FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svaka čast Madžide Šošiću, svugdje ga ima, i u odbrani, i u sredini, i u napadu. Nevjerovatno.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
Ali kakav je Odinaka amater , pa to su price
-
- Kontakt:
Milijardu opcija i izmjena, debil izbaci Vinija, ubaci Cvetanoskog… pa dan te **** ovo se ne zna ko koga **** ovdje
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Da li je moguce da opravdavate ove reakcije Sabica protiv Sirokog i i danas…pa ne smije onako reagovari jedan profesionalac pa da je i spic
-
- Kontakt:
Zadnja utakmica sezone,
razlika izmedju 3. i 4. pozicije je u 25.000KM. Sa iste pozicije pocinjes kvalifikacije.
Pocinjes sa sukilovicem (nije u21 sljd sezone), Sabom na lijevom beku, huso u vezi, Boljevic i Krpic.
na klupi ti igraci koji su u21: Foco veznjak, Semdin stoper, Kolic veznjak, Leo Simoni veznjak/stoper(nije u21 ali nije imao priliku pokazati se), Lausevic spic u21.
Nisi poveo jos juniora, barem nek osjete kako je igrati GRUBLJI fudbal.
Moj zeljo, nekad si bio broj jedan u pruzanju prilika djeci, a da rezultat nije patio. Cak sta vise, nekad su ti ekipu vodila tvoja djeca do 21 godinu. Moj zeljo...
razlika izmedju 3. i 4. pozicije je u 25.000KM. Sa iste pozicije pocinjes kvalifikacije.
Pocinjes sa sukilovicem (nije u21 sljd sezone), Sabom na lijevom beku, huso u vezi, Boljevic i Krpic.
na klupi ti igraci koji su u21: Foco veznjak, Semdin stoper, Kolic veznjak, Leo Simoni veznjak/stoper(nije u21 ali nije imao priliku pokazati se), Lausevic spic u21.
Nisi poveo jos juniora, barem nek osjete kako je igrati GRUBLJI fudbal.
Moj zeljo, nekad si bio broj jedan u pruzanju prilika djeci, a da rezultat nije patio. Cak sta vise, nekad su ti ekipu vodila tvoja djeca do 21 godinu. Moj zeljo...
kako da te ne volim
Kakve lopte dijeli Sosic
Lagumdzija

Lagumdzija

- Lokomotifa
- Kontakt:
Ko god kaže da mu je svejedno da li smo 3. ili 4. taj nije navijač Želje i dijete ovog grada. Idemo Željo, do pobjede.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dva vrhunska transfera zimus..
Sosic i Dan.
Sosic i Dan.
Kako volim kad im se Boljević ovako pokaki po faci.
Svaki put isto, nikad da nauče.

Svaki put isto, nikad da nauče.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sosic bi bio jos bolji da ima pokretnije igrace i da se igra malo brze,tu ga najvise koce Krpic i Boljevic jer oni pretezno vole da igraju na postavljeno odbranu pogotovo Krpic.
Nadam se da ce dovesti jos nekog brzog igraca tipa Cevtanovskog.
Nadam se da ce dovesti jos nekog brzog igraca tipa Cevtanovskog.
-
- Kontakt:
Ne pokaki se nikome, lik je seljacina i ters, jel ga ne ide odma jede **** i vise smo puta vidjeli kad ne zabije gol ko danas da se posere i ostalima u igru, sreca pa je danas Madzid raspolozen haos pa im **** majku na sredini terena, a i na ostalim dijelovima terena jede djecu.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Šošić doktorski objasnjava zasto je daleko najbolji igrač.
Bravo Madzide jos da se rijesi ovih usporivača gdje bi mu kraj bio.
Navijači Boljeku.rčev.ica vodite ga kuci.
Bravo Madzide jos da se rijesi ovih usporivača gdje bi mu kraj bio.

Navijači Boljeku.rčev.ica vodite ga kuci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Evo jedno pitanje. Jel ti draze imati 1. vrhunskog u21 igraca sljedece sezone, ili ne znati ko je manja steta ekipi?Lokomotifa je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:24Ko god kaže da mu je svejedno da li smo 3. ili 4. taj nije navijač Želje i dijete ovog grada. Idemo Željo, do pobjede.
Naravno da mi nije svejedno, kada bi znao da sljedece sezone imamo 2 vrhunska igraca koja su u21, ali mi to nemamo, jer ne vidimo iste. Jedino smo vidjeli Sabica, a on nama igra beka, momak 10ka/desno krilo
kako da te ne volim
- Lokomotifa
- Kontakt:
Brate neću te lagati, prioritet mi je 3. mjesto na tabeli, generalno što bolja pozicija u prvenstvu. Ja spadam u grupu navijača koji od Želje očekuju najviše domete, jer ako Željo nije u vrhu to onda nije Željo. Sljedeće sezone treba bitk još bolji, 2., pa 1. na tabeli, muka mi je od priče dobro je da Željo opstane u ligi, protivim se tom defetizmu u koji smo upali kao navijači.linija16bbb je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:30Evo jedno pitanje. Jel ti draze imati 1. vrhunskog u21 igraca sljedece sezone, ili ne znati ko je manja steta ekipi?Lokomotifa je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:24Ko god kaže da mu je svejedno da li smo 3. ili 4. taj nije navijač Želje i dijete ovog grada. Idemo Željo, do pobjede.
Naravno da mi nije svejedno, kada bi znao da sljedece sezone imamo 2 vrhunska igraca koja su u21, ali mi to nemamo, jer ne vidimo iste. Jedino smo vidjeli Sabica, a on nama igra beka, momak 10ka/desno krilo
A što se tiče U-21 ne sekiraj se, imamo slj. sezone Garčevića, Šabića, Foču, biće to OK.
-
- Kontakt:
Ako mi vjerujes, i meni je to isto bitno. Ja nas nisam otpisao dok nas teorija nije otpisala za prvaka. Ali kad je vec sve zavrseno, vise se brinem za sljedecu sezonu, kako bi mogli biti bolji nego ove. Ne vjerujem da nasi u21 za sljd sezonu mogu biti neke prevage, jer nisu dorasli, ne zbog njihovih talenata/netalenata, vec sto nisu osjetili ovakvu igru.Lokomotifa je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:35Brate neću te lagati, prioritet mi je 3. mjesto na tabeli, generalno što bolja pozicija u prvenstvu. Ja spadam u grupu navijača koji od Želje očekuju najviše domete, jer ako Željo nije u vrhu to onda nije Željo. Sljedeće sezone treba bitk još bolji, 2., pa 1. na tabeli, muka mi je od priče dobro je da Željo opstane u ligi, protivim se tom defetizmu u koji smo upali kao navijači.linija16bbb je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:30Evo jedno pitanje. Jel ti draze imati 1. vrhunskog u21 igraca sljedece sezone, ili ne znati ko je manja steta ekipi?Lokomotifa je napisao/la: ↑31 maj 2025, 18:24Ko god kaže da mu je svejedno da li smo 3. ili 4. taj nije navijač Želje i dijete ovog grada. Idemo Željo, do pobjede.
kako da te ne volim
Bravo Sukilovic
Abdulahovicu i Markovicu se zahvaliti
Abdulahovicu i Markovicu se zahvaliti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Grupa iznad svakog pojedinca.
Markovica se vise ne smije ubaciti ni na 5 minuta.
Degenerik je u stanju i za tako krakto vrijeme napraviti neku glupost.
Degenerik je u stanju i za tako krakto vrijeme napraviti neku glupost.
Trazio je loptu i izasao puno, a nedovoljno
Los golman vidjelo se i kupu, evo opet je primio gol sa 25 metara
Bolje Traparu i Duskaja gurati nego ovakve koji imaju sigurno puno veca primanja
Na pocetku utakmice isto nesporazum s karamarkom i gresku je napravio
Od ovih +23
Radinovic, Dangubic, Krpic, Boljevic, Karamarko i Cevtanoski nek ostanu, a ove ostale sve zahvalnice
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 31 maj 2025, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.