FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
kad sam ja govorio da je inter raspala dizel ekipa neki su se smijali i pricali kako su to opasni takticari, nasa je sramota i nevidjen splet nesretnih okolnosti po nas,sretnih po inter i sudijska kradja to sto smo ispali od takve smijurije od ekipe koju pobjedjuju i kantaju svi odreda
to je razlog zbog kojeg se ne smijemo zanositi i moramo se pojacati i uozbiljiti za sledecu sezonu
lijepa je bila i ova sezona, no svaki iskusniji i namazaniji poznavalac fudbala ce primijetiti da smo u u spaniji titule uzeli jer su real i atletico bili taraba, a u ligi prvaka smo imali autostradu otvorenu do finala, nece se tako sve otvoriti i ovako se slabi protivnici poklopiti u narednih 20 godina sigurno
to je razlog zbog kojeg se ne smijemo zanositi i moramo se pojacati i uozbiljiti za sledecu sezonu
lijepa je bila i ova sezona, no svaki iskusniji i namazaniji poznavalac fudbala ce primijetiti da smo u u spaniji titule uzeli jer su real i atletico bili taraba, a u ligi prvaka smo imali autostradu otvorenu do finala, nece se tako sve otvoriti i ovako se slabi protivnici poklopiti u narednih 20 godina sigurno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
E moj Araujo, sve ti jbm
Jel vjerujete da nisam nikad pogledao ni highlights one druge utakmice sa Interom, iako su mi neki moji jarani dusmani (realovci) slali danima
niti planiram da pogledam to gowno od utakmice.

Jel vjerujete da nisam nikad pogledao ni highlights one druge utakmice sa Interom, iako su mi neki moji jarani dusmani (realovci) slali danima

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Stvarno se trebaš potruditi pa od ovakvog Intera primiti 7 golova.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- jasonstatham
- Kontakt:
Tako je Romario, nastavi po svom.
Titule se uzimaju jer su drugi kante, ne jer si bio bolji, jer si zaslužio.
Danas je Pariz uzeo jer je Inter bio kanta. Jednostavno.
Titule se uzimaju jer su drugi kante, ne jer si bio bolji, jer si zaslužio.
Danas je Pariz uzeo jer je Inter bio kanta. Jednostavno.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Sto je Martine ne nabi u aut
Sta je tu je, ne treba zaliti za prosutim mlijekom.
Da se ispalo od lose ekipe, jeste. Kriminalno su odbranu igrali i to je to. Da se jos 5 puta igralo, pet puta bi ih Barceloana nakantala. A desio se i taj peh sa bekovima. Tvrdim da je Kounde najbitniji odbrambeni igrac Barcelone, a i Balde je nevjerovatno puno nedostajao. Vise srece drugi put.
Ovaj Inter je fakat prelosa ekipa, ali idemo dalje....
Sezona je svakako odlicna bila.
Da se ispalo od lose ekipe, jeste. Kriminalno su odbranu igrali i to je to. Da se jos 5 puta igralo, pet puta bi ih Barceloana nakantala. A desio se i taj peh sa bekovima. Tvrdim da je Kounde najbitniji odbrambeni igrac Barcelone, a i Balde je nevjerovatno puno nedostajao. Vise srece drugi put.
Poslije ovoga mi lakše pada ispadanje. Nemaš garancije da bi dobio ovog Parisa. Poraz u finalu je ipak mnogo bolniji nego u polufinalu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Najviše mi je drago zbog Luisa Enriquea. Ovaj trofej je posvećen malenoj Xani. 

- MoodyReboot
- Kontakt:
Uskratili su nam finale koje bi završilo 6:4 za nekog, kao da su pedesete godine.Evander je napisao/la: ↑31 maj 2025, 23:27Sta je tu je, ne treba zaliti za prosutim mlijekom.

Dajte 100miliona za Vitinhu,lik je generacijski carobnjak.
Bas steta bekova. Od Di Marca i Dumfiresa smo napravili igracineEvander je napisao/la: ↑31 maj 2025, 23:27Sta je tu je, ne treba zaliti za prosutim mlijekom.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Pustite tatu Flika da radi svoj posao. Skontace on nesto i oko odbrane.
To bi bio najbesmisleniji transfer.
Barca na toj poziciji vec ima Pedrija, koji je mozda i bolji od njega, plus Gavi kao zamjena - a trebaju joj pojacanja na drugim pozicijama.
btw. Vitinha je odlican igrac, ali skroz nepotreban ovoj trenutnoj ekipi.
Nisu ista pozicija.Vitinha igra poziciju De Jonga.Iako cjenim Holandeza,oduvijek.Vitinha je dimenzija vise.Najslicniji Modricu.
Svakako nista nece biti od toga,cisto spominjem jer je lik brutalan fudbaler.
Sramota kakav fosil te izbaci

Nema Barcelona sanse protiv ovakvog PSG. Navijac sam al treba biti realan. Ljudi nemaju slabu poziciju, plus sto bi sa visokom odbranom(od koje Flick ne odstupa) nas pojeli u tranziciji. Jedino sto bi bila bolja tekma, i neki lud rezultat tipa 6:4 itd.
Ono lopta je okrugla, moze se uvijek desit nesto neocekivano ali uzimajuci realne parametre nmzm im parirat.
Dumfriez protiv nas kao Maicon iz najboljih dana, Mendez ga sinoc pojeo.
Fakat pokusavam im nac slabu poziciju i nemaju je, na svakoj je igrac koji bi u svakom drugom timu bio u prvih 11.
Ma i da smo prosli u finale 90% bi izgubili od ovog Pariza. Likovi igraju brz fudbal, a mi bez odbrane cijeli sezonu. Nama svaka ekipa zabije minimum po gol. Da smo bili mjesto Intera mozda bi to bilo 5:3, 4:2 za Pariz al u biti taj poraz bi bio bolniji nego ispadanje protiv Intera.
Mi za iducu sezonu moramo pojacati defanzivnu linijiu. Golman, desni bek, stoper. Pa onda zadnji vezni i napadac.
Ostalo po potrebi.
Mi za iducu sezonu moramo pojacati defanzivnu linijiu. Golman, desni bek, stoper. Pa onda zadnji vezni i napadac.
Ostalo po potrebi.
Mozda bi primili i vise od Intera, 6 komadaLavcina je napisao/la: ↑01 jun 2025, 13:22Ma i da smo prosli u finale 90% bi izgubili od ovog Pariza. Likovi igraju brz fudbal, a mi bez odbrane cijeli sezonu. Nama svaka ekipa zabije minimum po gol. Da smo bili mjesto Intera mozda bi to bilo 5:3, 4:2 za Pariz al u biti taj poraz bi bio bolniji nego ispadanje protiv Intera.
Ostalo po potrebi.

Ono sinoc je bila jednosmjerna ulica, utakmica nedostojna finala LP.
Mah sve ovo je sad šBB KBB i nebitna prica zapravo. Sramota je kakve je golove Barca primala od Intera u tom dvomecu, bar 3 su bila sramotna

Mozes Maldinija i Nestu iz primea dovesti al kad ljudi brane go sa centra i kad je autoput tu rijetko bi iko puno vise toga ucinio.Sistem koji fura Flick je preriskantan za LP.Ne mozes braniti svoj go na centru terena.Mora neka gustina tu biti.Lavcina je napisao/la: ↑01 jun 2025, 13:22Ma i da smo prosli u finale 90% bi izgubili od ovog Pariza. Likovi igraju brz fudbal, a mi bez odbrane cijeli sezonu. Nama svaka ekipa zabije minimum po gol. Da smo bili mjesto Intera mozda bi to bilo 5:3, 4:2 za Pariz al u biti taj poraz bi bio bolniji nego ispadanje protiv Intera.
Ostalo po potrebi.
Lijepo je gledati kad ekipa igra ovako visoko,ali ne moze se svaka utakmica igrati na isti nacin.I rival se nesto pita na terenu.
Daleko od toga da su ovi defanzivci idealni ali nije sve do njih.U 90% slucajeva su izlozeni igranju 1 na 1.
Odakle im 100 mil ako nisu u stanju registrovati igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.