FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitke treneru i igracima na pobjedi. Ostaviti najvaznije igrace bar do zime, i uz adekvatna pojacanja napasti rezultat u evorpi ozbiljno ovo ljeto i krenuti po oba trofeja u narednoj sezoni.
Osvojen Kup, treće mjesto na tabeli, malo li je majkumu.
U ovakvoj nakaradnoj ligi, pored svih nepravdi i lakrdija koje su bile prema našem klubu je ogroman uspjeh.
Čestitke igračima i stručnom štabu.
U ovakvoj nakaradnoj ligi, pored svih nepravdi i lakrdija koje su bile prema našem klubu je ogroman uspjeh.
Čestitke igračima i stručnom štabu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Očekujem od komšija cvijeće, tepsiju bureka i baklave, i pismo zahvalnosti jer smo ih izveli u evropu i omogucili im da nesto zarade, stave neke igrače u izlog bla bla bla.
Vozdra buraz,johntravolta123 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:11@SAZG jel istina sta sam nacuo da bi ti ljubimac mogao da ide iz klupa ?
Vjrv raskid ??
Ja sam se iskreno nadao da ce proci ove pripreme pa da ga vidimo sta moze ...
iskreno ne znam, ima ugovor do 2026. Klub se pita ne on. Da sam na njegovom mjestu ja bih tražio da idem, pogotovo ako ostane Zekić. On je i ove pripreme prošao super, bio jedan od najboljih. Čitao sam ovdje i protiv Zmijevaca na Koševu da su ga raja hvalila, bio krenuo lijepo i ispočetka prvenstva i onda 7 utakmica bez minute. Evo vidiš Gulija nije igrao 4-5 utakmica pa ne može sa loptom da se sastavi, još povreda u pitanju nije psiha. Opet kažem do kluba je i do njega. Šta će odlučiti nemam pojma. Ja lično bih volio da ode pa da se počnem nervirati ko sav normalan svijet zbog kluba a ne zbog njega…
-
- Kontakt:
Sazg je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:48Vozdra buraz,johntravolta123 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:11@SAZG jel istina sta sam nacuo da bi ti ljubimac mogao da ide iz klupa ?
Vjrv raskid ??
iskreno ne znam, ima ugovor do 2026. Klub se pita ne on. Da sam na njegovom mjestu ja bih tražio da idem, pogotovo ako ostane Zekić. On je i ove pripreme prošao super, bio jedan od najboljih. Čitao sam ovdje i protiv Zmijevaca na Koševu da su ga raja hvalila, bio krenuo lijepo i ispočetka prvenstva i onda 7 utakmica bez minute. Evo vidiš Gulija nije igrao 4-5 utakmica pa ne može sa loptom da se sastavi, još povreda u pitanju nije psiha. Opet kažem do kluba je i do njega. Šta će odlučiti nemam pojma. Ja lično bih volio da ode pa da se počnem nervirati ko sav normalan svijet zbog kluba a ne zbog njega….
Hvala ti na odgovoru.
Ma malo sam nacuo da je on to malo upakovao i rekao jednom mom poznaniku
Ma šta se ba zahvaljuješ,johntravolta123 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:53Sazg je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:48Vozdra buraz,johntravolta123 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:11@SAZG jel istina sta sam nacuo da bi ti ljubimac mogao da ide iz klupa ?
Vjrv raskid ??
iskreno ne znam, ima ugovor do 2026. Klub se pita ne on. Da sam na njegovom mjestu ja bih tražio da idem, pogotovo ako ostane Zekić. On je i ove pripreme prošao super, bio jedan od najboljih. Čitao sam ovdje i protiv Zmijevaca na Koševu da su ga raja hvalila, bio krenuo lijepo i ispočetka prvenstva i onda 7 utakmica bez minute. Evo vidiš Gulija nije igrao 4-5 utakmica pa ne može sa loptom da se sastavi, još povreda u pitanju nije psiha. Opet kažem do kluba je i do njega. Šta će odlučiti nemam pojma. Ja lično bih volio da ode pa da se počnem nervirati ko sav normalan svijet zbog kluba a ne zbog njega….
Hvala ti na odgovoru.
Ma malo sam nacuo da je on to malo upakovao i rekao jednom mom poznaniku
može biti svašata buraz, mogu igrači pričati šta hoće i željeti šta hoće, ako imaš ugovor buraz klub je taj koji odlučuje. Ako klub kaže tribine, na tribine majstore, vrlo jednostavno.
Da je bilo nepravde bilo je al jbg šta se tu može idemo.
Despotovicu bas nije svejedno....neki drugi razlozi.Turo je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:10Sarajevo sprema transfer bombe: Trojica rivala stižu na Koševo?!
Da li će Fudbalski klub Sarajevo sljedeće sezone dobiti velika pojačanja – i to iz redova jednog od svojih najvećih rivala?
Prema nezvaničnim informacijama, na Koševu ozbiljno razmatraju dolazak dvojice fudbalera banjalučkog Borca – nizozemskog stopera Berta Meijersa (28) i iskusnog napadača iz Srbije Đorđa Despotovića (33), kojima na kraju sezone ističu ugovori sa aktuelnim viceprvakom Bosne i Hercegovine.
Meijers je tokom ove sezone zabilježio 50 nastupa, uključujući 28 utakmica u WWin Premijer ligi BiH i deset u Konferencijskoj ligi UEFA, a postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.
S druge strane, Despotović je imao veoma zapaženu sezonu – 42 meča, 18 pogodaka i sedam asistencija u svim takmičenjima. Samo u domaćem prvenstvu je briljirao sa 15 golova i šest asistencija u 28 utakmica, a još dva gola je dodao u Konferencijskoj ligi.
Koševo, izgleda, tu ne namjerava stati – u krug potencijalnih pojačanja spominje se i Mate Stanić (27), veznjak Širokog Brijega, koji je u 34 nastupa u ligi i Kupu BiH ove sezone postigao devet golova i zabilježio sedam asistencija.
sports.ke
Toliko.
-
- Kontakt:
Ova dva ok ,Despotovica nebi doveo.Turo je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:10Sarajevo sprema transfer bombe: Trojica rivala stižu na Koševo?!
Da li će Fudbalski klub Sarajevo sljedeće sezone dobiti velika pojačanja – i to iz redova jednog od svojih najvećih rivala?
Prema nezvaničnim informacijama, na Koševu ozbiljno razmatraju dolazak dvojice fudbalera banjalučkog Borca – nizozemskog stopera Berta Meijersa (28) i iskusnog napadača iz Srbije Đorđa Despotovića (33), kojima na kraju sezone ističu ugovori sa aktuelnim viceprvakom Bosne i Hercegovine.
Meijers je tokom ove sezone zabilježio 50 nastupa, uključujući 28 utakmica u WWin Premijer ligi BiH i deset u Konferencijskoj ligi UEFA, a postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.
S druge strane, Despotović je imao veoma zapaženu sezonu – 42 meča, 18 pogodaka i sedam asistencija u svim takmičenjima. Samo u domaćem prvenstvu je briljirao sa 15 golova i šest asistencija u 28 utakmica, a još dva gola je dodao u Konferencijskoj ligi.
Koševo, izgleda, tu ne namjerava stati – u krug potencijalnih pojačanja spominje se i Mate Stanić (27), veznjak Širokog Brijega, koji je u 34 nastupa u ligi i Kupu BiH ove sezone postigao devet golova i zabilježio sedam asistencija.
sports.ke
Čudi me da naši ne zaganjaju ovog Šikanjića, čovjek je u 30 utakmica dao 37 golova.
Pročitaj negdje da ga hoće Zrinjski.
Pročitaj negdje da ga hoće Zrinjski.
-
- Kontakt:
Matu Stanica iz Sirokog sam odavno zapazio,dobar igrac.Volio bi da ga uzmemo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
PREMALO BODEVA u zadnjih 5 utakmica. Pod raspalim rozmanom sa matanovicem i julardzijom imali smo 56 boba.. 9 bodeva vise je malo ako si imao 12 utakmica manje 53 boda. KUP je izvuko sezonu kolko toliko.
Broj golova dati zadovoljavajuci, a broj primljeni cinimi se da smo primili isti broj golova ko prosle godine.
Mehmedovic-previse minutaze dobio
Rockov- previse minutaze dobio
Krdzalic- dovoljan broj ostavio bi ga cisto radi povrede, da dobije sansu da odradi citave pripreme i da vidimo. Definitivno NIJE TACNO da je bio medju najboljim na pocetku sezone. Recimo Jatta je odmah pokazao 300x vise id njega a covjek je i mladji od njeg milion milja od porodice bez para i bez ijedne rijeci na nasem
Jatta- Dobar (danas najbolji)
Mujkic- da nije usro protiv radnika odigrao bi sezonu bez greske posle Jatte najbolji dobitak
Unusic- previse minutaze al ne zato sto mu je Zoran to htio dat vec okolnosti povrede crveni zuti kartoni
Mustafic- bio dobar prije Zekica mislim da je mogao dobit vise minutaze al posto mu istice ugovor koji nije bio planiran da se produzi onda mozda je trebalo jos malo nesto trebalo smanjit minutazu
Soldo- dobra osoba los igrac fala bogu pa je isteko ugovor, nadam se da ce soldo bit trener u akademi kad zavrsi karijeru, igracki dobio previse minuta nasrecu,cisto radi povreda zuti kartona, igracki za posusje realno i tu bi bio rezerva.
Balta serbedzic najveci dusmani u rosteru izmuzli su svaki dinar od kluba plus smo platili ostetu. Klubu nista nisu pomogli
Vrban tiro kapetanovic su igraci koji imaju potencijal i sad na pripremama im dat prostor da pokazu jesul za radkid hadzice ili za raskidanje
Vico nad je odradio i upropastio nam je sezonu a mogli smo uzet DK. Beus je Veci iigrac od dodikovog sestrica, bosanski srbi su u vecini gluplji od bosanski katulika
Broj golova dati zadovoljavajuci, a broj primljeni cinimi se da smo primili isti broj golova ko prosle godine.
Mehmedovic-previse minutaze dobio
Rockov- previse minutaze dobio
Krdzalic- dovoljan broj ostavio bi ga cisto radi povrede, da dobije sansu da odradi citave pripreme i da vidimo. Definitivno NIJE TACNO da je bio medju najboljim na pocetku sezone. Recimo Jatta je odmah pokazao 300x vise id njega a covjek je i mladji od njeg milion milja od porodice bez para i bez ijedne rijeci na nasem
Jatta- Dobar (danas najbolji)
Mujkic- da nije usro protiv radnika odigrao bi sezonu bez greske posle Jatte najbolji dobitak
Unusic- previse minutaze al ne zato sto mu je Zoran to htio dat vec okolnosti povrede crveni zuti kartoni
Mustafic- bio dobar prije Zekica mislim da je mogao dobit vise minutaze al posto mu istice ugovor koji nije bio planiran da se produzi onda mozda je trebalo jos malo nesto trebalo smanjit minutazu
Soldo- dobra osoba los igrac fala bogu pa je isteko ugovor, nadam se da ce soldo bit trener u akademi kad zavrsi karijeru, igracki dobio previse minuta nasrecu,cisto radi povreda zuti kartona, igracki za posusje realno i tu bi bio rezerva.
Balta serbedzic najveci dusmani u rosteru izmuzli su svaki dinar od kluba plus smo platili ostetu. Klubu nista nisu pomogli
Vrban tiro kapetanovic su igraci koji imaju potencijal i sad na pripremama im dat prostor da pokazu jesul za radkid hadzice ili za raskidanje
Vico nad je odradio i upropastio nam je sezonu a mogli smo uzet DK. Beus je Veci iigrac od dodikovog sestrica, bosanski srbi su u vecini gluplji od bosanski katulika
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 31 maj 2025, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
A čuj, skoro je 18. godina napunio, ne bih ga ja još otpisao. Ako ga Zekić ne povede na pripreme onda već možemo reći da je fula. Valjalo bi da pročepi jer nemamo klasičnog stopera ljevaka više nijednog odlaskom Solde.eccehomo je napisao/la: ↑31 maj 2025, 20:47Izgleda da je Đurić baš promašaj, nije mogao ni primirisati prvom timu.
Uvali nam ga Komazec momački
-
- Kontakt:
Ne mora znaciti...eccehomo je napisao/la: ↑31 maj 2025, 20:47Izgleda da je Đurić baš promašaj, nije mogao ni primirisati prvom timu.
Uvali nam ga Komazec momački
Momak je mlad vjerujem da se uvodi polako u sistem i sve.
Vrijeme ce pokazat svoje
Nije mi jasno sta je fazno s njim, jel moguce da i u Radnik H sjedi na klupi? Nema minute odigrane kako vidim od kad je potpisao za nas
Mato Stanić?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nekako mi malo utakmica ima za igrača od 27 godina mada su mu brojke ove sezone impresivne. Zašto je u Zrinjskom samo 9 utakmica odigrao?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Haksss, Seipronto, skoJaa, Varijantas8 i 84 gosta.