Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sarajevski akademici malo raspravljaju ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nisu isto Speed i speed.VensanKasel je napisao/la: ↑01 jun 2025, 09:54Speed je odavno u Bosni i Hercegovini , najpopularnija droga ako nisi dnao ...kraljttbvb je napisao/la: ↑01 jun 2025, 05:22https://www.instagram.com/_u/imperia.tv ... FEF58BD7E5
Hoće li ovo Speed doci u BiH?
Veliko i malo slovo, gradivo iz drugog razreda osnovne škole.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Satira , treba malo mozak uključiti .kraljttbvb je napisao/la: ↑01 jun 2025, 10:55Nisu isto Speed i speed.VensanKasel je napisao/la: ↑01 jun 2025, 09:54Speed je odavno u Bosni i Hercegovini , najpopularnija droga ako nisi dnao ...kraljttbvb je napisao/la: ↑01 jun 2025, 05:22https://www.instagram.com/_u/imperia.tv ... FEF58BD7E5
Veliko i malo slovo, gradivo iz drugog razreda osnovne škole.

Rečenice se započinju velikim slovom , gradivo iz prvog razreda osnovne škole .
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zbog ovoga sam i reagovao, jer je moj Speed bio u sredini recenice, sa velikim slovom.VensanKasel je napisao/la: ↑01 jun 2025, 11:11Rečenice se započinju velikim slovom , gradivo iz prvog razreda osnovne škole .
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma znam bolan , zayebavao sam se ...kraljttbvb je napisao/la: ↑01 jun 2025, 11:18Zbog ovoga sam i reagovao, jer je moj Speed bio u sredini recenice, sa velikim slovom.VensanKasel je napisao/la: ↑01 jun 2025, 11:11Rečenice se započinju velikim slovom , gradivo iz prvog razreda osnovne škole .
Hoće li brat @Arvid ići da ga dočeka , da vrišti u masi ???

- VensanKasel
- Kontakt:
Divno slavlje sinoć , dvoje mrtvih , 600 i kusur uhapšenih , 700 požara , materijalne štete mašala ...coelho41 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 10:39I jasno je da na snimkama lijevo i desno nisu isti kadrovi, shodno tome nema smisla ni upoređivati.samoposmatram je napisao/la: ↑26 maj 2025, 09:56Tom debilu sto je napravio video treba yebati sav rod i njega. Paris je pun sirotinje i ulicara od srednjeg vjeka do danas.
Ovo je samo fasisticka propaganda za mrznju drugog i drugacijeg.
Budi normalan i na internetu. Pravilo vazi za svakog forumasa. Ovo je bolesna sredina za svakog koji udje.
Međutua, jasno je da prosječan forumaš ne putuje, ne čita i ne zna za svijet bez ksenofobije, tako da nije ni zamjeriti neukima.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A utakmica odron bila, gore finale od Lakers-Nets 00ihVensanKasel je napisao/la: ↑01 jun 2025, 12:34Divno slavlje sinoć , dvoje mrtvih , 600 i kusur uhapšenih , 700 požara , materijalne štete mašala ...coelho41 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 10:39I jasno je da na snimkama lijevo i desno nisu isti kadrovi, shodno tome nema smisla ni upoređivati.samoposmatram je napisao/la: ↑26 maj 2025, 09:56
Tom debilu sto je napravio video treba yebati sav rod i njega. Paris je pun sirotinje i ulicara od srednjeg vjeka do danas.
Budi normalan i na internetu. Pravilo vazi za svakog forumasa. Ovo je bolesna sredina za svakog koji udje.
Međutua, jasno je da prosječan forumaš ne putuje, ne čita i ne zna za svijet bez ksenofobije, tako da nije ni zamjeriti neukima.
https:

alemsa je napisao/la: ↑01 jun 2025, 14:53A utakmica odron bila, gore finale od Lakers-Nets 00ihVensanKasel je napisao/la: ↑01 jun 2025, 12:34Divno slavlje sinoć , dvoje mrtvih , 600 i kusur uhapšenih , 700 požara , materijalne štete mašala ...
https:![]()

Utakmica je bila odlicna, druga stvar sto je Inter zalutao u finale

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovog genou pratiti je kao da informer pratis za vijestiVensanKasel je napisao/la: ↑01 jun 2025, 12:34Divno slavlje sinoć , dvoje mrtvih , 600 i kusur uhapšenih , 700 požara , materijalne štete mašala ...coelho41 je napisao/la: ↑26 maj 2025, 10:39I jasno je da na snimkama lijevo i desno nisu isti kadrovi, shodno tome nema smisla ni upoređivati.samoposmatram je napisao/la: ↑26 maj 2025, 09:56
Tom debilu sto je napravio video treba yebati sav rod i njega. Paris je pun sirotinje i ulicara od srednjeg vjeka do danas.
Kada je o ovome pričao Herman Vukušić stariji,koji je prosle godine izdao i knjigu,srbi i bosnjaci su sve to diskreditirali s tim da je bio ustaša.
Sada kroz mala vrata ta tema dolazi nazad.
Tada je linija Trst-Beograd bila veza za sve te ljude koji su htjeli na “safari” kako de to zvalo.
Glavna prica je bila vezana za curicz od 14mjeseci
Rosicky je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:53Kada je o ovome pričao Herman Vukušić stariji,koji je prosle godine izdao i knjigu,srbi i bosnjaci su sve to diskreditirali s tim da je bio ustaša.
Sada kroz mala vrata ta tema dolazi nazad.
Tada je linija Trst-Beograd bila veza za sve te ljude koji su htjeli na “safari” kako de to zvalo.
Glavna prica je bila vezana za curicz od 14mjeseci
Najvažnije je ovo obećanje ove novinarke sa početka priče da će se sad itekako pričati o ovome i da će se sve istražiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Znaš li igrati tavle (šeš-beš, backgammon)?
Da te malo preslušam

Ukrajinci unistise 1/3 Borbeni Aviona Rusije sa jednom akcijom
Usli sa kamionima punim Dronova u Rusiju, i onda iz kamiona na parkirane Avione

Usli sa kamionima punim Dronova u Rusiju, i onda iz kamiona na parkirane Avione
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Boga mi pobijedi ovaj Trumpov pusiku.rac a jako, jako male šanse (nekih 10-15%) su mu davali prije 15ak dana.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.