FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Čekamo trenera koji će bar staviti igrače na prirodne pozicije. Denis to nije radio, a i ovi sada izmišljaju igračima pozicije
-
- Kontakt:
Nemoj tako, Derviši je radio iza Binga u A2Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:34Njegovi pomoćnici ili klupski uhljebi koji su tu godinama a da nema nas radili bi u Bingu?zeljovolimte je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:27Cijelu ovo sezonu gledamo, zato je i bolje sto je otisao. Van svake pameti i ovi njegovi pomocnici nastavili sa nebulozama.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Zar nije on vlasnik od A2?ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:35Nemoj tako, Derviši je radio iza Binga u A2Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:34Njegovi pomoćnici ili klupski uhljebi koji su tu godinama a da nema nas radili bi u Bingu?zeljovolimte je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:27Cijelu ovo sezonu gledamo, zato je i bolje sto je otisao. Van svake pameti i ovi njegovi pomocnici nastavili sa nebulozama.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Pričajte sta hocete, Dervisi je veoma kvalitetan trener.
Zato će Derviši i ostati a ostali neće. Btw, utakmica je na Arena Sport 1.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
On i jos jedan sa njim, a ovo sam vise iz zajebancije napisao, mada od svih ostalih najozbiljniji lik u strucnom stabu i najkulturnijiLevin je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:40Zar nije on vlasnik od A2?ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:35Nemoj tako, Derviši je radio iza Binga u A2Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:34
Njegovi pomoćnici ili klupski uhljebi koji su tu godinama a da nema nas radili bi u Bingu?
Ne moze, Krpic i Boljevic moraju igrati.
Moze lu neko odvesti Boljevica da bude negdje drugo 'najbolji igrac'.
Stupčanica, Igman, Sloboda ko god...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Onaj Odinaka je visestruko netalentovan igrac. Nema nijedan kvalitet za profi fudbalera.
ovi se nazivaju Fudbalerima
strasno negledljivo

-
- Kontakt:
Joj Boljevica kako je za samara
Cemu mahanje? Sta je trebao vini gurnuti mu nekako loptu? Kakav klosar.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Otjerati i Krpica i njega, stvaraju pritisak bespotreban svim ostalim igracima pogotovo mlaðim, samo tersaju, a igra katastrofa, ne trebaju nam uopšte, imamo Vinija, zadržao bih Cvetanoskog, forsirao Lauševića čekajući pojačanja(dok je bilo utakmica da se to i uradi, **** ga kad je zadnje kolo) ali izgleda da su zabetonirani ovdje, a pogotovo Krpić ko Halid Genjac ne možeš ga se kotarisat…
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Sa zakašnjenjem
Nosi ovu dvojicu iz kluba čupaju zivce ko Remza obrve.Zna se Boljevic i Krpaga.
ja sam ocekivo ovi ce igrati fino,ganjati se golova bruka,ono anti fudball
Vidiš prijatelju da svi u klubu naglašavaju njegovu važnost u svlačionici. Sto znaci da lik ima preveliki uticaj na ekipu, sto je jadno i smiješno u odnosu na ono sto pokazuje na terenu.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:23Može li se ikako više ovaj Krpić odstraniti iz kluba, postao je dosadan ko proljev i u najnebitnijoj utakmici sezone lik u prvoj postavi, ne može ga Ronaldo istjerat, **** li ti Denise krv… ovajj…
On nema nijednu lidersku osobinu.
-
- Kontakt:
Ma sto bi znaju da su opstali, **** im se, znaju da je završeno sve u one druge dvije tekme..
-
- Kontakt:
Svaka budala se moze uzet i izderat prije utakmice i reci ostalima da moraju ginuti za dres i grb koji nose, a da izadje na teren i da pokaze nesto vise sem tarlahanja glavom i svadjanja sa protivnickim igracima i sudijom, i onda svaku trecu odmara zbog kartona, ne zna. Imamo Adzema koji ce im pojasniti neke stvari sada sto se tice toga, na terenu to moze biti Bajic ako dodje ako Bog da, a imamo i svoje krvi ako Muftić ostane, tako da Krpića otjerati iz kluba što je prije moguće i nikakvu poziciju mu ne davati, otjerati ga u sto pizdi materina.Sarun je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:44Vidiš prijatelju da svi u klubu naglašavaju njegovu važnost u svlačionici. Sto znaci da lik ima preveliki uticaj na ekipu, sto je jadno i smiješno u odnosu na ono sto pokazuje na terenu.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑31 maj 2025, 16:23Može li se ikako više ovaj Krpić odstraniti iz kluba, postao je dosadan ko proljev i u najnebitnijoj utakmici sezone lik u prvoj postavi, ne može ga Ronaldo istjerat, **** li ti Denise krv… ovajj…
On nema nijednu lidersku osobinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.