Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mesi9
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mesi9 » 17 apr 2011, 00:41

miky_hz je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:sto ja imam dojam da se ovdje bod slavi kao pobjeda?? :?
Ma slavio bi i ti i ja,da nas neko kara non stop i da nam nabija traume da ga sanjamo i kad spavamo i kad nespavamo,i jednom te ne spici,i ti znas da neces imati traume i da ga neces bas sanjat i da te nece boliti guzovi od prcanja ko proslih puta...zato slave,moras razumjeti,ja razumijem,shvatam kako je to,kad nakon toliko karanja jednom odbijes da ti udje
I JA MISLIM DA JE TAKO :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 apr 2011, 00:43

Kako ono kažu dok god se igra ima nade.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 apr 2011, 00:43

Hm...veceras su se Realovi igraci imali pravo ljutiti na sudiju, buduci da ih je zaje.bo 4 situacije.
Zasto?
1.Messi-jevo nabijanje lopte-ni zuti
2.Villa je odglumio penal, vise nego li je bio, ona prva situacija Villa vs Casillas je bila realnija za penala
3.Nakon Realova penala,D.Alves nije dobio zuti karton, a to bi mu bio iskljucujuci.
Bila je dobra tekma, Real, prema ocekivanjima (bar mojim)bolji i zasluzili su 3 boda.
4.Crveni Albiolu

ps. Neki navijaci Barcelone vidim ovde dolaze da namjerno istaknu kako se vesele navijaci Reala boda, kao da je titula prvaka,a da su taj bod ipak na jedvite jade izvukli.
Prvo, Barcelona nije nista ljepse i pravilnije dala gol
Drugo, Real iako sa igracem manje je imao incijativu

Trece, Real je opet potvrdio moju tezu da je Barcelona samo klub, jer najbolji klub, a pogotovo kako ga neki nekad karakterisu (na forumu,naravno),najbolji klub u historiji fudbala nije pobijedio, nije preuzeo incijativu i pokazao je svijetu i svim gledaocima da u svjetu imaju dostojna/e protivnika/e. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 17 apr 2011, 00:44

Zar mi necete poslat slike ?
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 apr 2011, 00:45

LBJ MVP je napisao/la:[
Haj bjaži ba sad sam ozbiljan penal je bio čist ko suza 8-)
I ovo od sada u svakom postu Pepe droboilica u stvari staviću u potpis :mrgreen:
nisi dobro vidio ,penal nije bio ,ja sam pregledo iz svih uglova i odgovorno tvrdim da je Alves izbio loptu ,Marsela nije ni tako
geronimo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Haj što si Tayson ti još i yebač :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fino, fino, kompletiraš sliku. :D ne fali ti puno da dođeš do konačnog zaključka.

očekivan (za mene) remi, gdje se niko nije previše trošio, niti je pucao iz sve snage.
najbolje tek predstoji. tako kažu. :D
ma znaš da probavam ove smajlije ,ništa protiv tebe ,samo nas vrijeđaš kažeš da se nabijamo ispadosmo **** ,pa ti ja malo kontriram (nisi reko lično meni ali jesi u množini) ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 apr 2011, 00:45

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:13, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2011, 00:46

armanix je napisao/la:Zar mi necete poslat slike ?
Pa mi smo siročad, nemamo para da pošaljemo. :lol:

Da je sudija bio pošten Farca bi večeras bila izdominirana od neustrašivih galaktikosa, ovako je ipak izvukla nezasluženi remi.

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 17 apr 2011, 00:47

Arnelinho je napisao/la:Hm...veceras su se Realovi igraci imali pravo ljutiti na sudiju, buduci da ih je zaje.bo 4 situacije.
Zasto?
2.Villa je odglumio penal, vise nego li je bio, ona prva situacija Villa vs Casillas je bila realnija za penala
3.Nakon Realova penala,D.Alves nije dobio zuti karton, a to bi mu bio iskljucujuci.
Bila je dobra tekma, Real, prema ocekivanjima (bar mojim)bolji i zasluzili su 3 boda.
4.Crveni Albiolu

ps. Neki navijaci Barcelone vidim ovde dolaze da namjerno istaknu kako se vesele navijaci Reala boda, kao da je titula prvaka,a da su taj bod ipak na jedvite jade izvukli.

Trece, Real je opet potvrdio moju tezu da je Barcelona samo klub, jer najbolji klub, a pogotovo kako ga neki nekad karakterisu (na forumu,naravno),najbolji klub u historiji fudbala nije pobijedio, nije preuzeo incijativu i pokazao je svijetu i svim gledaocima da u svjetu imaju dostojna/e protivnika/e. ;)
Mani supljaka i ja bi plako da je titula u Realovim rukama !!

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 17 apr 2011, 00:48

citam i kontam da se zajebavate....momci, sta je to real nadigrao barcu...sta ste vi gledali, koju utakmicu??? pa barcelona nakon gola se igral i dosadjivala i malo smarala na centru, a real cekao kontru!!!
villa odglumio??? pa znaci albiol se nije ljutio, jer je sam skontao sta je uradio, a ovdje se prica o glumi?

mislim da niste pravu utakmicu gledali...

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 17 apr 2011, 00:49

Bosco je napisao/la:

Da je sudija bio pošten Farca bi večeras bila izdominirana od neustrašivih galaktikosa, ovako je ipak izvukla nezasluženi remi.
HAHAHAHA jesi zalostan nisi vise ni za smijat sad si za plakat ! Supalj si ko kaca samo pitam za slike nemoj skretat sa teme nije valjda da moram trazit po netu ?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 apr 2011, 00:50

Ma glavno da se barcelona zajebavala..
hvala vam,HVALA sto ste se zajebavali u El Clasiku...
i sto ste dopustili da sa igracem vise budete inferiorniji...
hvala opet!
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 17 apr 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 apr 2011, 00:50

slika
:lol: :lol: oj slike hahha
Gero vidi hhaha,ljudi šta je ovo :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2011, 00:51

armanix je napisao/la:
Bosco je napisao/la:

HAHAHAHA jesi zalostan nisi vise ni za smijat sad si za plakat ! Supalj si ko kaca samo pitam za slike nemoj skretat sa teme nije valjda da moram trazit po netu ?
Give me 10
Ovo Mou odsad upotrebljava protiv Barce :lol:
legenda reala je napisao/la:slika
:lol: :lol: oj slike hahha
Gero vidi hhaha,ljudi šta je ovo :lol:
:lol: :lol: :lol: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2011, 00:52

armanix je napisao/la:
Bosco je napisao/la:

Kakve slike jarane, gubiš se, ne razumijem te. :?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 apr 2011, 00:54

armanix je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Hm...veceras su se Realovi igraci imali pravo ljutiti na sudiju, buduci da ih je zaje.bo 4 situacije.
Zasto?
4.Crveni Albiolu

Mani supljaka i ja bi plako da je titula u Realovim rukama !!
Zaboli mene ko ce osvojiti titulu :D
Samo, ja rekoh nesto, Barcelona je samo klub, moze se pobijediti i nisu nepobjedivi.Imaju tekmi u kojima su odlicni, imaju tekmi u kojima su za posutat sa terena imaju i srednjih, kao i svaka ekipa.
Naravno, to objektivno simpatizeri Barcelone(neki) nece da priznaju,vec asmo tvrde svoju pricu, koja nema smisla.
A vidjeli smo i danas, Barcelona je cak i sa igracem vise bila slabiji protivnik.
Sto ne govori da je Barca slaba, vec da je Real jak.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 apr 2011, 00:54

slika

Igračina? Ovo je Bože sačuvaj! Večeras je Leo Lessi pokazao svoje pravo lice. RinaKa od igrača! Budale čoveka. Pa mogo je ubiti nekoga :S :S

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 apr 2011, 00:56

anonymousHD je napisao/la:slika

Igračina? Ovo je Bože sačuvaj! Večeras je Leo Lessi pokazao svoje pravo lice. RinaKa od igrača!
Nemoj tako ba. Lessi je sportski kult licnosti 8-) Joj kraljeva, RVP 1,07 sekundi nakon zvizduka dobije crveni, a ovaj ne dobije nista. Puuuu. Dobro Bosko rece, mali je zasticen ko covjecija ribica :D endemska vrsta :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2011, 00:58

anonymousHD je napisao/la: Igračina? Ovo je Bože sačuvaj! Večeras je Leo Lessi pokazao svoje pravo lice. RinaKa od igrača! Budale čoveka. Pa mogo je ubiti nekoga :S :S
Smatrao sam ga gosspodinom i igračinom, ali očigledno je jasno da je nažalost poprimio katalonski seljački mentalitet i da ima kompleks više vrijednosti. Sram da ga bude.

@armanix
Nije problem, poslat ću ti slike kako Arsenal slavi titulu, ali na pm ker da ih ovdje stavim bio bi offtopic.

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 17 apr 2011, 00:59

Mi smo vas sahranili niste nas pobijedili ima 6 utakmica HAHAHAHA koji jadovi u pm samo mozel slika tabele ?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.