FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo ide i Mamas zvanicno
Isto razmisljamo.Neza je napisao/la: ↑02 jun 2025, 01:57Ja ne znam koji Mirvić plan ima, ali valjalo bi kada bi napravili neku konferenciju. Ne kontam zašto se dovode skupa pojačanja kada će te zaklati sudijama i nećeš biti prvi. Ako ne budeš prvi, nema šanse da igraš ligašku fazu europskih natjecanja.
Mene iskreno ovo sve toliko umara da mi dođe da prestanem sve ovo pratiti dok se nekad ne popravi situacija u Savezu i sa sudijama. Umjesto da se sada radujem transferima, ja živim sa činjenicom da nećeš biti šampion i da dovedeš Mbappe-a i Yamala u napadu. Tuga.
Bukvalno me nije briga ko će doći i ko će otići, u takvom sam ku*cu. I da napraviš super tim, uzet će ti 10 bodova na strani, sebi će navući 10 bodova kad ih ne bude išlo i gotov si.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- luckystrike
- Kontakt:
Ipak procenat od eventualnog idućeg transfera. Dobro je i ovako, resterećuje se budžet za plate.luckystrike je napisao/la: ↑27 maj 2025, 17:08
- Marko Matanović - Prema pisanju medija neće se vraćati s posudbe, pretpostavljam da će Kisvarda preuzeti njegov ugovor, idealno bi bilo da nešto i prebace na račun odštete.
Ugovor do 2028. Nadam se da će opravdati očekivanja.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nekako mi igrom više djeluje kao zamjena za Pavičića.
-
- Kontakt:
Od sinoc hocu da odgovorim na ovo ...Beli98 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 11:55Isto razmisljamo.Neza je napisao/la: ↑02 jun 2025, 01:57Ja ne znam koji Mirvić plan ima, ali valjalo bi kada bi napravili neku konferenciju. Ne kontam zašto se dovode skupa pojačanja kada će te zaklati sudijama i nećeš biti prvi. Ako ne budeš prvi, nema šanse da igraš ligašku fazu europskih natjecanja.
Mene iskreno ovo sve toliko umara da mi dođe da prestanem sve ovo pratiti dok se nekad ne popravi situacija u Savezu i sa sudijama. Umjesto da se sada radujem transferima, ja živim sa činjenicom da nećeš biti šampion i da dovedeš Mbappe-a i Yamala u napadu. Tuga.
Bukvalno me nije briga ko će doći i ko će otići, u takvom sam ku*cu. I da napraviš super tim, uzet će ti 10 bodova na strani, sebi će navući 10 bodova kad ih ne bude išlo i gotov si.
Njima i jest cilj da nam zgade sve i da dignemo ruke ali ja prvi nikad necu dignut ruke od svog kluba i svoje reprezantacije(jer isto im je i ovo cilj da raja izgubi identitet sa repkom)
Dolazak Mamasa ne mora znacit odlazak Bubanje jer ovaj nije isti profil .
Kad sam pogledao intervju Bubanje sav je u fazonu idemo se spremit i europa
Do kad je Mlinaric potpisao ?
Zato sto Mirvic ovo posmatra kao biznis projekat, a ne kao neki lov na titule i sportsku slavu, ne znam kako to vise svima nije ocigledno.Neza je napisao/la: ↑02 jun 2025, 01:57Ja ne znam koji Mirvić plan ima, ali valjalo bi kada bi napravili neku konferenciju. Ne kontam zašto se dovode skupa pojačanja kada će te zaklati sudijama i nećeš biti prvi. Ako ne budeš prvi, nema šanse da igraš ligašku fazu europskih natjecanja.
On vrti igrace, pokusava zaraditi od prodaje, sto akademaca, sto ovih latinoamerikanaca. Ostalo sve, ukljucujuci fudbal i rezultate, je usput.
Mamase dokazi se
Vidim Ristica nema u Radniku zadnju utakmicu. Nadam se da ce otici u Velez u tom dogovoru, mogao bi bit pun pogodak.
Zna li iko ista za Djordjevica?
Vidim Ristica nema u Radniku zadnju utakmicu. Nadam se da ce otici u Velez u tom dogovoru, mogao bi bit pun pogodak.
Zna li iko ista za Djordjevica?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
On sam kaže da se ocekuje na ljeto ( na pripremama )

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
-
- Kontakt:
2 juni a vec dva igraca dosla . Bar je to pomak u odnosu na ostale transfere
Iz njegovih usta u Bozije usinedimmmm1337 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 12:35On sam kaže da se ocekuje na ljeto ( na pripremama )Ako Bog da bice tako
Svaka utakmica covjek je imao udio za gol nevjerovatno. ABd brz oporavak i da bude spreman
Gledam golove Baklave sto je postavio, ovaj njegov protiv zrinjskog

-
- Kontakt:
A šta uzet 10 miliona od Europe nema biznis logike? slava=parespezial je napisao/la: ↑02 jun 2025, 12:27Zato sto Mirvic ovo posmatra kao biznis projekat, a ne kao neki lov na titule i sportsku slavu, ne znam kako to vise svima nije ocigledno.Neza je napisao/la: ↑02 jun 2025, 01:57Ja ne znam koji Mirvić plan ima, ali valjalo bi kada bi napravili neku konferenciju. Ne kontam zašto se dovode skupa pojačanja kada će te zaklati sudijama i nećeš biti prvi. Ako ne budeš prvi, nema šanse da igraš ligašku fazu europskih natjecanja.
On vrti igrace, pokusava zaraditi od prodaje, sto akademaca, sto ovih latinoamerikanaca. Ostalo sve, ukljucujuci fudbal i rezultate, je usput.
Pojacanja su za sada ok, medjutim, treba vidjeti hoce li iko otici od glavnih igraca. Fali nam jos puno toga za nesto vise, realno..prije svih dobar golman, stoper, krilo, kreativac jedan i po mogucnosti dobar gol-igrac.
Mozda, ali to iziskuje puno moci koju on ocito nema u ovom trenutkuedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 12:54A šta uzet 10 miliona od Europe nema biznis logike? slava=parespezial je napisao/la: ↑02 jun 2025, 12:27Zato sto Mirvic ovo posmatra kao biznis projekat, a ne kao neki lov na titule i sportsku slavu, ne znam kako to vise svima nije ocigledno.Neza je napisao/la: ↑02 jun 2025, 01:57Ja ne znam koji Mirvić plan ima, ali valjalo bi kada bi napravili neku konferenciju. Ne kontam zašto se dovode skupa pojačanja kada će te zaklati sudijama i nećeš biti prvi. Ako ne budeš prvi, nema šanse da igraš ligašku fazu europskih natjecanja.
Bilo bi idealno, kada bi i izlazne i ulazne transfere završili, do prozivke i početka priprema.EastMadness je napisao/la: ↑02 jun 2025, 12:422 juni a vec dva igraca dosla . Bar je to pomak u odnosu na ostale transfere
Pa zar nije biznis osvojiti titulu I imas 10 mil €spezial je napisao/la: ↑02 jun 2025, 12:27Zato sto Mirvic ovo posmatra kao biznis projekat, a ne kao neki lov na titule i sportsku slavu, ne znam kako to vise svima nije ocigledno.Neza je napisao/la: ↑02 jun 2025, 01:57Ja ne znam koji Mirvić plan ima, ali valjalo bi kada bi napravili neku konferenciju. Ne kontam zašto se dovode skupa pojačanja kada će te zaklati sudijama i nećeš biti prvi. Ako ne budeš prvi, nema šanse da igraš ligašku fazu europskih natjecanja.
da ne racunamo izlog igraca,sponzori ,ulaznice itd.
Na ovo sto imamo neka dovedu Begovica i Pjanica i igre mogu da pocnu. Nama osim kvalitetnih igraca, za evropu a i nesto vise kod nas fali dva-tri igraca sa iskustvom osvajanja trofeja, igranja velikih utakmica, za klubove na svjetskom nivou, profesionalaca tog tipa koji ce podici komplet ekipu pa i strucni stab na novi nivo.
Izvinjavam se sto sam s padobranom...edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 12:54A šta uzet 10 miliona od Europe nema biznis logike? slava=parespezial je napisao/la: ↑02 jun 2025, 12:27Zato sto Mirvic ovo posmatra kao biznis projekat, a ne kao neki lov na titule i sportsku slavu, ne znam kako to vise svima nije ocigledno.Neza je napisao/la: ↑02 jun 2025, 01:57Ja ne znam koji Mirvić plan ima, ali valjalo bi kada bi napravili neku konferenciju. Ne kontam zašto se dovode skupa pojačanja kada će te zaklati sudijama i nećeš biti prvi. Ako ne budeš prvi, nema šanse da igraš ligašku fazu europskih natjecanja.
Itekako da u toj opciji ima logike i to sa više aspekata.
(Borac je od Evrope zaradio cca 14 miliona i imao je igrače u evropskom izlogu 6 mjeseci u kontinuitetu.)
Mi da smo na njihovom mjestu bili uz prihod od samog takmičenja bili bi u poziciji da podignemo cijenu igrača koje bi eventualno prodavali.Jednostavno bi podigli ljestvicu za ubuduće sto se tice izlaznih transfera FK Sarajevo.
Ovaj biznis iskorak je ostvarim na osnovu sportskog rezultata,sto znači potrebno je biti prvak.
Pjanić
Begović
A šta je sa kapitalcima tipa Benko, Stojveč itd?
Begović
A šta je sa kapitalcima tipa Benko, Stojveč itd?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: boki86, Chony533, juka55, kogmagie46, mosarajvosa83 i 77 gostiju.