evo ti gaa
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Geronimoooooooooooooooooooooooooo Cacauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evo ti gaa
(jesu dobri ovi smajliji majke mi)
evo ti gaa
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 17 apr 2011, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Geronimo veceras malo vise voli Real 
Bosco objasnjava neke stvari

Bosco objasnjava neke stvari
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Bosco,
To na suptilan način pokušavaš izvući koju psovku od strane navijača Barcelone, pa da zaspiš sa osmjehom na licu jer si uspio isprovocirati ban?
Ipak, na kraju se sve svodi na isto:"Jedan je @Paja, ostali su blijede kopije!"
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ima gdje stavljen snimak utakmice ? 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma pojeli smo ih nek pričaju šta hoće
Pepe drobilica
Pepe drobilica
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Toliko gluposti na jednom mjestu,zaista nevjerovatno i to sve od jednog lika (ne,nije u pitanju @Bosco).
A zašto Carvalho nije igrao ?
You'll never walk alone.
- randy_moss
- Kontakt:
Joj madridista sto se tjese...
Ionako cete 3 trofeja samo na slikama moci gledati, pa vam je objektivno highlight sezone sto ste Barceloni skinuli bod...
Jadni ste.
Jadni ste.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
sta je gera peeder uso ovdje
slab mu bayern, da nece za real poceti navijati
dominirali smo sa igracem manje, samo sto navijacima barce dominiranje znaci drzanje lopte u svom posjedu i bespomocno dodavanje na sredini terena
kup je, pretpostavljate svi, nas
dominirali smo sa igracem manje, samo sto navijacima barce dominiranje znaci drzanje lopte u svom posjedu i bespomocno dodavanje na sredini terena
kup je, pretpostavljate svi, nas
- Los_Blanos2
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ma pojeli smo ih nek pričaju šta hoće![]()
Pepe drobilica

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Jbt ja sam vidio Carvalha na terenuVolimLiverpool je napisao/la:Toliko gluposti na jednom mjestu,zaista nevjerovatno i to sve od jednog lika (ne,nije u pitanju @Bosco).
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- -Barcelona-
- Kontakt:
http://www.****.com/Amar Dzeko je napisao/la:Ima gdje stavljen snimak utakmice ?
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Kakve kolosalne prilike je Real propustio
, joooooj. Ona šansa Khedire, a tamo mu sam igrač. Pa Adebayor sam ondje, mogao je spustit loptu i zabit golčinu, pa onda ona lopta Ozila da je prošla, šansa Pepea i stativa. Joj pa trebao ih je kraljevski klub večeras nakantat.
Hala Madrid !
Hala Madrid !
Otkud znaš? Da se nisi poturio?Madridism je napisao/la:sta je gera peeder uso ovdje
Ne možeš ni u dobru ni u zlu izvući čovjeka od ovih realovaca, da si pita.
Da li im prišao toplo ili 'ladno, oni ga isto primaju.
Ima tu dobre raje i zbog njih sam malo navrn'o ovdje.
Vom Jäger zum Gejagten
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Au napredujes jos malo i eto te Paja 2Bosco je napisao/la:Kakve kolosalne prilike je Real propustio, joooooj. Ona šansa Khedire, a tamo mu sam igrač. Pa Adebayor sam ondje, mogao je spustit loptu i zabit golčinu, pa onda ona lopta Ozila da je prošla, šansa Pepea i stativa. Joj pa trebao ih je kraljevski klub večeras nakantat.
Hala Madrid !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Los_Blanos2
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
JEST SA DESET IGRACA ALI PENALA NEMA NIGDJELBJ MVP je napisao/la:Ma ove sa 10 su neprocjenjive sjećam se one na Campu Carlos dobi crveni nezaskuženo(ali to se podrazumijeva) i na kraju im ga Ronaldo debeli utrrpaLos_Blanos2 je napisao/la:Ti nemas pojma jarane, odkad si fan Barce 3,4 godine..xaviesta je napisao/la:Navijaci slavnog kluba iz Madrida raduju se navucenom bodu protiv Barce kao da su titulu osvojili, jadno
Dosta trofeja RM ima, ali ovaj 1-1 sa 10 igraca![]()
Imao sam bolje mišljenje o tebi cccgeronimo je napisao/la:Otkud znaš? Da se nisi poturio?Madridism je napisao/la:sta je gera peeder uso ovdje![]()
Ne možeš ni u dobru ni u zli izvući čovjeka od ovih realovaca, da si pita.
Da li im prišao toplo ili 'ladno, oni ga isto primaju.![]()
Ima tu dobre raje i zbog njih sam malo navr'o ovdje.
P.S.Najjači su mi ovi što kažu da penal nije za nas bio
@bosco kralju ispadas glup, cemu to na silu kopiranje paje kad ti ne ide, nisi zanimljiv vjeruj 
PEPE y OZIL
Madafakeri..
Mou pokazao da se moze sa Barcom.. A te price kako je Barca igrala sa 30/ snage su za malu djecu.. Imali su vise pasova na svojoj polovici,sad vi pricate kao svaki put kad su htjeli ic naprijed napravili su priliku.Ja kazem svaki put kad su krenuli naprijed Real je napravio kontru i to je cinjenica.. Nisu ni oni toliko glupi.. Da je Ozil igrao od pocetka dali bi jos koji.. A opet Di Maria danas-Defanziva fantastican,ofanziva -ocajan.. zbog ovog prvog ga je i drzao u igri..
Madafakeri..
Mou pokazao da se moze sa Barcom.. A te price kako je Barca igrala sa 30/ snage su za malu djecu.. Imali su vise pasova na svojoj polovici,sad vi pricate kao svaki put kad su htjeli ic naprijed napravili su priliku.Ja kazem svaki put kad su krenuli naprijed Real je napravio kontru i to je cinjenica.. Nisu ni oni toliko glupi.. Da je Ozil igrao od pocetka dali bi jos koji.. A opet Di Maria danas-Defanziva fantastican,ofanziva -ocajan.. zbog ovog prvog ga je i drzao u igri..
- legenda reala
- Kontakt:
Haj što si Tayson ti još i yebačgeronimo je napisao/la:Otkud znaš? Da se nisi poturio?Madridism je napisao/la:sta je gera peeder uso ovdje![]()
Ne možeš ni u dobru ni u zlu izvući čovjeka od ovih realovaca, da si pita.
Da li im prišao toplo ili 'ladno, oni ga isto primaju.![]()
Ima tu dobre raje i zbog njih sam malo navrn'o ovdje.
ti si moderator ne bi trebo svašta guziti
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 17 apr 2011, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.