FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Krdzalicu, fin gol.
Dobro je pa Soldi ističe ugovor, kakav amater od stopera.
Dobro je pa Soldi ističe ugovor, kakav amater od stopera.
Soldo
Krdzalic
Butic
Pavicic
Unusic
Tanko, ekipa bez morala zelje u kojoj ekipi 1 igraca posteno zaradjuje svoju platu (Gulisa))
Btw; ovakav skup bolipicki nismo imali od 1996
Krdzalic
Butic
Pavicic
Unusic
Tanko, ekipa bez morala zelje u kojoj ekipi 1 igraca posteno zaradjuje svoju platu (Gulisa))
Btw; ovakav skup bolipicki nismo imali od 1996
Zasto Paskalev ne igra? Stopera igra Beganovic a beka Keremeh ne znaju gdje gone ni jedan ni drugi. Amaterski gol primamo, fascinantno da niko glavom nije krenuo prema lopti i izbio je bzs
Zavrsnica Gulija nastavio po starom, Pavicic odbi se lopta kod od zid.
Allahu dragi molim te za bar 25 golova Mlinarica sljedece sezone. Sumnjam da na svijetu postoji ekipa koja vise sansi stvori i fuli.
Sta je s navijacima
Zavrsnica Gulija nastavio po starom, Pavicic odbi se lopta kod od zid.
Allahu dragi molim te za bar 25 golova Mlinarica sljedece sezone. Sumnjam da na svijetu postoji ekipa koja vise sansi stvori i fuli.
Sta je s navijacima
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 31 maj 2025, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 maj 2025, 14:33Nemam dokaz,imaju indicije.ŠTA_JE je napisao/la: ↑31 maj 2025, 11:21Konkretno, molim te, ne zelim te uvrijediti niti provocirati, sta znači "Sarajvo je kriminalna organizacija"? Imas li neki dokaz?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 maj 2025, 08:39
Zato što je tako,pa bolan živite za taj klub ,a pojma nemate niočemu.
Ja razumijem raju koja nisu iz Sarajeva,pa se za većinu stvari upozna preko medija ali živjeti u Sarajevu,navijati za Sarajevo,ići na utakmice i nemati pojma niočemu je za mene poražavajuće.
Il namjerno ztvarate oči il ste zatucani totalno.
Edit.
Ne mislim direktno na tebe nego na večinu pitarčina koje pišu ovdje na forumu,a tako se ponašaju i u stvarnosti.
Ko telad.
Imaš li ti dokaz da je SDA zlo,imaš li dokaz da Dodik i Čović raznesoše ovaj jad od države?
Imaš al u kurcu,čuj dokaz u Bosni.
Sudovi ubice oslobađaju i kad su dokazi na stolu pa nikom ništa.
Ne želim ni ja tebe uvrijediti ali koliko imaš godina?
Oko kluba ti mešetare Ibraković,Husarić,Bulić,Karić,Muminović,Hurem...i ti pitaš za dokaze.
Kakvi sve indijanci imaju pristup forumu, nevjerovatno.
Dečko pogriješi pas, a ovdje osvane 5 komentara u razmaku od 3 sekunde. Računaju da bi ostalima to promaklo, da se oni ne oglase ovdje i javno ne obznane da je Krdžalić pogriješio. Valjda su očekivali od njega da sam riješi utakmicu u prvih 15 minuta, pored toga što nije uvezao dvije utakmice u startnoj postavi u cijeloj sezoni.
-
- Kontakt:
Bravo Zeka za Vrbana
Draže mi je našu djecu gledat
Draže mi je našu djecu gledat
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 31 maj 2025, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sve bi ja to rašćero
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ušao na forum samo da vidim hoće li ga iko spomenuti. Da je Djurickovic u vakat ovako reagovao, gorilo bi. I to mu nije prvi put. Prespor i poglup stoper. Ovdje neki najavili raspad jer idu soldo i rogic

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Krdzalic nije los zato sto je pogrijesio jesan pas, vec sve sto je uradio osim pogotka bilo ravno 0 kao i pavicic koji 50% utakmica igra ispod ocekivanja od igraca loji ima cv i platu 19x vecu od kobiljara a koji bar na ovoj utakmici bolji 2xHerson je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:01Kakvi sve indijanci imaju pristup forumu, nevjerovatno.
Dečko pogriješi pas, a ovdje osvane 5 komentara u razmaku od 3 sekunde. Računaju da bi ostalima to promaklo, da se oni ne oglase ovdje i javno ne obznane da je Krdžalić pogriješio. Valjda su očekivali od njega da sam riješi utakmicu u prvih 15 minuta, pored toga što nije uvezao dvije utakmice u startnoj postavi u cijeloj sezoni.
Soldo samo potvrdio da je ne kvalitet
[/quote]SamoDaKazeem je napisao/la: ↑31 maj 2025, 14:33Nemam dokaz,imaju indicije.
Imaš li ti dokaz da je SDA zlo,imaš li dokaz da Dodik i Čović raznesoše ovaj jad od države?
Imaš al u kurcu,čuj dokaz u Bosni.
Sudovi ubice oslobađaju i kad su dokazi na stolu pa nikom ništa.
Ne želim ni ja tebe uvrijediti ali koliko imaš godina?
Oko kluba ti mešetare Ibraković,Husarić,Bulić,Karić,Muminović,Hurem...i ti pitaš za dokaze.
Trebamo navijati za klub koji je iznjedrio najveceg namjestaca utakmica u historiji naseg fudbala, koji je osudjen i zabranjeno mu bavljenje fudbalom zbog toga? I pored toga, taj klub ga slavi kao "levgendu"? Klub koji je pokrao brdo titula jer je taj isti klocim bio u tatomitetu vedreci i oblaceci nasom ligom i steleci utakmice neokupanom sinu? Ma idi u 3 pm i ti i tvoj FK Zeljezni Cmar, zlo bh. fudbala. Postavili ste temelje na kojima Vico radi sve ovo.
Zadnja izmjena: samoFKS, dana/u 31 maj 2025, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jata nije za naše Lige.
Ovo je strahovat potencijal. Nemoguce.
Jata igra ko da mu je 30, bravo mali
-
- Kontakt:
Vrban fino igra
Valjda ce mu novi trener davati vecu minutazu

- luckystrike
- Kontakt:
Soldo iz kiksa u kiks
-
- Kontakt:
Sve smisleno
Ima i Mehmedovic u akademiji možda bolji od Vrbana
Njih dvojica moraju dobit bar 1000 minuta slijedece godine skupa
Nama trebaju min dva pismena stopera, daj nam kakve jablane
-
- Kontakt:
Jata će, ako Bog da, biti najveći izlazni transfer koji zadugo nece biti oboren. Milina ga gledati kako jednostavno sve rješava, a samo 18 godina. Vrban , takodjer veoma dobar...jurisicduska je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:12Jata nije za naše Lige.
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Hajdeee, Kyle88, laznokrilo, miguelramos, nedimmmm1337, rimljanin90, samoFKS i 95 gostiju.