Naravno da nije, nepromisljeni narkomani su nam nanjeli stetu za sljedecih 10 godina. Glupani koji ne vide sumu od drvetaSazg je napisao/la: ↑31 maj 2025, 07:53Malo ću mimo teme, sory. Priča mi jućer jedan iz ljekarskog tima našeg kluba o napadu na naše igraće u svalčionici u Vrapčićima posle utakmice. Nije rekao kako se zove, možda i ne zna, neki čelavi lik i još jedan iz Veleža posle utakmice se zaletili na naš, psovali majke i sve na svijetu zašto smo pustili široki a niih nismao htjeli da pustimo. Prvi skočio Bega da sprijeći napad a nakon njega i Roga odigrao ključnu ulogu u odbijanju napada na naše. Bilo i fizičkog kontakta. Toliko o bratskom odnosu klubova. Nije nam trebalo to saopštenje Hordi, nikako nam nije trebalo. Više nam je lošeg donijelo nego dobra.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Zato što je tako,pa bolan živite za taj klub ,a pojma nemate niočemu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:51A sto to tako pises brate mojSamoDaKazeem je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:32Sarajevo je kriminalna organizacija,to nek vam je jasno.
Ja razumijem raju koja nisu iz Sarajeva,pa se za većinu stvari upozna preko medija ali živjeti u Sarajevu,navijati za Sarajevo,ići na utakmice i nemati pojma niočemu je za mene poražavajuće.
Il namjerno ztvarate oči il ste zatucani totalno.
Edit.
Ne mislim direktno na tebe nego na večinu pitarčina koje pišu ovdje na forumu,a tako se ponašaju i u stvarnosti.
Ko telad.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Ko god da je u pravu, sve se moglo riješiti gospodski, ispod radara i unutar kuće. Nije se trebalo raditi na ovakav način. Prozivati klub, dizati tenzije, unositi nemir... Bacila se ogromna ljaga na klub, i to u najpoganijem momentu, kada nam ruše klub sa svih strana. Uništavaju nas suđenjem, kaznama, napadima i koječime i onda ti se stoka sitnog zuba još smjehulji u facu i naslađuje nakon ovoga. Ispadamo naivni. Sjedi, riješi stvari između 4 zida, objavi raskide saradnje s kim trebaš, grupa zadovoljna i to je. Gownari će nam se uvijek smijati i nabijati ovo na nos!
SARAJEVO SIAMO NOI
A naguziti se Sirokom a izginuti protiv Veleza je bilo bas bratskiSazg je napisao/la: ↑31 maj 2025, 07:53Malo ću mimo teme, sory. Priča mi jućer jedan iz ljekarskog tima našeg kluba o napadu na naše igraće u svalčionici u Vrapčićima posle utakmice. Nije rekao kako se zove, možda i ne zna, neki čelavi lik i još jedan iz Veleža posle utakmice se zaletili na naš, psovali majke i sve na svijetu zašto smo pustili široki a niih nismao htjeli da pustimo. Prvi skočio Bega da sprijeći napad a nakon njega i Roga odigrao ključnu ulogu u odbijanju napada na naše. Bilo i fizičkog kontakta. Toliko o bratskom odnosu klubova. Nije nam trebalo to saopštenje Hordi, nikako nam nije trebalo. Više nam je lošeg donijelo nego dobra.

- luckystrike
- Kontakt:
Spremamo se za put, žena se šminka i govori džaba ideš sudija će vas opet zaklati. Rekoh ma neće danas, sudi Peljto, a ona ko iz topa znam, ne voli on Sarajevo
Inače ne znam da li zna sve premijerligaše nabrojati

Inače ne znam da li zna sve premijerligaše nabrojati

Ne postoji bratski klub kad je zeleni teren u pitanju, tribine su nešto drugo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Ovde i dalje polemika oko Kupa i to da li je namjesten, i to neki novi nickovi nam "otvaraju" oci, smijesno. Svi vi koji mislite da je namjesteno budite dosljedni i nemojte ni dolaziti na Evropske utakmice na Kosevo ili u gostima s kim god budemo igrali. I obicno kada se nesto dogodi svi pametni nakon tog dogadjaja, sto nakon prve utakmice Hz ne izadjose sa tim saopstenjem i sumnjom da ce se prvenstvena utakmica SB pustiti, a taj isti SB uopste nije bio ugrozen od ispadanja zbog rasporeda kakav su imali nakon utakmice sa nama, eto su na kraju zavrsili na petom mjestu na tabeli.
Da u klubu ima svakakvih sumnjivih likova ima, to je jasno svakome ko je iz Sarajeva i ko vidi ko u svecanoj lozi sjedi, da se sto sta u klubu pogresno radi i radi se, ali prozvati sopstveni klub za namjestanje utakmica nije zabiljezeno mislim nigdje.
Sretno danas ekipi i neka je vise zavrsena ova mucna sezona nase lige da se odmorimo od Kazlagica, Halkica, Gigovica i slicnih id.iota.
Da u klubu ima svakakvih sumnjivih likova ima, to je jasno svakome ko je iz Sarajeva i ko vidi ko u svecanoj lozi sjedi, da se sto sta u klubu pogresno radi i radi se, ali prozvati sopstveni klub za namjestanje utakmica nije zabiljezeno mislim nigdje.
Sretno danas ekipi i neka je vise zavrsena ova mucna sezona nase lige da se odmorimo od Kazlagica, Halkica, Gigovica i slicnih id.iota.
Ovdje opet ljudi o namjestanju, jedva docekali da pravdaju glupavo saopstenje, opet isti ****. Milion upitnih pitara se javlja i zivotom to brani a njihov otkaz samo ima veze sa izborima u FSKS i to neslaganje traje vec poprilicno dugo. Bitno je baciti opet kosku. Smijesna je ta prica ko je stao na stranu hordi, a ko je uopste protiv HZ??? Svi normalni, pa cak i vecina HZ, su protiv onog kretenskig saopstenja kojeg se trebaju stiditi svi pravi navijaci Sarajeva.
- LegendKiller
- Kontakt:
Otkaz ovoj dvojici samo potvrđuje da Mirvic nema plan niti strategiju kako razviti Sarajevo. Sve kod njega je bez plana, neko mu kaze dobar ti je ovaj on ga angažuje pa posle nekog vremena noga. Tako mu je i sa trenerima. Doveo si direktora i savjetnika pa ih posle par mjeseci otpustas. To samo potvrđuje nedostatak plana i vizije sta i kako.
Dalje, stvarno je više jadno ovo pisanje i opravdanje saopštena hordi, vrijeđate inteligenciju ljudi. Nije mogao Ibrakovic ništa sam dogovarati bez znanja Mirvica, a još manje bez znanja Zekica. Kako ljudima nije jasno da se tekme bez trenera i igrača ne može dogovoriti. Ako je bilo dogovora to je morao znati zekic i igrači. Dakle ne može podrška igračima i treneru a kritike Mirvicu i Ibrakovicu, jer ako je nesto bilo svi su morali biti upetljani. Klub izgleda na sve načine pokušava sa izvuče horde i da pokaže da je sve ok, ali ljagu koji su bacili svojim saopštenjem među običnom rajom i navijačima teško da će ikada moći izbrisati.
Dalje, stvarno je više jadno ovo pisanje i opravdanje saopštena hordi, vrijeđate inteligenciju ljudi. Nije mogao Ibrakovic ništa sam dogovarati bez znanja Mirvica, a još manje bez znanja Zekica. Kako ljudima nije jasno da se tekme bez trenera i igrača ne može dogovoriti. Ako je bilo dogovora to je morao znati zekic i igrači. Dakle ne može podrška igračima i treneru a kritike Mirvicu i Ibrakovicu, jer ako je nesto bilo svi su morali biti upetljani. Klub izgleda na sve načine pokušava sa izvuče horde i da pokaže da je sve ok, ali ljagu koji su bacili svojim saopštenjem među običnom rajom i navijačima teško da će ikada moći izbrisati.
Nemojte na nase dusebriznike, cijelo su vrijeme cekali da se registruju na forum, ako bi dosla neka kriticna minuta da nam spasaavaju klub, hvala im na tome sad mozemo odahnuti...

-
- Kontakt:
Samo isto uzvratiti na Kosevu.Psovali su nasima 90 minuta bez razloga a vidjeli su kroz kakav teror prolazimo.Od kad su se vratili u PL ja nisam na Kosevu cuo jednu ruznu rijec prema njihovim igracima,cak uvijek aplauz dobiju.Yebat im majku svima redom od sljedeceg puta,samo takav pritisak sa istoka izvrsiti i zavrsit vise s njima.Sazg je napisao/la: ↑31 maj 2025, 07:53Malo ću mimo teme, sory. Priča mi jućer jedan iz ljekarskog tima našeg kluba o napadu na naše igraće u svalčionici u Vrapčićima posle utakmice. Nije rekao kako se zove, možda i ne zna, neki čelavi lik i još jedan iz Veleža posle utakmice se zaletili na naš, psovali majke i sve na svijetu zašto smo pustili široki a niih nismao htjeli da pustimo. Prvi skočio Bega da sprijeći napad a nakon njega i Roga odigrao ključnu ulogu u odbijanju napada na naše. Bilo i fizičkog kontakta. Toliko o bratskom odnosu klubova. Nije nam trebalo to saopštenje Hordi, nikako nam nije trebalo. Više nam je lošeg donijelo nego dobra.
Respekt samo za RA
Bez obzira na odlazak ove dvojice to saopstenje ostaje najveca greska u historiji HZ ako uopste mogu nazvati greskom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Konkretno, molim te, ne zelim te uvrijediti niti provocirati, sta znači "Sarajvo je kriminalna organizacija"? Imas li neki dokaz?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 maj 2025, 08:39Zato što je tako,pa bolan živite za taj klub ,a pojma nemate niočemu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:51A sto to tako pises brate mojSamoDaKazeem je napisao/la: ↑30 maj 2025, 23:32Sarajevo je kriminalna organizacija,to nek vam je jasno.
Ja razumijem raju koja nisu iz Sarajeva,pa se za većinu stvari upozna preko medija ali živjeti u Sarajevu,navijati za Sarajevo,ići na utakmice i nemati pojma niočemu je za mene poražavajuće.
Edit.
Ne mislim direktno na tebe nego na večinu pitarčina koje pišu ovdje na forumu,a tako se ponašaju i u stvarnosti.
Ko telad.
Jedini covjek koji se mogao borit protiv Vice i mafije Iz saveza je bio Ibrakovic. Jedini koji je mogao dovest Jajala,Benku,Delaca,…. jedini koji je do sad otisao igraca za , 2.5 miliona eura(Celik). Mirvic je izabrao da bude UZ mafiju,umjesto uz Trbica i Ibrakovica. Drazi mu je Dzeka Muminovic koji se ugradio 25 milja eura za Mlinarica, nego isti Ibrakovic koji je to zavrsio za 5 milja. Ljudi koji se se izborili da nas Cala bude kandidat,upravo zbog toga je i Ova frka, druga je sto se vrsi pritisak da glasano za Adisa Junuzovica….
- AvannGardaa46
To braca, kakav si s vremenom danas?boki86 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 08:28Naravno da nije, nepromisljeni narkomani su nam nanjeli stetu za sljedecih 10 godina. Glupani koji ne vide sumu od drvetaSazg je napisao/la: ↑31 maj 2025, 07:53Malo ću mimo teme, sory. Priča mi jućer jedan iz ljekarskog tima našeg kluba o napadu na naše igraće u svalčionici u Vrapčićima posle utakmice. Nije rekao kako se zove, možda i ne zna, neki čelavi lik i još jedan iz Veleža posle utakmice se zaletili na naš, psovali majke i sve na svijetu zašto smo pustili široki a niih nismao htjeli da pustimo. Prvi skočio Bega da sprijeći napad a nakon njega i Roga odigrao ključnu ulogu u odbijanju napada na naše. Bilo i fizičkog kontakta. Toliko o bratskom odnosu klubova. Nije nam trebalo to saopštenje Hordi, nikako nam nije trebalo. Više nam je lošeg donijelo nego dobra.
hocemo do Posušja, ima neka tekma, cuo sam da ce narkomani biti dole..
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
-
- Kontakt:
Ides li ti? Narkomani, nego sta. Besposlicari koji , svi zajedno, nemaju godinu dana radnog staza. Gostovanje u Mostaru ti je pokazalo koliko su bitni, vise je naših navijača bilo na istocnoj tribini Vrapcica nego gdje su bili pisači obavještenja. **** vas Trbojevici, Ibrakovic i Mirvici kada ste okaljali ime kluba i sad bi vi da ste nesto, smradovi obični.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 11:24To braca, kakav si s vremenom danas?boki86 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 08:28Naravno da nije, nepromisljeni narkomani su nam nanjeli stetu za sljedecih 10 godina. Glupani koji ne vide sumu od drvetaSazg je napisao/la: ↑31 maj 2025, 07:53Malo ću mimo teme, sory. Priča mi jućer jedan iz ljekarskog tima našeg kluba o napadu na naše igraće u svalčionici u Vrapčićima posle utakmice. Nije rekao kako se zove, možda i ne zna, neki čelavi lik i još jedan iz Veleža posle utakmice se zaletili na naš, psovali majke i sve na svijetu zašto smo pustili široki a niih nismao htjeli da pustimo. Prvi skočio Bega da sprijeći napad a nakon njega i Roga odigrao ključnu ulogu u odbijanju napada na naše. Bilo i fizičkog kontakta. Toliko o bratskom odnosu klubova. Nije nam trebalo to saopštenje Hordi, nikako nam nije trebalo. Više nam je lošeg donijelo nego dobra.
hocemo do Posušja, ima neka tekma, cuo sam da ce narkomani biti dole..
Evo i oni tebe selame!
Ako nisi licno Ibrakovic, onda si za ozbiljnog promatranja, drug, bez da se ljutis. Ibrakovic je najveca ubleha u nasem fudbalu IKADA i njegove rezultate cemo tek osjetiti u narednom periodu. Mnogima je u ime kluba ostao duzan, iako je novac uredno dobijao. Njegov zadatak nije bio da se bavi igracima i nije se ni bavio, nego samo i iskljucivo zastitom u Savezu i izborima u FSKS, ali ni to nije radio, odnosno jeste obecavao i primao ogroman novac, a uradio jedno veliko NISTA.Dakson je napisao/la: ↑31 maj 2025, 11:22Jedini covjek koji se mogao borit protiv Vice i mafije Iz saveza je bio Ibrakovic. Jedini koji je mogao dovest Jajala,Benku,Delaca,…. jedini koji je do sad otisao igraca za , 2.5 miliona eura(Celik). Mirvic je izabrao da bude UZ mafiju,umjesto uz Trbica i Ibrakovica. Drazi mu je Dzeka Muminovic koji se ugradio 25 milja eura za Mlinarica, nego isti Ibrakovic koji je to zavrsio za 5 milja. Ljudi koji se se izborili da nas Cala bude kandidat,upravo zbog toga je i Ova frka, druga je sto se vrsi pritisak da glasano za Adisa Junuzovica….
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ljudi koji "znaju sve", od kojih se "nista sakriti ne moze" i koji su uvijek "na pravoj strani", nakon poraza od Sirokog otvoreno daju podrsku, navijaju "Kup je nas", "Idemo u listicu"...i u povratku kuci se "sjete" da znaju da je sve namjesteno i da "Kup nije njihov" i izdaju saopstenje...
CudnoVATNO
CudnoVATNO
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Danas po pobjedu i zavrsit ovu sezonu.
Štrumf sa dna kace, nema drugog objašnjenja.ŠTA_JE je napisao/la: ↑31 maj 2025, 11:21Konkretno, molim te, ne zelim te uvrijediti niti provocirati, sta znači "Sarajvo je kriminalna organizacija"? Imas li neki dokaz?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 maj 2025, 08:39Zato što je tako,pa bolan živite za taj klub ,a pojma nemate niočemu.
Edit.
Ko telad.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], johntravolta123, OsmanhodzicBuco, plisek, Proximic, rimljanin90, ronaldo99, tuitamo i 72 gosta.