Jake vam diskusija pravo, intelektualci se skupili pa palamude. A što se tiče augusta imam slobodnih termina pa možeš doći da me poljubiš u dupe

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jake vam diskusija pravo, intelektualci se skupili pa palamude. A što se tiče augusta imam slobodnih termina pa možeš doći da me poljubiš u dupe
Druze ne razumijem opsesiju o nekom klubu od strane odraslog covjeka. Pa tebi je 90 posto postova o Barceloni i predpostavljam izazivanju rekcije navijaca Barcelone.TommyHilfiger je napisao/la: ↑01 jun 2025, 13:37Zanimljivo je da ko god ode u Barcelonu propadne, a cim ih napusti procvjeta. Evo Dembele bio kanta u Barceloni, ugusen onim odvratnim sistemom, pa Coutinho iz onakve forme u sivilo nakon Liverpoola. Jos je zanimljivije da cim su napustili Barcelonu osvojili su i LP, a to Barcelona jos uvijek ceka ali im slabo ide.![]()
Fanatici na temi izvaljuju neku nebitnu statistiku, driblinzi, prosjecne ocjene itd. Zaboravljaju da su imali u grupnoj fazi apsolutno sve smijesne protivnike (osim Bauerna) gdje su mogli nabijati statistiku i nejac. Cim je dosla ozbiljna ekipa, noga.![]()
A o čemu ti diskutujes osim što skačeš s jedne teme na drugu i vrijedjas koga stigneš.DinGospo21 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 14:53Jake vam diskusija pravo, intelektualci se skupili pa palamude. A što se tiče augusta imam slobodnih termina pa možeš doći da me poljubiš u dupe![]()
![]()
.
po kvaliteti vrhunski igrači ali zvijezde nisu. zvijezde su bili prije svega messi koji se kod njih samo krio i spremao za SP, pa onda neymar i mbappe. zvijezde se ponašaju kao zvijezde, ovi što su sinoć igrali su se ponašali kao dio tima i ginuli jedni za druge!Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑01 jun 2025, 10:09Donnaruma, Marquinos, Hakimi, Dembele, Kvara nisu zvijezde?jestamaji je napisao/la: ↑01 jun 2025, 07:49luis enrique se riješio zvijezda i napravio tim dvadesetogodišnjaka koji na terenu ginu jedan za drugoga. pored toga postavio igru idealno za te igrače … druga trojka pokala sa drugim timom. najlon do poda!![]()
![]()
sad ostaje da vidimo hoće li ovaj momentum prenijeti i na klupsko svjetsko. vidjećemo ko će uopšte ohbiljno zagristi tamo, inter vrlo vjerovatno neće.
Nije valjda, sram me bilo.Mukebir je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:08A o čemu ti diskutujes osim što skačeš s jedne teme na drugu i vrijedjas koga stigneš.DinGospo21 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 14:53Jake vam diskusija pravo, intelektualci se skupili pa palamude. A što se tiče augusta imam slobodnih termina pa možeš doći da me poljubiš u dupe![]()
![]()
.
Nemoj se onda cudit kad ti se neko matere naj.ebe.DinGospo21 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:42Nije valjda, sram me bilo.Mukebir je napisao/la: ↑01 jun 2025, 15:08A o čemu ti diskutujes osim što skačeš s jedne teme na drugu i vrijedjas koga stigneš.DinGospo21 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 14:53
Jake vam diskusija pravo, intelektualci se skupili pa palamude. A što se tiče augusta imam slobodnih termina pa možeš doći da me poljubiš u dupe![]()
![]()
.
Zar moralne vertikale psuju?
Pa baustelci imaju samo LP za pracenje. Liga im je poluamaterska i znaju da ce uvijek osvajati. Luzercina Kane je otisao tamo po gratis trofej.
Najgore je što zbog tih rezultata u Bundesligi umisle da su nekakvi favoriti u LP pa svake godine bude hladan tuš u knockout fazi.Mogli je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:44Pa baustelci imaju samo LP za pracenje. Liga im je poluamaterska i znaju da ce uvijek osvajati. Luzercina Kane je otisao tamo po gratis trofej.![]()
Sto si nepismen. Kaze se veliki Bayern
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.