Dobar

Ali mi bolje izgleda iz kantine onaj

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dobar
**** se. Ogladnih sad.
Jeo sam samo par puta Philly ali ovaj mi baš mid izgleda
Ipak je Papi bolji
Its coming home ima svoju u21 ekipu
nabroj prvih 20 igraca po broju nastupa svih vremena FK Sarajeva bez guglanja ako pratis domaci fudbalnapoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 12:15Its coming home ima svoju u21 ekipu![]()
@Jay nisu Crne guje, moji su Stanje soka. Doduse nisam stalni clan, u zadnje vrijeme malo rjedje dolazim, al i ja sam tu najvise radi domaceg fudbala.![]()
Kol'ko je otkupna klauzula
Nabroj ti 16 igraca koji su igrali za Zelju i RadnikFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑31 maj 2025, 12:20nabroj prvih 20 igraca po broju nastupa svih vremena FK Sarajeva bez guglanja ako pratis domaci fudbalnapoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 12:15Its coming home ima svoju u21 ekipu![]()
@Jay nisu Crne guje, moji su Stanje soka. Doduse nisam stalni clan, u zadnje vrijeme malo rjedje dolazim, al i ja sam tu najvise radi domaceg fudbala.![]()
![]()
Bio sam , ovo je rekord bio ekipa vjeruj mi.
Tako je , Its Coming home ima u-21 ekipu , ko bude loš ide tu a ko je tu dobar ide u glavnunapoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 12:15Its coming home ima svoju u21 ekipu![]()
Ima dosta nas koji su ti radi domaćeg fudbala.
Nudimo piće po izboru za svakih 10 tačnih odgovora
Za 26/26 plaćeno putovanje u Međugorje na turnirJayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2025, 14:21Ja cu ici jos dalje i nudim piće za svakih 5 tačnih odgovora
Popije li se tu šta ?Jabroni je napisao/la: ↑31 maj 2025, 14:27Za 26/26 plaćeno putovanje u Međugorje na turnirJayCatwright je napisao/la: ↑31 maj 2025, 14:21Ja cu ici jos dalje i nudim piće za svakih 5 tačnih odgovora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.