj me persirati, pisem u svoje ime.
Sto se Hordi tice, rekao sam odmah da ce vrijeme pokazati ko je u pravu i evo upravo pokazuje. Rekao sam odmah da se Mirvic okruzio sa olosem (Trbic, Ibrakovic, Dzeka, jos cijela plejada slicnih kerova), da ima varijante sa Vicom, da radi stvari koje su veoma opasne po nas klub.
Kup jeste dogovoren. Ne bi se javno izaslo sa onim saopstenjem da nije moralo, da se ne desavaju krupne i potencijalno jako stetne stvari po FK Sarajevo. Treba li ti crtati? Nemam namjeru da se ponavljam. Vrati se na taj prvi post ako te zanima. Vjerovatno si me i ti citirao i psovao, nece ti biti tesko da ga nadjes.
Vecina navijaca je samo neupucena i njima ne treba nista zamjeriti, ali mnogi na forumima itekako znaju sta se radi, a pisu lazi jer su im prece odredjene osobe u klubu nego sam klub.
Ponovicu: vrijeme uvijek pokaze da su Horde na pravoj strani, na strani kluba. Klub iznad svega. Zekicu, igracima, puna podrska. Sto se Mirvica tice, neka ga, ali bolje je i za njega i za sve nas da konacno shvati neke stvari i promijeni kurs dok nije kasno. Nadajmo se da je otkaz Trbicu i Ibrakovicu korak u tom smjeru.
Ko sa djavolom tikve sadi...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:04Kakve opasne stvari? Ko finansira sve? Uostalom,sta nekog boli uvo sta on jede,ko su mu drugovi itd njegova licna stvar.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:00Zasto onda sve nesto izmedju redova? Kad vec iznosis takve stvari na forumu kojem svako ima pristup, onda pisi otvoreno. Ili nemoj nikako.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:38
Mi? Nemoj me persirati, pisem u svoje ime.
Iati sam ti,kakve su ovo igre u savezu zna li neko? Vidim ovi objavili nece da glasaju da nebi Vico dobio dozivotni mandat i ako je to tacno podrzavam sto posto jer mi nismo kone licemjeri i nikad necemo biti,na stranu par ovih ovdje sa pet razlicitih lica,jedan dan pljuju HZ brane klub i Mirvica a drugo dan pljuju klub i Mirvica a brane HZ.BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:11mutimo ga i mi dobro
i savezi i Ibrakovici i Trbici i sapostenje navijaca
yebo mater ako vise ista kontam sta se desava ovdje
Najgore je brate moj što izgleda ni mutit ne znamo, diže se prašina, igrači i treneri bježe, u klubu se kolju između sebe, u kantonu još gore a mi od Vice ni korner na Koševu protiv mrtvog Radnika ne možemo izvuć' k'o da smo SD Huesca a Real iz Madrida nam gostuje.BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:11mutimo ga i mi dobro
Mogao bi ti o sljamovima 10 dana pisat mada to nije za foruma. Kao prvo logika i racunica su vrlo jednostave,da je u talu sa Vicom i da ide tom linijom nebi nam svirali po 15 zutih,crvene,penale i po 30 faulova,brzo bi sklopio pakt gdje bi mi titulu uzeli a ne hebeni kup od kojeg imas 2 pretkolo tako da to ne vjerujem jer mi nema logike apsolutno nikakve,uostalom pola vas je ovdje plavo.Hordas1990 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:15Ko sa djavolom tikve sadi...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:04Kakve opasne stvari? Ko finansira sve? Uostalom,sta nekog boli uvo sta on jede,ko su mu drugovi itd njegova licna stvar.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:00
Zasto onda sve nesto izmedju redova? Kad vec iznosis takve stvari na forumu kojem svako ima pristup, onda pisi otvoreno. Ili nemoj nikako.
I cuj pisi otvoreno. Boga mi, niste realni. Ne moze otvorenije. Jedino da pocnem da crtam ovdje. Stavite stvari u kontekst, saberite 2 i 2, dovoljno ste pametni.
Mirviceva je licna stvar dok se ne tice kluba, a posto se tice kluba, onda vise nije njegova licna stvar, kao sto mi nismo klub koji prodaje istoriju i kredibilitet za trofej kupa.
Na pocetku sam napisao, svako ima izbor da bude uz Horde i FKS ili uz ovo drugo, koje ne znam ni kako da nazovem, od Mirvica, do Vice i najgoreg sljama sto postoji u ovom gradu i drzavi.
Da mutimo vjeruj ti meni svirao bi nam penal na centru i imali bi 3 faula po tekmi a ne 30,mi na tekmi dobijemo vise zutih nego neki timovi sto dobiju faluova u 3 meca.hazarder je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:17Najgore je brate moj što izgleda ni mutit ne znamo, diže se prašina, igrači i treneri bježe, u klubu se kolju između sebe, u kantonu još gore a mi od Vice ni korner na Koševu protiv mrtvog Radnika ne možemo izvuć' k'o da smo SD Huesca a Real iz Madrida nam gostuje.BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:11mutimo ga i mi dobro
yebo mater ako vise ista kontam sta se desava ovdje![]()
Bas takoBegovicRamiz je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:11mutimo ga i mi dobro
Stvarno si neuništljiv koliko možes da trubiš u prazno i braniš neke stvari, jedino ako imaš koristi mogu te razumjeti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:20Da mutimo vjeruj ti meni svirao bi nam penal na centru i imali bi 3 faula po tekmi a ne 30,mi na tekmi dobijemo vise zutih nego neki timovi sto dobiju faluova u 3 meca.hazarder je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:17Najgore je brate moj što izgleda ni mutit ne znamo, diže se prašina, igrači i treneri bježe, u klubu se kolju između sebe, u kantonu još gore a mi od Vice ni korner na Koševu protiv mrtvog Radnika ne možemo izvuć' k'o da smo SD Huesca a Real iz Madrida nam gostuje.BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:11mutimo ga i mi dobro
Ok,daj neke cinjenice da pocnem pljuvat,valjda imam oci pa vidim sta nam urade na terenu,ti imas svoje misljenje ja imam svoje i necu ga mjenjat ko carape,neka neko kaze ko je vise upucen.maroon46 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:27Stvarno si neuništljiv koliko možes da trubiš u prazno i braniš neke stvari, jedino ako imaš koristi mogu te razumjeti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:20Da mutimo vjeruj ti meni svirao bi nam penal na centru i imali bi 3 faula po tekmi a ne 30,mi na tekmi dobijemo vise zutih nego neki timovi sto dobiju faluova u 3 meca.hazarder je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:17
Najgore je brate moj što izgleda ni mutit ne znamo, diže se prašina, igrači i treneri bježe, u klubu se kolju između sebe, u kantonu još gore a mi od Vice ni korner na Koševu protiv mrtvog Radnika ne možemo izvuć' k'o da smo SD Huesca a Real iz Madrida nam gostuje.![]()
Izvini drug ali mi tvoje pisanje često djeluje kao klasično botovanje. Očito je da nešto u klubu ne štima i da ničije maslo nije za Ramazana. Šta je tačno u pitanju, nemam pojma, ali vrijeme će da pokaže. Iskreno se nadam samo da će se igrači i SS uspjeti skloniti od ovih previranja i da sve ovo neće da utiče na njihov pristup na terenu jer nam slijede jako bitne utakmice. Klub je veći od svakog pojedinca i ega povezanog s njim i kao takav će da preživi i nadživi sve ove prolaznike.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:20Da mutimo vjeruj ti meni svirao bi nam penal na centru i imali bi 3 faula po tekmi a ne 30,mi na tekmi dobijemo vise zutih nego neki timovi sto dobiju faluova u 3 meca.hazarder je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:17Najgore je brate moj što izgleda ni mutit ne znamo, diže se prašina, igrači i treneri bježe, u klubu se kolju između sebe, u kantonu još gore a mi od Vice ni korner na Koševu protiv mrtvog Radnika ne možemo izvuć' k'o da smo SD Huesca a Real iz Madrida nam gostuje.BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:11mutimo ga i mi dobro
Kakvo ti imaš mišljenje o trenutnoj garnituri ljudi u klubu?(samo mi nemoj odgovoriti sa uloži ti milione pa odlučuj) Sve stoji za suđenje i klanje na terenu, ali ima puno pogrešnih odluka i poteza vodećih ljudi u klubu, koje ti mjesecima braniš, izgledajuci kao neki bot. Budi mi pozdravljenmosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:30Ok,daj neke cinjenice da pocnem pljuvat,valjda imam oci pa vidim sta nam urade na terenu,ti imas svoje misljenje ja imam svoje i necu ga mjenjat ko carape,neka neko kaze ko je vise upucen.maroon46 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:27Stvarno si neuništljiv koliko možes da trubiš u prazno i braniš neke stvari, jedino ako imaš koristi mogu te razumjeti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:20
Da mutimo vjeruj ti meni svirao bi nam penal na centru i imali bi 3 faula po tekmi a ne 30,mi na tekmi dobijemo vise zutih nego neki timovi sto dobiju faluova u 3 meca.
Drug, od tvojih 8614 postova 8613 je o Vici i kako je on, tobe jarabi, Bog. I sad ti je tesko povjerovati da ne mozes uzeti trofej u ligi gdje se sve pita Vico (i donekle Beus) bez da surujes sa tim istim Vicom. Da ti neko da fotografije i SMS poruke Mirvica i Vice ne bi ti bilo dovoljno. Inace, Trbic i Ibrakovic dobise otkaze bez razloga. Sam se Mirvic sjetio da to uradi kad je ustao jutros na krivu nogu. Nista nije povezano, jok. Upuceniji si i od Hordi i od Mirvica licno, sve znas, samo ne znas sabrati dva i dva.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:19Mogao bi ti o sljamovima 10 dana pisat mada to nije za foruma. Kao prvo logika i racunica su vrlo jednostave,da je u talu sa Vicom i da ide tom linijom nebi nam svirali po 15 zutih,crvene,penale i po 30 faulova,brzo bi sklopio pakt gdje bi mi titulu uzeli a ne hebeni kup od kojeg imas 2 pretkolo tako da to ne vjerujem jer mi nema logike apsolutno nikakve,uostalom pola vas je ovdje plavo.Hordas1990 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:15Ko sa djavolom tikve sadi...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:04
Kakve opasne stvari? Ko finansira sve? Uostalom,sta nekog boli uvo sta on jede,ko su mu drugovi itd njegova licna stvar.
I cuj pisi otvoreno. Boga mi, niste realni. Ne moze otvorenije. Jedino da pocnem da crtam ovdje. Stavite stvari u kontekst, saberite 2 i 2, dovoljno ste pametni.
Mirviceva je licna stvar dok se ne tice kluba, a posto se tice kluba, onda vise nije njegova licna stvar, kao sto mi nismo klub koji prodaje istoriju i kredibilitet za trofej kupa.
Na pocetku sam napisao, svako ima izbor da bude uz Horde i FKS ili uz ovo drugo, koje ne znam ni kako da nazovem, od Mirvica, do Vice i najgoreg sljama sto postoji u ovom gradu i drzavi.
Ja pisem ovdje i prije nego je uopste Mirvic dosao u klub tsko da je ta prica smijesna i hebe mi se uopste za Mirvica. Ono sto je ocito vazda nam neko smeta i niko nije dobar,ajde nek neko napise ko nam je dobar,koga hocemo,koji su nam ciljevi i sta se desava da nam svima bude lakse. Evo kod kona ruze cvjetaju 15 godina nit se ko tjera nit se dizu hajke svaka 2 mjeseca,vise sam umoran od prica rekla kazala, uvijek cu podrzat ono sto je dobro za Sarajevo. Mada koliko smo generalno jaki vidi se i u savezu i na terenu,generalno smijesni smo,suta nas kako ko stigne al hajd. Posto sam bot dok neki ovdje nisu i reg. se prije par dana da sole pamet,necu vise ni pisat i lijepo se druzite kao i do sad,do nekih boljij vremena.hazarder je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:31Izvini drug ali mi tvoje pisanje često djeluje kao klasično botovanje. Očito je da nešto u klubu ne štima i da ničije maslo nije za Ramazana. Šta je tačno u pitanju, nemam pojma, ali vrijeme će da pokaže. Iskreno se nadam samo da će se igrači i SS uspjeti skloniti od ovih previranja i da sve ovo neće da utiče na njihov pristup na terenu jer nam slijede jako bitne utakmice. Klub je veći od svakog pojedinca i ega povezanog s njim i kao takav će da preživi i nadživi sve ove prolaznike.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:20Da mutimo vjeruj ti meni svirao bi nam penal na centru i imali bi 3 faula po tekmi a ne 30,mi na tekmi dobijemo vise zutih nego neki timovi sto dobiju faluova u 3 meca.hazarder je napisao/la: ↑31 maj 2025, 00:17
Najgore je brate moj što izgleda ni mutit ne znamo, diže se prašina, igrači i treneri bježe, u klubu se kolju između sebe, u kantonu još gore a mi od Vice ni korner na Koševu protiv mrtvog Radnika ne možemo izvuć' k'o da smo SD Huesca a Real iz Madrida nam gostuje.![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bavaracmujo, Beli98, HariTz, JackW, Konzerva, mnon46, MokraKifla i 74 gosta.