NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

aqarius
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la aqarius » 02 jun 2025, 07:12

Iceplayer je napisao/la:
02 jun 2025, 01:22
aqarius je napisao/la:
01 jun 2025, 22:49
Najbolje u ovoj izjavi je "Naši rezultati su trud znanja,borbe,zalaganja"..tako nešto slično ..očito se vidi koliko je bilo svega takav je i položaj na tabeli...od svega je bila možda želja..ali želja bez znanja da izvinete može samo da prdhi...najmanje je bilo fudbalskog znanja...užas je kako se neki dečki bave nogometom... dok ga vidim kako se kreće ..odmah znam da mu je do juče lopata u rukama bila...
Šta su uprave prije bile bolje, znali su igrati lopte?
Ma druže ne kažem za upravu.,kažem za dečke na terenu..sve uprave do sada su odlično radile svoj posao tako što Jedinstvo 15 godina tavori između opstanka i gašenja, a da većina momaka ne zna igrati lopte..NE ZNA...pa da su ih u kantonu nafatali 11 trebali bi biti stabilan prvoligaš

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 jun 2025, 10:56

aqarius je napisao/la:
02 jun 2025, 07:12
Iceplayer je napisao/la:
02 jun 2025, 01:22
aqarius je napisao/la:
01 jun 2025, 22:49
Najbolje u ovoj izjavi je "Naši rezultati su trud znanja,borbe,zalaganja"..tako nešto slično ..očito se vidi koliko je bilo svega takav je i položaj na tabeli...od svega je bila možda želja..ali želja bez znanja da izvinete može samo da prdhi...najmanje je bilo fudbalskog znanja...užas je kako se neki dečki bave nogometom... dok ga vidim kako se kreće ..odmah znam da mu je do juče lopata u rukama bila...
Šta su uprave prije bile bolje, znali su igrati lopte?
Ma druže ne kažem za upravu.,kažem za dečke na terenu..sve uprave do sada su odlično radile svoj posao tako što Jedinstvo 15 godina tavori između opstanka i gašenja, a da većina momaka ne zna igrati lopte..NE ZNA...pa da su ih u kantonu nafatali 11 trebali bi biti stabilan prvoligaš
Druze mislim da niko ne zna sta pricas. Tek ta prica o 11 sa kantona nema smisla. Ocigledno ne gledas i ne pratis redovno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 02 jun 2025, 11:25

Kad spomenu kanton, pogledao sam u zadnje vrijeme nekoliko kantonalnih utakmica, igrači iz tih klubova ne mogu sjediti na klupi u Radnički Lukavac koji je ispao, kamo li da igraju u Jedinstvu, to je roštilj liga i ništa više.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 jun 2025, 11:27

Kako me nerviraju svi ljudi koji pricaju o domacim igracima. Kad se bude ulagalo u djecu, kad se budu imali svi uslovi da ta djeca napreduju, tek onda nakon 10 godina mozemo ocekivati par domacih igraca. Na kantonu niko ne zna natitrati 10 da znaju igrati. Nazalost ali je tako.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 02 jun 2025, 11:30

Ma nema domaćih liga nam je druga ova toliko losa, da se to jedva preživljava. Nego šta mislite o adzemovom govoru tamo

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 02 jun 2025, 12:26

Treba par puta poslušati ovaj Adzemov govor, a i po fb vidim i komadant se ukljucio u raspravu, tacno nam je klub jedan mamac za ove velike lokalne ribe, ne svidja mi se ovo nikako…

Friške informacije, 300.000 KM je spremno za tartan stazu, u pregovorima je jos teren i reflektori, za teren je planirano presvlačenje i drenaža ( ne znam da li je to u sklopu Saveza ili neka preklapanja materijalnih sredstava), za prve reflektore ne bi trebali ici profesionalni veliki ali trebali bi biti dovoljni za igru…

Što se tiče ove godine, vidim da je Adzem spomenuo velike pare od Grada, sve ok necemo se raspravljati gdje sta kako ali ih ja ko navijac nisam vidio na-pred-oko stadiona da su utrošene.

Kolega je napisao i to sam sam nekad davno rekao, klubu trebaju 4 radnika kojima će Jedinstvo biti posao a ne hobi poslije državne firme od 15:00,16:00… druze Jedinstvo ti je posao, RADI sve što je potrebito za napredak i normalno funkcionisanje kluba..

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 jun 2025, 12:39

Adžem je 100% u pravu, treba se naći model da se zaposli 5 profesionalaca u klub kojima će to biti posao i koji će svoje karijere graditi na tome, ali staviti uslov da moraš imati određene kriterije da se zaposliš na takvim pozicijama, ne da neko svoju djecu preko politike zaposljava...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 jun 2025, 14:50

Pogledajte samo komentare na stranici Prva liga i ko koga podrzava, svakome ce biti jasno ko zeli dobro klubu ko ne, a i kakva je atmosfera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 02 jun 2025, 15:14

harden je napisao/la:
02 jun 2025, 14:50
Pogledajte samo komentare na stranici Prva liga i ko koga podrzava, svakome ce biti jasno ko zeli dobro klubu ko ne, a i kakva je atmosfera.
Braća uvlakači su tu jer bez komadanta se ne može, neviđena smo mi bišćani sorta…za ispitivanja.

Pod hitno organizirati otvorenu skupštinu kluba u Domu Armije ako mislimo dalje imati koliko toliko funkcionalan klub, više glava je pametnije!

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 02 jun 2025, 15:14

harden je napisao/la:
Jasno je da imamo dvije struje, sadašnju upravu i Hamdu. Šta misliš ti koje je rješenje bolje jer trećeg nema

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 jun 2025, 15:15

Bihac1299 je napisao/la:
02 jun 2025, 15:14
harden je napisao/la:
Braća uvlakači su tu jer bez komadanta se ne može, neviđena smo mi bišćani sorta…za ispitivanja.

Pod hitno organizirati otvorenu skupštinu kluba u Domu Armije ako mislimo dalje imati koliko toliko funkcionalan klub, više glava je pametnije!
Covjek mu lize pakas i sa fake i sa pravog profila :rol:

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 02 jun 2025, 15:19

Skupština će goriti sad poslije sezone

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 02 jun 2025, 16:45

harden je napisao/la:
02 jun 2025, 15:15
Bihac1299 je napisao/la:
02 jun 2025, 15:14
harden je napisao/la:

Covjek mu lize pakas i sa fake i sa pravog profila :rol:
Mora brate, treba opravdati radna mjesta u Elektroprivredi FBiH i u BH Telecomu…

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 jun 2025, 17:09

Ja nez da neko moze biti takav. Ja se ne bi prodao za milione, a ne za yebeni posao. Najgadljivije osobe u gradu. Ne samo za mene nego za pola grada, a gore je sto oni misle da su neko i nesto 🤣

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 02 jun 2025, 17:29

Dvije najvece ljige koje hodaju nasim gradom. Ne znam kako se sami sebi ne gade, povraca mi se na one napisane komentare

Igraj
Kontakt:

Post Postao/la Igraj » 02 jun 2025, 18:07

Meni je stariji donekle i OK bar se ne eksponira po FB toliko,dok mlađi je posebna prica,za ono vec treba imati želudac...

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 02 jun 2025, 18:21

"Pitam predsjednika prije utakmice šta ćemo a on mi kaže idemo se potući, sad vidimo rezultat te tuče."

Bukvalno rekao da je on predsjednik da bi kupio utakmicu.Ma da to svi već znamo da je sve i jedna uprava kupovala utakmice osim ove i iz vremena kad je Hasan bio.Bukvalno mi je draže da sad ispadnemo ovako pošteno nego što radimo 15 godina kad smo ostajali u ligi kupovinom utakmica.Jedino što mi je zao nakon ovakvog niza od 15 utakmica bez poraza da ispadnemo,ali yebiga mora karma kad tad da nas stigne koliko smo mi klubova povalili u zadnjih 15 godina.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 02 jun 2025, 20:36

AKo ima neko ko čita a odgvoran je za web stranicu Jedinstva neka razmiski da napravi forum tamo

Bilo bi puno više diskusije

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 02 jun 2025, 21:17

Jedinstvo treba po svaku cijenu opstati ovu sezonu u Ligi, naravno na legalan nacin, Jedinstvo je brend i integritet kulba se mora sacuvati. Eh sad druga je stvar sto neznalice pa cak i lopovi godinama igraju klubu o glavi.

Upropastavaju se generacije i generacije djece od koji je bar par njih iz svake geneeracije moglo uspjeti u profi fudbalu i sve to nazalost sami smo krivi kako grad Bihac tako i kanton cijeli.

Sacuvati opstanak, i kostur ekipe sadasnje i iduce sezone napasti Premijer ligu...pa vrijeme je više jbt nismo ni mi toliko nesposobni kad vidim sta rade hrvati dolje u hercegovini sramota me nas.

Kakva god da je federalka tu ima mladih igraca koji su talentirani a koje Jedinstvo moze dovesti dzaba i pokušati napraviti igracaa ali selekcija u skauting nikakvi.

Imamo primjer ovog malog Kovacevica iz Sloge BO,dijete 17 godina a vec ima preko 20 golova ove sezone, visinu od 1.95m,snagu ,mora nesto da vrijedi s takvom statistikom.

Mali ide tamo na neke probe u premijerligase, a niko ni da ga pokusa dovesti u pespektivi bi mogao pomoci sigurno.

To je samo jedan primjer ima ih jos, doduse rijetki ali ih ima.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 02 jun 2025, 22:13

Imajednabrigada je napisao/la:
02 jun 2025, 21:17
Jedinstvo treba po svaku cijenu opstati ovu sezonu u Ligi, naravno na legalan nacin, Jedinstvo je brend i integritet kulba se mora sacuvati. Eh sad druga je stvar sto neznalice pa cak i lopovi godinama igraju klubu o glavi.

Upropastavaju se generacije i generacije djece od koji je bar par njih iz svake geneeracije moglo uspjeti u profi fudbalu i sve to nazalost sami smo krivi kako grad Bihac tako i kanton cijeli.

Sacuvati opstanak, i kostur ekipe sadasnje i iduce sezone napasti Premijer ligu...pa vrijeme je više jbt nismo ni mi toliko nesposobni kad vidim sta rade hrvati dolje u hercegovini sramota me nas.

Kakva god da je federalka tu ima mladih igraca koji su talentirani a koje Jedinstvo moze dovesti dzaba i pokušati napraviti igracaa ali selekcija u skauting nikakvi.

Imamo primjer ovog malog Kovacevica iz Sloge BO,dijete 17 godina a vec ima preko 20 golova ove sezone, visinu od 1.95m,snagu ,mora nesto da vrijedi s takvom statistikom.

Mali ide tamo na neke probe u premijerligase, a niko ni da ga pokusa dovesti u pespektivi bi mogao pomoci sigurno.

To je samo jedan primjer ima ih jos, doduse rijetki ali ih ima.
Trebas ti sta brigada od Spahe ovamo povuci, nemoj sve u repku

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 5 gostiju.