Ma lako je izbaciti te iz prvog reda, de ti zabrani nekome ko ide na tribine, ili jos jace, nekome ko je clan navijacke grupe. Godinama sam isao na utakmice Zvezde, dobrim dijelom na EL. Pa sta tu ljudi udje samo bez karte, sto se vidi i po popunjenosti onih prolaza izmedju sektora.. Svakako ti niko ne trazi nikakav dokument, samo se skenira karta i ulazis.Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2025, 13:27Oni koji su već uteftereni, svakako.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:08KameraShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:10Nema neki uređaj da se njime identifikuju takvi i vrate sa ulaza![]()
![]()
Neki dan Ostoja rece da je zabranio liku iz prvog reda da dolazi na utakmice Partizana.
Kaže bezveze mi bilo, jer je čovjek kupovao sezonsku kartu 20-25 godina i bio bas redovan, ali pljunuo je sudiju ili igraca, a takve ne žele u dvorani.
Tako rade vani, ako si u registru, džabe si kartu kupovao.
A vidi, taj je sam sebe izbacio. Dobio je benefite, a došao red i da snosi posljedice.
A da ne pricamo o nekoj opciji da neko dodje sa kartom i ovi ga okrenu nazad da ide kuci. Pa prvi se oni redari sto dobiju 1000 dinara nece izlagati nekom riziku zabranjujuci svakakvim likovima.
Ovo sto je sinoc bilo u Podgorici, glavu dajem da ce biti isto ili gore u Beogradu. Mrznja i tenzija je prejaka jos od prije par sezona kad je Norris Cole u Pioniru gadjao nekog loptom, pa onda navijaci ulazili na teren, itd..