De ti to nama preko instagrama provjeri...Haksss je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:59https://www.transfermarkt.com/remi-walt ... ler/215686
Evo iskusan vezni brate
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nadam se da grijesim ali Pojacanje iz seoske ekipe koja jedva ostane u ligi je promasaj.
-
- Kontakt:
Dobro došao Mlinariću. Dečko zna igrati fudbal i dobar scorer, nije tip igraca da sam uzme loptu driblinga,zabija ,da raznosi stopere nije taj tip igraca . Kao što reko dobar strijelac i plemenit igrac sretno decko.
Mlinaric je ok, ali mi se sve cini da smo ga preplatili. Renan kad je u formi je mnogo bolji napadac. Bojim se da ce se i ovaj uklopit u sivilo. Sa srecom nam u svakom slucaju.
-
- Kontakt:
Sta znaci “ajd” ebem ti uciteljicuedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:35I sa takvom ekipom je prvi strijelac lige. O čemu pričaš ti? Ajd malo mućnite glavom prije nego što nešto napišete, a ne prvo što vam padne na pamet izblebećete.
Pa koliko smo ga na kraju platili?
-
- Kontakt:
200.000 EUR, 15% od narednog transfera, 3 igrača koja će oni izabrat od ponuđenih i ako pređu dok su kod njih negdje 50/50 transfer.
Znaci objekivno 200 k eura i 15% i još možemo zaraditi na igračima koji kod nas ne bi igrali ali to da Bog da.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Jos Rahman iza njega
Mlin je tip igraca kao sto je Hamza. Igrac koji zna izvest penal i igrac koji ima poprilicno jak sut, upravo sto nam treba. Butic gordezijan turkes keremeh sve pileci sutevi. Promasili penala ko citava liga zajedno..
Mlin nije igrac kao sto je bio benko koji ima sve i sut i ponavljanje i osjecaj za go i osjecaj za prostor snagu itd. To je Mehak igrac koji moze sa izvodjenjem penala dat 9-10 golova u FK SARAJEVU.. daj boze da da 25 golova al nema sanse.
Logika kojom se ovde neki vode ako je dao za propsli velez 19 u FK SARAJEVU ce dat 25golova je pogresna.
Velez je podredio svoju igru njemu, ovde ce on morat podredit svoju igru keremehu gulisi butici gojkovicu beganovicu jer on u nasem klubu nece imat status kao da je Safet Susic. Drugo poraz u FK SARAJEVU i poraz u vrpcicima nije isti, velez ispo iz lige njega ljudi dole maze paze puse mu kitu, ovde odigras nerjeseno sa zeljom gdje ti fulis 100% sansu alahimanet karijera gotova..
FK SARAJEVO JE REAL MADRID U PLACANJU ALI U PORAZIMA SMO AJDUK I TO DVOJE KAD SE SPOJI IGRACI KAO STO JE MLIN I SLICNI NJEMU POPRILICNO PROPADNU, uz to kad istok pocne da se natjece koce bolju psovku da smisli to je kita na vrh torte..
Hocel bit zabranjen pristup hordana dobra sledece sezone
Mlin nije igrac kao sto je bio benko koji ima sve i sut i ponavljanje i osjecaj za go i osjecaj za prostor snagu itd. To je Mehak igrac koji moze sa izvodjenjem penala dat 9-10 golova u FK SARAJEVU.. daj boze da da 25 golova al nema sanse.
Logika kojom se ovde neki vode ako je dao za propsli velez 19 u FK SARAJEVU ce dat 25golova je pogresna.
Velez je podredio svoju igru njemu, ovde ce on morat podredit svoju igru keremehu gulisi butici gojkovicu beganovicu jer on u nasem klubu nece imat status kao da je Safet Susic. Drugo poraz u FK SARAJEVU i poraz u vrpcicima nije isti, velez ispo iz lige njega ljudi dole maze paze puse mu kitu, ovde odigras nerjeseno sa zeljom gdje ti fulis 100% sansu alahimanet karijera gotova..
FK SARAJEVO JE REAL MADRID U PLACANJU ALI U PORAZIMA SMO AJDUK I TO DVOJE KAD SE SPOJI IGRACI KAO STO JE MLIN I SLICNI NJEMU POPRILICNO PROPADNU, uz to kad istok pocne da se natjece koce bolju psovku da smisli to je kita na vrh torte..
Ako je ovo tacno dobro smo uboli, posebno ako ublehe uzmu u vidu rockiva mehmedovica unusica kapetanovica, oslobodio si se plata oko 150 k€ na godisnjem nivou. Nadam se da im nije ponudjen krdzalic, iako nisam zadovoljan njegovim igrama nekako imam osjecaj da bi on mogo nadoc.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:12200.000 EUR, 15% od narednog transfera, 3 igrača koja će oni izabrat od ponuđenih i ako pređu dok su kod njih negdje 50/50 transfer.
Znaci objekivno 200 k eura i 15% i još možemo zaraditi na igračima koji kod nas ne bi igrali ali to da Bog da.
Ristic mehmedovic rockov kapetanovic julardzija matanovic turkes butic nebi mi nikog odovih bilo zao
Moj prijatelju, trener odredjuje taktiku i formacijska mjesta igracima...Pitar6785 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:21Mlin je tip igraca kao sto je Hamza. Igrac koji zna izvest penal i igrac koji ima poprilicno jak sut, upravo sto nam treba. Butic gordezijan turkes keremeh sve pileci sutevi. Promasili penala ko citava liga zajedno..
Ne znam sjecas li se da ZZ svako malo pomene Hamzu i koliko mu ta vrsta napadaca nedostaje...
Je li Hamza bio jak da se trve sa jablanovima u odbrani, a bio im je nocna mora...
Mlinaric je Zekiceva zelja jer ni Butic ni Gordeziani ne mogu odigrati u napadu tako kvalitetno kao sto moze Mlinaric...
Momak ima top u nozi i odlicno se snalazi na poziciji lazne devetke, a specijalnost su mu otpatci u kaznenom, a mi smo ih ih promasili na desetine...
Uopste me ne cudi da je Mirvic zavukao dobrano ruku u dzep, jer zeli produziti ugovor sa Zekicem...
Ljubi te brat koliki je Instagram jak da dobijem i kontak od predsjednika skauting službeNazorUso je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:03De ti to nama preko instagrama provjeri...Haksss je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:59https://www.transfermarkt.com/remi-walt ... ler/215686
Evo iskusan vezni brate
-
- Kontakt:
Ovaj sve sa Infa prepisuje cccjurisicduska je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:12200.000 EUR, 15% od narednog transfera, 3 igrača koja će oni izabrat od ponuđenih i ako pređu dok su kod njih negdje 50/50 transfer.
Danas svaka Hakala hoce da dovodi igrace u klub...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Hvalajurisicduska je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:12200.000 EUR, 15% od narednog transfera, 3 igrača koja će oni izabrat od ponuđenih i ako pređu dok su kod njih negdje 50/50 transfer.

Ja sam i rekao upravo to, da je Mlinaric isti igrac ko Hamza, da ima jak sut i da zna pucat penal upravo to nama treba, al sam siguran da on nema sanse da da vise od 10 komada na godisnjem nivou, jer je upravo igrac ko hamza a PO NASU ZALOST NIJE IGRAC KO BENKO. Kao i sto si sam rekao on nema snage da se moze sa konjevima nosit koji igraju u 90% ekipa u pl bh..Vanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:38Moj prijatelju, trener odredjuje taktiku i formacijska mjesta igracima...Pitar6785 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 19:21Mlin je tip igraca kao sto je Hamza. Igrac koji zna izvest penal i igrac koji ima poprilicno jak sut, upravo sto nam treba. Butic gordezijan turkes keremeh sve pileci sutevi. Promasili penala ko citava liga zajedno..
Ne znam sjecas li se da ZZ svako malo pomene Hamzu i koliko mu ta vrsta napadaca nedostaje...
Je li Hamza bio jak da se trve sa jablanovima u odbrani, a bio im je nocna mora...
Mlinaric je Zekiceva zelja jer ni Butic ni Gordeziani ne mogu odigrati u napadu tako kvalitetno kao sto moze Mlinaric...
Momak ima top u nozi i odlicno se snalazi na poziciji lazne devetke, a specijalnost su mu otpatci u kaznenom, a mi smo ih ih promasili na desetine...
Uopste me ne cudi da je Mirvic zavukao dobrano ruku u dzep, jer zeli produziti ugovor sa Zekicem...
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 01 jun 2025, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovo bi nam bilo najveće pojačanje.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, juka55 i 56 gostiju.