Zaista nesvakidašnja scena je vidjeti žene, djecu i ljude od 7 do 77 na utakmicama. Svaka ćas.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:23
Da te bodre sve generacije, dio je nase kulture i tradicije![]()

Laku noć svima osim prosjacima.

Zaista nesvakidašnja scena je vidjeti žene, djecu i ljude od 7 do 77 na utakmicama. Svaka ćas.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 jun 2025, 18:23
Da te bodre sve generacije, dio je nase kulture i tradicije![]()
hvala.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 00:19Izvini molim tesvemalim1 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 00:08drug nebi ti cijena.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:43
Počela ljetna sezona na Panonskim jezerima u Tuzli: Ovo su nove cijene ulaznica
Panonska jezera dočekala su sezonu sa obnovljenom infrastrukturom, dodatnim pristupnim stazama, adaptiranim ugostiteljskim objektima i novim sadržajima za djecu i porodice. Tokom ljeta planiran je bogat kulturno-zabavni program, a očekuje se da će, uz povoljne vremenske uslove, broj posjetilaca nadmašiti prošlogodišnjih 534.000.
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo TK, kvalitet vode zadovoljava najviše higijenske standarde, a sigurnost posjetilaca osigurava više od 190 uposlenika, uključujući spasilačku službu. Novina ove godine je uvođenje papirnih narukvica koje omogućavaju višekratni ulazak u toku dana uz doplatu od 0,50 KM.
Cijene ulaznica su blago korigovane – radnim danima iznose 7,00 KM, a vikendom 9,00 KM. Posebne pogodnosti važe za penzionere, djecu i porodice, dok je ulaz za djecu do četiri godine i osobe sa 100 posto invaliditetom besplatan.
Za stanovnike KS nema pogodnosti a cijene ulaznica - 10€
Kolega ti kad budes iso od mene imas ulaznicusvrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 00:19Izvini molim tesvemalim1 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 00:08drug nebi ti cijena.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:43
Počela ljetna sezona na Panonskim jezerima u Tuzli: Ovo su nove cijene ulaznica
Panonska jezera dočekala su sezonu sa obnovljenom infrastrukturom, dodatnim pristupnim stazama, adaptiranim ugostiteljskim objektima i novim sadržajima za djecu i porodice. Tokom ljeta planiran je bogat kulturno-zabavni program, a očekuje se da će, uz povoljne vremenske uslove, broj posjetilaca nadmašiti prošlogodišnjih 534.000.
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo TK, kvalitet vode zadovoljava najviše higijenske standarde, a sigurnost posjetilaca osigurava više od 190 uposlenika, uključujući spasilačku službu. Novina ove godine je uvođenje papirnih narukvica koje omogućavaju višekratni ulazak u toku dana uz doplatu od 0,50 KM.
Cijene ulaznica su blago korigovane – radnim danima iznose 7,00 KM, a vikendom 9,00 KM. Posebne pogodnosti važe za penzionere, djecu i porodice, dok je ulaz za djecu do četiri godine i osobe sa 100 posto invaliditetom besplatan.
Za stanovnike KS nema pogodnosti a cijene ulaznica - 10€
Jel' ovo isječak iz Jozakovog intervjua za Faktor, kad kaže da je Jaber stekao vrijedno (mentalno) iskustvo boreći se za opstanak?
Informacija od jedinog povjerljivog i iskrenog čovjeka iz vašeg kluba.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 22:02Brate izvini molim te
Baš tražim tvoj post da ga postavim ovdje
Kako si znao
Kralju
Sunderland...Direktorcic je napisao/la: ↑02 jun 2025, 07:11Sabahajrula,da upitam gdje bi danas trebao al jaber, jel se na sabahu neki novi klub pojavio
Pa nije ti to samo slucaj ove sezone, mislim i prosle je bio isti slucaj, odnosno bio je jedan clanak cini mi se u mjesecu Martu ove godine da se navrsilo 2 godine od kada je zadnji put protiv Borca sviran penal i bilo je to na utakmici sa Velezom, mozda ako je nekom od raje na ruku taj clanak neka zakaci, mrsko mi traziti. Zato ove price pojedinaca kako su sarajevski klubovi ovo u svoje vrijeme provodili su besmislene, greske su se desavale i u nasu korist, ali i protiv nas, ali dvije citave godine da protiv tebe penal ne svira je sacuvaj Boze, naravno da je elemenata za penale bilo, evo ovako iz glave utakmica FK Sarajevo jesenas u BL, dva penala je hladno mogao dosuditi Sarajevu.Lokomotifa je napisao/la: ↑02 jun 2025, 10:12Upravo sam pročitao podatak da u 33 kola Premijer lige netom završene sezone protiv Borca nije sviran NIJEDAN penal. Dva puta sam morao pročitati da vidim je li dobro vidim, kad fkt NIJEDAN penal Borcu nije sviran u 33 utakmice. Zrinjskom je sviran samo 1 penal što je također sramotan podatak, sramotan.
Ako je neko imao sumnju u kredibilitet sudijske organizacije ovo je najbolji argument kakvi su to ljudi. Po zakonima nogometne fizike nije moguće da u 33 utakmice, u skoro 3 hiljade minuta nije bio niti jedan kontakt, niti jedna ruka da bi se svirao penal Borcu.
Gledajući Borac, pa i Zrinjski čovjek bi rekao da je fudbal beskontaktni sport, nešto kao odbojka. Sram da vas bude.
Sramno, da ne može sramnije.Lokomotifa je napisao/la: ↑02 jun 2025, 10:12Upravo sam pročitao podatak da u 33 kola Premijer lige netom završene sezone protiv Borca nije sviran NIJEDAN penal. Dva puta sam morao pročitati da vidim je li dobro vidim, kad fkt NIJEDAN penal Borcu nije sviran u 33 utakmice. Zrinjskom je sviran samo 1 penal što je također sramotan podatak, sramotan.
Ako je neko imao sumnju u kredibilitet sudijske organizacije ovo je najbolji argument kakvi su to ljudi. Po zakonima nogometne fizike nije moguće da u 33 utakmice, u skoro 3 hiljade minuta nije bio niti jedan kontakt, niti jedna ruka da bi se svirao penal Borcu.
Gledajući Borac, pa i Zrinjski čovjek bi rekao da je fudbal beskontaktni sport, nešto kao odbojka. Sram da vas bude.
Koliko samo nesposoban moraš biti da uz ovakvo suđenje ne osvojiš nijedan trofej u sezoni.Lokomotifa je napisao/la: ↑02 jun 2025, 10:12Upravo sam pročitao podatak da u 33 kola Premijer lige netom završene sezone protiv Borca nije sviran NIJEDAN penal. Dva puta sam morao pročitati da vidim je li dobro vidim, kad fkt NIJEDAN penal Borcu nije sviran u 33 utakmice. Zrinjskom je sviran samo 1 penal što je također sramotan podatak, sramotan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.