Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2024/25
Ne znam zasto se sad pise kao da je Enrique otkrio novi stil fudbala, ofanzivni bekovi, brza krila, lazna 9ka i trojac na sredini da vraca posjed = Liverpool pod Kloppom 18/19 i 19/20
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koja blamaža bokte dragi. Pa likovi kao da se nisu pojavili u yebenom finalu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma klasično ono hajpanje bez granice kad neka ekipa nešto osvoji.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ASD
- Kontakt:
Ako bih morao navesti najslabiji dio tima ovog PSG-a, to bi po meni bili štoperi.
- JayCatwright
- Kontakt:
Bukvalno ovo. Sam je izbacio Barcu, ide balun.tuzlak1987 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 21:13Inta zalutao ovdje jer je mali Dzemal privatizovao Barcu.
- Shategabri
- Kontakt:
luis enrique se riješio zvijezda i napravio tim dvadesetogodišnjaka koji na terenu ginu jedan za drugoga. pored toga postavio igru idealno za te igrače … druga trojka pokala sa drugim timom. najlon do poda!
sad ostaje da vidimo hoće li ovaj momentum prenijeti i na klupsko svjetsko. vidjećemo ko će uopšte ohbiljno zagristi tamo, inter vrlo vjerovatno neće.

sad ostaje da vidimo hoće li ovaj momentum prenijeti i na klupsko svjetsko. vidjećemo ko će uopšte ohbiljno zagristi tamo, inter vrlo vjerovatno neće.
Svi će zagristi, dobre pare
Na CBSu ne znam jesu 10 minuta pricali o utakmici. Bitan je Speed i njegove maloumnosti i jbeni Richards sa smijanjem na silu i nekom losom zayebancijom. Amerikanizacija nogometa. Katastrofa. Siguran sam da je djeci do 15 godina bilo super.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Inače moraš gledati CBS.
Bukvalno u januaru kupio zvijezdu za 90 miliona, o cemu ti?jestamaji je napisao/la: ↑01 jun 2025, 07:49luis enrique se riješio zvijezda i napravio tim dvadesetogodišnjaka koji na terenu ginu jedan za drugoga. pored toga postavio igru idealno za te igrače … druga trojka pokala sa drugim timom. najlon do poda!![]()
![]()
A jok gledat cu nase strucne komentatore, to je uzitak.
Pa kad imaju Henrya i Carraghera, a to su mozda i 2 najbolja komentatora u nogometu. Al jbga.
Pogledaj overlap s Henryom, briljantan podcast, ovdje ne vidis covjeka da prica o nogometu i taktici ni 10 minuta kroz 3-4 sata.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Užitak mi je slušati Henrya.Lillard je napisao/la: ↑01 jun 2025, 08:51A jok gledat cu nase strucne komentatore, to je uzitak.
Pa kad imaju Henrya i Carraghera, a to su mozda i 2 najbolja komentatora u nogometu. Al jbga.
Pogledaj overlap s Henryom, briljantan podcast, ovdje ne vidis covjeka da prica o nogometu i taktici ni 10 minuta kroz 3-4 sata.
Ali CBS tako radi stalno. Ne znam šta te cudi sada. Doveli su Speeda, Khabib bio tu. Likovi nemaju veze s fudbalom, ali je gledanost vrhunska. Rade nešto drugačije, opuštenije, nego drugi. Vise neki humoristični program. Imaš druge opcije neke ako zelis ozbiljnost.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Donnaruma, Marquinos, Hakimi, Dembele, Kvara nisu zvijezde?jestamaji je napisao/la: ↑01 jun 2025, 07:49luis enrique se riješio zvijezda i napravio tim dvadesetogodišnjaka koji na terenu ginu jedan za drugoga. pored toga postavio igru idealno za te igrače … druga trojka pokala sa drugim timom. najlon do poda!![]()
![]()
Rođen s tobom da budem
- Pensioner26
- Kontakt:
Dembele has been priced at 1/2 by Bet Victor to win the Ballon d'Or ahead of Barcelona young star Lamine Yamal (3/1), Liverpool talisman Mohamed Salah (8/1) and Barcelona's Raphinha (20/1)
Vezni red i bekovi Pariza su najbolji na Svijetu.Kljuc uspjeha je tu.Sanse stvaraju kao na traci.Apsolutno zasluzeno uet trofej,ubjedljivo najbolji fudbal su igrali.
Key man Vitinha.Vanserijski fudbaler.Najbolji vezni Svijeta.
Key man Vitinha.Vanserijski fudbaler.Najbolji vezni Svijeta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.