Možda zbog ovoga, najskupljih 11 igrača u njihovoj ligi:

jbg kad potrošiš 1,5 milijardu u zadnjoj deceniji onda imaš takav luksuz da doslovno možeš igrat s rezervnom ekipom i opet si istrčao s boljim igračima od 90% tamošnjih protivnika.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Možda zbog ovoga, najskupljih 11 igrača u njihovoj ligi:
Hajde kod mene na rostilj...svjeze zmije sam "nafat'o"...da se malo opustimo...
Đe si? Taman sam se fino načeoJuventinisimo je napisao/la: ↑31 maj 2025, 23:59Hajde kod mene na rostilj...svjeze zmije sam "nafat'o"...da se malo opustimo...![]()
Povedi i Lautara, svejedno se nece vidjeti...![]()
Čuj, ako će nas yebat oni koji su u oba takmičenja ostvarili daleko slabije rezultate od nas onda želim da nas tako yebu svake naredne godine
Nemas ti pojma o cemu pricas...hvatas se nekih cifri, a ne mozes uhavizati ko, gdje i kako igra...
Sjeti se sta ste vi pisali dok smo mi gubili finala a bili ste iza nas po 100 bodova
A Barella veznjak i Bastoni stoper.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jun 2025, 01:41Al sta kazu shinteristi Di Marco najbolji bek na svijetu![]()
jasmin10 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 02:31A Barella veznjak i Bastoni stoper.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jun 2025, 01:41Al sta kazu shinteristi Di Marco najbolji bek na svijetu![]()
Nemoj **** da ovo nije fejk.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jun 2025, 03:41jasmin10 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 02:31A Barella veznjak i Bastoni stoper.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jun 2025, 01:41Al sta kazu shinteristi Di Marco najbolji bek na svijetu![]()
Prosjecan navijac Intera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.