FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Ovo boli gore nego metak..
Ako smrad dočeka jutro ko trener treba prestati pratit ova gvna.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- TheTruth34
- Kontakt:
Kako se ikad od ovakve bruke oporaviti...
Jedva ih cekam vidjeti na ovom SP sada da nastave niz sramocenja....
Inzaghi mora biti bivsi taman da i on i igraci igraju dzaba do kraja ugovora
Inzaghi mora biti bivsi taman da i on i igraci igraju dzaba do kraja ugovora
Na poluvremenu se vidilo gdje ide utakmica, al onda ulaze Bisseck i Zalewski ostalo je povijest.
Barella na transfer listu jos vcrs. Sucic ce ga svakako izbacit iz prvih 11.
Barella na transfer listu jos vcrs. Sucic ce ga svakako izbacit iz prvih 11.
#SuningOUT
Meni nije jasno, mi smo protiv Lazia sezonu izgubili i zavrsili sve svoje, ali tada je sve bilo Mister ovo Mister ono, nema boljeg rjesenja.
Pa covjeka je Napoli sa prosjecnom ekipom pobijedio u ligi, Fonseca sa Milanom koji nije dosao ni do evrope svaki put nateg‘o, a onda se sve pokazalo u finalu, pristup isti kao protiv Lazia, utakmica za titulu, a ti ne mozes prilike napraviti, izmjene standardno kriminalne.
Al ima ovdje idalje idiota koji to ne vide, pa ga brane, ja bih volio da ode u Juventus pa da i tamo pravi ovakav dar-mar
Pa covjeka je Napoli sa prosjecnom ekipom pobijedio u ligi, Fonseca sa Milanom koji nije dosao ni do evrope svaki put nateg‘o, a onda se sve pokazalo u finalu, pristup isti kao protiv Lazia, utakmica za titulu, a ti ne mozes prilike napraviti, izmjene standardno kriminalne.
Al ima ovdje idalje idiota koji to ne vide, pa ga brane, ja bih volio da ode u Juventus pa da i tamo pravi ovakav dar-mar
Ne bi me cudilo i da je debil najavio odlazak pred utakmicu, pa s toga i ovakav pristup....
Rzumijem da je sve promasio, al yebemu majku da ovako igraci izgledaju mrtvo u finalu to nije normalno...
Rzumijem da je sve promasio, al yebemu majku da ovako igraci izgledaju mrtvo u finalu to nije normalno...
-
- Kontakt:
Ma nije problem rezultata, već pristupa. Sramotan pristup. Da li je uticalo na to priča oko arapa ili ih boli **** ili je PSG toliko nadmoćan nećemo saznati. Sve u svemu mora remont.
1921
Inzaghi bi Douea poslao u Cremonese na posudbu. To ti ga je sva prica kakav je on trener.
Od sutra u nove pobjede. Daj Cesca, nekog Njemca... samo da nije Talijan iduci trener

Od sutra u nove pobjede. Daj Cesca, nekog Njemca... samo da nije Talijan iduci trener

#SuningOUT
- TheTruth34
- Kontakt:
Sam dolazak Luis Henriquea je nelogičan.. Igrač koji se ne uklapa nikako u roster... Tako da nije nemoguće uopšte da je Inzaghi rekao da odlazi...
Kllopp, ako nemaju para Fabregas..
Kllopp, ako nemaju para Fabregas..
Znaš navijače, kad se izgubi onda su svi najgori i idemo pljuvat sve. Realno Inter ne može naći boljeg trenera od Inzaghija. Ovo je bila užasno nesretna sezona ali fudbal je nekad okrutan, u CL smo izvukli maksimum, ostaje žal samo za propuštenim scudettom koji se morao osvojiti ali šta je tu je.
Sad treba na ljeto samo podmladit ekipu (Acerbi, Darmian, Miki, Arnautović i Taremi nemaju šta više tražit ovdje) i vjerujem da naredne godine vraćamo scudetto. A na CL se treba gledati samo kao bonus ako si već riješio scudetto a ne izgubiti scudetto (pticu u ruci) zbog CL (goluba na grani) kao što smo mi ove sezone. Sezona je nesretno počela i tako je i završila. Ne pamtim bolniju u ovih 20+ godina što aktivno pratim ali nisam ljut ni na Mistera ni na igrače, odigrali su koliko su mogli u datim okolnostima. Jedino sam malo ljut na Marottu što u Januaru nije doveo nijednog napadača kad je bilo jasno da od one trojice s klupe nema hljeba a Lautara i Thurama povrede handre.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jedi gvna Biscione@
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 31 maj 2025, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
- TheTruth34
- Kontakt:
De ba Biscione.. 4 godine imamo najjaču ekipu u Italiji i imamo jedan Scudetto.. A o ovoj blamaži, za koju će i naša unučad znati, ne vrijedi trošiti riječi
Al Hilal informirao Inzaghija da se desila greska pri pisanju ponude i da ona ne glasi 25mil po sezoni, nego 2.5
Biscione

Biscione

#SuningOUT
Volim Inzaghia ali nakon ovoga ja ne vidim kako on moze ostati, zao mi je, zelio sam da ostane 10+ godina, ali ovo je bas bruka. Kod ovakvih stvari nazalost trebas napraviti neke rezove, treba i neke igrace prodati koji su do danas bili nezamjenjivi. Prvi bi mi na razgovor isli Hakan, Dimarco, Barella, Lautaro.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Došli na svoje Jericho tifoso mago. Uzp na nivou i tuzlanska bratstvo i jedinstvo čaršija. Neka ih malo.
1921
Svako ko misli da Simone treba ostati poslije večeras treba se dobro zapitati.
Najveći poraz u finalu ikad. Ikad. Ikad.
Dovođenja Mister.
P.S. Geri terapija.
Najveći poraz u finalu ikad. Ikad. Ikad.
Dovođenja Mister.
P.S. Geri terapija.
Majstore, nemoj pisati nebuloze, ljudi izlaze vec nekoliko utakmica kao da im nije do zivota.Biscione je napisao/la: ↑31 maj 2025, 23:05Znaš navijače, kad se izgubi onda su svi najgori i idemo pljuvat sve. Realno Inter ne može naći boljeg trenera od Inzaghija. Ovo je bila užasno nesretna sezona ali fudbal je nekad okrutan, u CL smo izvukli maksimum, ostaje žal samo za propuštenim scudettom koji se morao osvojiti ali šta je tu je.
Sad treba na ljeto samo podmladit ekipu (Acerbi, Darmian, Miki, Arnautović i Taremi nemaju šta više tražit ovdje) i vjerujem da naredne godine vraćamo scudetto. A na CL se treba gledati samo kao bonus ako si već riješio scudetto a ne izgubiti scudetto (pticu u ruci) zbog CL (goluba na grani) kao što smo mi ove sezone. Sezona je nesretno počela i tako je i završila. Ne pamtim bolniju u ovih 20+ godina što aktivno pratim ali nisam ljut ni na Mistera ni na igrače, odigrali su koliko su mogli u datim okolnostima. Jedino sam malo ljut na Marottu što u Januaru nije doveo nijednog napadača kad je bilo jasno da od one trojice s klupe nema hljeba a Lautara i Thurama povrede handre.
Frattesija i Zielinskog nije covjek uveo u utakmicu, a prvi Frattesi je zasluzio minute zbog partija protiv Bayerna i Barcelone, pa bar 10 min. Nek je na cast Misteru idiotu i Frattesi je upravu i treba da potrazi novi klub. Zielnski vjerovatno tehnicki najpotkovaniji igrac u nasoj ekipi ne moze dobiti ni minute, sramota iskreno, takodjer u drugoj tekmi protiv Barce jako dobro odigrao.
Dimarco ocaj i protiv Barce a i veceras ali covjek ne moze da ugrije klupu. Ne znam cemu te odluke, cemu ubacivanje Bissecka koji nas je direktno kostao titule u ligi? Taj covjek treba biti istjeran a on dobija prilike u finalu Lp ?
Mi nismo nijedan derbi ove sezone dobili, najlosije smo igrali u svim bitnim utakmicama, to nije slucajnost!
Ovi jesu druga dimenzija, ja ne pamtim ekipu sa ovoliko brzih i tehnicki potkovanih igraca, al sto je puno puno je i razumijem ovakve komentare.
Realnost je da mi nemamo kvalitet da igramo na ovom nivou i to je to. Misljenja sam da nas vodi bilo koji drugi trener da ne bi ni igrali finale al za veceras normalno je da svi u ekipi moraju bit pod upitnikom pa i Inzaghi i uprava.
Ide brzo to svjetsko prvenstvo pa cemo vidjet kako ce uticat na sve ova blamaza
Realnost je da mi nemamo kvalitet da igramo na ovom nivou i to je to. Misljenja sam da nas vodi bilo koji drugi trener da ne bi ni igrali finale al za veceras normalno je da svi u ekipi moraju bit pod upitnikom pa i Inzaghi i uprava.
Ide brzo to svjetsko prvenstvo pa cemo vidjet kako ce uticat na sve ova blamaza
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Daj nek neko banuje ovog @biscone, de ljudino popusti sa tom pričom vise smorio si sve....
Inzaghi mora ici, ako ne ode ovaj klub je onda definitivno u jos vecem kanalu...
Plus ovih par glavnih igraca, DiMa je pokazao da vise nema sta tražiti u prvih 11, kao i Acerbi, pa i Thuram koji se nije sastao sa loptom od nove godine, a glavni napadac, Hakan, Barella sve na transfer pa sta bude...
Ostaviti Lautara, Bastonia i Denzela
Inzaghi mora ici, ako ne ode ovaj klub je onda definitivno u jos vecem kanalu...
Plus ovih par glavnih igraca, DiMa je pokazao da vise nema sta tražiti u prvih 11, kao i Acerbi, pa i Thuram koji se nije sastao sa loptom od nove godine, a glavni napadac, Hakan, Barella sve na transfer pa sta bude...
Ostaviti Lautara, Bastonia i Denzela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.