Jos treci prsten tribina i krov.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jos treci prsten tribina i krov.
Don't hate what you don't understand.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Znači još jedno godinu dana minimalno.

Prije će se Sagrada Familia završiti ovim tempom.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Mene Mokes uvjeravao da će ići u aprilu na otvaranje protiv BetisaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 01:36Znači još jedno godinu dana minimalno.
Prije će se Sagrada Familia završiti ovim tempom.![]()

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Zna solidno igrati nogom.
Al pravo pitanje je ko odlazi u slucaju da Garcia dođe ?
Ter Stegen ? Pena ? Wojo ?
- jasonstatham
- Kontakt:
Ode Peña i nekom logikom Mats. Prvi jer je solidan golman za Vigo, a drugi jer klupom neće braniti na SP2026.
Ali što neko reče ranije, u Barci, Joanu je najvažnije kako igra nogama.
Ali što neko reče ranije, u Barci, Joanu je najvažnije kako igra nogama.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Da se ja pitam

Mada mislim da MATS moze odraditi jos dvije sezone komotno, to jest da je golman namjanji problem trenutno - da Barca treba ganjati napadaca spica i neke druge pozicije.
Golman je odlucio putnika u finale, tako da, daleko je od "najmanjeg" problema trenutno.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Jest i Wojo, jbg.
Ne znam, meni licno je golman sad najmanje potreban. Moje neko misljenje.
Radije bi potrosio pare na Gyokeresa i neko lijevo krilo. Napucao napad. Svakako Barca igra za gol vise, to je sad filozofija kod Flicka, pa neka bude za dva gola vise

Vala ne znam sta ste navalili na tog Gyokeresa. Kladim se da je Lewa i u ovim godinama, bolji igrac od njega.
Ogromne pare bi to bile za macka u vreci i igraca koji je vjervatno samo one season wonder. Ovo sa njim me podsjeca na kuknjavu sto Jovic potpisa za Real, a Barcelona ga propusti dovesti.
Jedino centarfor vrijedan baciti velike pare,a da je iole dostupan, koji bi se sigurno uklopio u Barcelonu, po meni je Isac.
Krilo da, ali rezervno za klupe. Ne vidim neko dostupno elitno krilo, za koje bi vrijedilo baciti 100 miliona eura.
Nedo Bog samo onog Leaoa iz Milana. Ne znam sto njega toliko forsiraju. Po meni, slican kao i Felix, puno zuji malo meda daje.
Mozda pricam gluposti, ali ja bih pokusao Rodriga dovesti. On je prirodno lijevo krilo i mislim da bi u Barceloni puno bolji bio nego u Realu. Takodje, mislim da bi on veoma rado presao u Barcelonu, ali je vjerovatno nerealno da bi ga Real prodao Barceloni.
Na kraju, poprilicno sam siguran da ce Nicu Williamsa dovesti slijedece ljeto.
Ogromne pare bi to bile za macka u vreci i igraca koji je vjervatno samo one season wonder. Ovo sa njim me podsjeca na kuknjavu sto Jovic potpisa za Real, a Barcelona ga propusti dovesti.
Jedino centarfor vrijedan baciti velike pare,a da je iole dostupan, koji bi se sigurno uklopio u Barcelonu, po meni je Isac.
Krilo da, ali rezervno za klupe. Ne vidim neko dostupno elitno krilo, za koje bi vrijedilo baciti 100 miliona eura.
Nedo Bog samo onog Leaoa iz Milana. Ne znam sto njega toliko forsiraju. Po meni, slican kao i Felix, puno zuji malo meda daje.
Mozda pricam gluposti, ali ja bih pokusao Rodriga dovesti. On je prirodno lijevo krilo i mislim da bi u Barceloni puno bolji bio nego u Realu. Takodje, mislim da bi on veoma rado presao u Barcelonu, ali je vjerovatno nerealno da bi ga Real prodao Barceloni.
Na kraju, poprilicno sam siguran da ce Nicu Williamsa dovesti slijedece ljeto.
De ne zayebavaj sad, ne pretjeruj

Vidjet cemo. Prestar je on i ne dovoljno dokazan ranije, da bi se smatrao po automatizmu superstarom nekim.
Godinama se vucarao po Engleskoj, po nizerazrednim kubovima, bez nekog uspjeha. Prije ove sezone, ko je cuo za njega?
To sto se svi za njega otimaju, samo je dokaz da na trzistu nema kvalitetne devetke.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Fakat ostaje gorak okus u ustima radi ispadanja od ove olupine žabarske, ma koliko sezona bila uspješna.
gjokeres je gol mašina tu nema nikakve dileme,nije tip napadaca suareza,nego vise levandovski u prajmu, nije sad ronaldo fenomeno al kriza je za spiceve i on je tu realna i dobra opcija,ja ne sumnjam da bi za nas dao bruku golova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- jasonstatham
- Kontakt:
Sramota kakva nas kanta izbaci.MoodyReboot je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:28Fakat ostaje gorak okus u ustima radi ispadanja od ove olupine žabarske, ma koliko sezona bila uspješna.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Nema se sta zaliti…Ovakav Inter je nama zabio 7 golova u 2 utakmice… Protiv ovakvog Intera u 210 minuta dvomeca smo vodili samo 3 minute…jasonstatham je napisao/la: ↑31 maj 2025, 22:38Sramota kakva nas kanta izbaci.MoodyReboot je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:28Fakat ostaje gorak okus u ustima radi ispadanja od ove olupine žabarske, ma koliko sezona bila uspješna.
I bolje da nismo prosli u finale jer bi nas PSG dobio. PSG ima glavu i rep…Ovo je dokaz da smo totalno nestabilni za osvajanje LP…
Ljudi iz 7 sansi dali 7 golova. Digli Dumfiresa u nebesa. Steta povreda na bekovskim pozicijama. Nije ni PSG dobar koliko je ova zabarska kanta ocajna. Kounde i Balde u polufinalu da su bili sada bi iscekivali slavlje.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.