FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mago
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Mago » 31 maj 2025, 22:53

Ako smrad dočeka jutro ko trener treba prestati pratit ova gvna.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 31 maj 2025, 22:54

Kako se ikad od ovakve bruke oporaviti...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 31 maj 2025, 22:55

Jedva ih cekam vidjeti na ovom SP sada da nastave niz sramocenja....

Inzaghi mora biti bivsi taman da i on i igraci igraju dzaba do kraja ugovora

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 maj 2025, 22:56

Na poluvremenu se vidilo gdje ide utakmica, al onda ulaze Bisseck i Zalewski ostalo je povijest.

Barella na transfer listu jos vcrs. Sucic ce ga svakako izbacit iz prvih 11.
#SuningOUT

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 31 maj 2025, 22:58

Meni nije jasno, mi smo protiv Lazia sezonu izgubili i zavrsili sve svoje, ali tada je sve bilo Mister ovo Mister ono, nema boljeg rjesenja.

Pa covjeka je Napoli sa prosjecnom ekipom pobijedio u ligi, Fonseca sa Milanom koji nije dosao ni do evrope svaki put nateg‘o, a onda se sve pokazalo u finalu, pristup isti kao protiv Lazia, utakmica za titulu, a ti ne mozes prilike napraviti, izmjene standardno kriminalne.

Al ima ovdje idalje idiota koji to ne vide, pa ga brane, ja bih volio da ode u Juventus pa da i tamo pravi ovakav dar-mar 😁

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 31 maj 2025, 23:01

Ne bi me cudilo i da je debil najavio odlazak pred utakmicu, pa s toga i ovakav pristup....

Rzumijem da je sve promasio, al yebemu majku da ovako igraci izgledaju mrtvo u finalu to nije normalno...

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 31 maj 2025, 23:02

Ma nije problem rezultata, već pristupa. Sramotan pristup. Da li je uticalo na to priča oko arapa ili ih boli **** ili je PSG toliko nadmoćan nećemo saznati. Sve u svemu mora remont.
1921

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 maj 2025, 23:02

Inzaghi bi Douea poslao u Cremonese na posudbu. To ti ga je sva prica kakav je on trener. :kafa:

Od sutra u nove pobjede. Daj Cesca, nekog Njemca... samo da nije Talijan iduci trener :beba:
#SuningOUT

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 31 maj 2025, 23:04

Sam dolazak Luis Henriquea je nelogičan.. Igrač koji se ne uklapa nikako u roster... Tako da nije nemoguće uopšte da je Inzaghi rekao da odlazi...
Kllopp, ako nemaju para Fabregas..

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 31 maj 2025, 23:05

Denno je napisao/la:
31 maj 2025, 22:43
Uredu ciklus je gotov, ako imate bolje rjesenje onda ga mijenjajte. Ali ne kontam ovakve stvari pisati, donio vam je covjek i dosta dobrog. PSG je paklena ekipa, jeli su igrom ove godine i vece ribe od Intera..
Znaš navijače, kad se izgubi onda su svi najgori i idemo pljuvat sve. Realno Inter ne može naći boljeg trenera od Inzaghija. Ovo je bila užasno nesretna sezona ali fudbal je nekad okrutan, u CL smo izvukli maksimum, ostaje žal samo za propuštenim scudettom koji se morao osvojiti ali šta je tu je.

Sad treba na ljeto samo podmladit ekipu (Acerbi, Darmian, Miki, Arnautović i Taremi nemaju šta više tražit ovdje) i vjerujem da naredne godine vraćamo scudetto. A na CL se treba gledati samo kao bonus ako si već riješio scudetto a ne izgubiti scudetto (pticu u ruci) zbog CL (goluba na grani) kao što smo mi ove sezone. Sezona je nesretno počela i tako je i završila. Ne pamtim bolniju u ovih 20+ godina što aktivno pratim ali nisam ljut ni na Mistera ni na igrače, odigrali su koliko su mogli u datim okolnostima. Jedino sam malo ljut na Marottu što u Januaru nije doveo nijednog napadača kad je bilo jasno da od one trojice s klupe nema hljeba a Lautara i Thurama povrede handre.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 31 maj 2025, 23:06

Jedi gvna Biscione@
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 31 maj 2025, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 31 maj 2025, 23:07

De ba Biscione.. 4 godine imamo najjaču ekipu u Italiji i imamo jedan Scudetto.. A o ovoj blamaži, za koju će i naša unučad znati, ne vrijedi trošiti riječi

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 maj 2025, 23:09

Al Hilal informirao Inzaghija da se desila greska pri pisanju ponude i da ona ne glasi 25mil po sezoni, nego 2.5

Biscione :urnebes: :tokralju:
#SuningOUT

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 maj 2025, 23:12

Volim Inzaghia ali nakon ovoga ja ne vidim kako on moze ostati, zao mi je, zelio sam da ostane 10+ godina, ali ovo je bas bruka. Kod ovakvih stvari nazalost trebas napraviti neke rezove, treba i neke igrace prodati koji su do danas bili nezamjenjivi. Prvi bi mi na razgovor isli Hakan, Dimarco, Barella, Lautaro.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 31 maj 2025, 23:12

Došli na svoje Jericho tifoso mago. Uzp na nivou i tuzlanska bratstvo i jedinstvo čaršija. Neka ih malo.
1921

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 31 maj 2025, 23:16

Svako ko misli da Simone treba ostati poslije večeras treba se dobro zapitati.

Najveći poraz u finalu ikad. Ikad. Ikad.

Dovođenja Mister.

P.S. Geri terapija.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 31 maj 2025, 23:17

Biscione je napisao/la:
31 maj 2025, 23:05
Denno je napisao/la:
31 maj 2025, 22:43
Uredu ciklus je gotov, ako imate bolje rjesenje onda ga mijenjajte. Ali ne kontam ovakve stvari pisati, donio vam je covjek i dosta dobrog. PSG je paklena ekipa, jeli su igrom ove godine i vece ribe od Intera..
Znaš navijače, kad se izgubi onda su svi najgori i idemo pljuvat sve. Realno Inter ne može naći boljeg trenera od Inzaghija. Ovo je bila užasno nesretna sezona ali fudbal je nekad okrutan, u CL smo izvukli maksimum, ostaje žal samo za propuštenim scudettom koji se morao osvojiti ali šta je tu je.

Sad treba na ljeto samo podmladit ekipu (Acerbi, Darmian, Miki, Arnautović i Taremi nemaju šta više tražit ovdje) i vjerujem da naredne godine vraćamo scudetto. A na CL se treba gledati samo kao bonus ako si već riješio scudetto a ne izgubiti scudetto (pticu u ruci) zbog CL (goluba na grani) kao što smo mi ove sezone. Sezona je nesretno počela i tako je i završila. Ne pamtim bolniju u ovih 20+ godina što aktivno pratim ali nisam ljut ni na Mistera ni na igrače, odigrali su koliko su mogli u datim okolnostima. Jedino sam malo ljut na Marottu što u Januaru nije doveo nijednog napadača kad je bilo jasno da od one trojice s klupe nema hljeba a Lautara i Thurama povrede handre.
Majstore, nemoj pisati nebuloze, ljudi izlaze vec nekoliko utakmica kao da im nije do zivota.

Frattesija i Zielinskog nije covjek uveo u utakmicu, a prvi Frattesi je zasluzio minute zbog partija protiv Bayerna i Barcelone, pa bar 10 min. Nek je na cast Misteru idiotu i Frattesi je upravu i treba da potrazi novi klub. Zielnski vjerovatno tehnicki najpotkovaniji igrac u nasoj ekipi ne moze dobiti ni minute, sramota iskreno, takodjer u drugoj tekmi protiv Barce jako dobro odigrao.

Dimarco ocaj i protiv Barce a i veceras ali covjek ne moze da ugrije klupu. Ne znam cemu te odluke, cemu ubacivanje Bissecka koji nas je direktno kostao titule u ligi? Taj covjek treba biti istjeran a on dobija prilike u finalu Lp ?

Mi nismo nijedan derbi ove sezone dobili, najlosije smo igrali u svim bitnim utakmicama, to nije slucajnost!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 31 maj 2025, 23:19

Ovi jesu druga dimenzija, ja ne pamtim ekipu sa ovoliko brzih i tehnicki potkovanih igraca, al sto je puno puno je i razumijem ovakve komentare.

Realnost je da mi nemamo kvalitet da igramo na ovom nivou i to je to. Misljenja sam da nas vodi bilo koji drugi trener da ne bi ni igrali finale al za veceras normalno je da svi u ekipi moraju bit pod upitnikom pa i Inzaghi i uprava.

Ide brzo to svjetsko prvenstvo pa cemo vidjet kako ce uticat na sve ova blamaza
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 31 maj 2025, 23:20

Daj nek neko banuje ovog @biscone, de ljudino popusti sa tom pričom vise smorio si sve....

Inzaghi mora ici, ako ne ode ovaj klub je onda definitivno u jos vecem kanalu...

Plus ovih par glavnih igraca, DiMa je pokazao da vise nema sta tražiti u prvih 11, kao i Acerbi, pa i Thuram koji se nije sastao sa loptom od nove godine, a glavni napadac, Hakan, Barella sve na transfer pa sta bude...

Ostaviti Lautara, Bastonia i Denzela

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.