Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2024/25
Narkomancina na odvikavanju pise nebuloze o klincu od 17 godina.
Ne blamiraj se.denimen99 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 13:28Čak i Donnaruma je bolji izbor od Yamala za d'Or, jer Lamine nije donio ništa novo igri, što već nismo vidjeli kod Robbena, Balea i ostalih igrača koji su to ipak radili puno bolje nego Lamine. No momak je mlad, želimo mu svu sreću i da vidimo nešto orginalno od njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Ima ljudi koji u pokušaju trolanja često pretjeraju da više nije ni zanimljivo.
Koševo Zapad
Nekad je bilo uživanje čitati ovaj forum. Ovo što je moderacija dopustila u zadnje vrijeme stvarno nema smisla.Shategabri je napisao/la: ↑02 jun 2025, 14:30Ima ljudi koji u pokušaju trolanja često pretjeraju da više nije ni zanimljivo.
Svaka tema je pretvorena u chat za trolove.
Niste u pravu, ne pamtim kada sam uživao u igri nekog klinje kao što uživam u njegovoj.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ma ovi Arsenalovci su svakako pateticna sorta navijaca. Sjeti se kako su se i prije dizali i kurcili pa na kraju primali petarde i cetvorke od Bayerna.
Prosle sezone opet najavlivali potop Bayerna i klempu a onda ih Bavarci poprskase sa Laimerom i Goretzkom na sredini terena

Kakva si ti gnjida od čovjeka, fuj.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- JayCatwright
- Kontakt:
Haj kad ne pruzi ruku nekom nepoznatom, ali znam slucaj gdje se ne rukuje ni s kim u porodici osim sa muzem (valjda). Isprani mozgovi
Nije mu problem klepat pare i euriće od sporta koji živi od haram sponzora 
-
- Kontakt:
Bas suprotno. Cjenim da sam sa jos nekim forumasima ovdje podigao kvalitet foruma na visi nivo.tobaccos je napisao/la: ↑02 jun 2025, 15:53Nekad je bilo uživanje čitati ovaj forum. Ovo što je moderacija dopustila u zadnje vrijeme stvarno nema smisla.Shategabri je napisao/la: ↑02 jun 2025, 14:30Ima ljudi koji u pokušaju trolanja često pretjeraju da više nije ni zanimljivo.
Svaka tema je pretvorena u chat za trolove.

- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav redemption arc doktora. Liderčina.

Ko bi rekao da ce ovako igrati nakon onog svega u Barci.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dembele je u svojoj posljednjoj sezoni u Barsi pod Xavijem bio jedan od najboljih igrača i asistenata lige. Postao zreliji a i Očito mu domovina najbolje odgovara. Prve 3 sezone u Barseloni nije znao progovoriti jednu jedinu riječ španskog.
Nekad si pisao realnije
Postao/la TonySosa » 23 nov 2021, 22:59
Dembele igra ko Vinicius s 18 godina, samo sto je njemu 25. Nikad igrača od njega.
Postao/la TonySosa » 18 dec 2022, 19:57
Mbappe i 10 hamala. Osim možda Kolo Muanija koji je pokazao kako se bori za državni dres, ali promaši titulu na kraju.
Griezmann choker, Camavinga bolji bek od Hernandeza... Dembele najveća krampa u fudbalu bez ikakve dileme. Jedino je Žiru nepravedno izmijenjen, al **** nije išlo. Pa bolan Kolo Muani i Thuram se bacaju na glavu, a Dembele ko da je došao igrati partiju Fortnitea.

Top 5 unexpected moments in football

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Yamal je super igrac za sad, strasan potencijal ali vala ni ovaj Doue ne zaostaje nimalo. Ok jest stariji ali nadgledali smo se igraca koji su boom sezonu i po pa nestanu.
Ja licno ne bi volio da se to desi i sa njim. Potencijal ima strasan, igra u dobrom klubu sve su predispozicije da postane u budućnosti zlatna lopta.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo kažem da se igrači olako guraju u tu priču o zlatnoj lopti. Doue i Jamal su daleko od najboljih igrača na svijetu. Salah je za njih Maradona evo ovog momenta, i bio bi ispred njih u postavi u oba kluba, to su činjenice. Raphinha igra bolje i od jednog i od drugog. No kako god je Messi bio od Haalanda bolji prije dvije godine, svašta možeš očekivati, to je postala komercijalna nagradagodrina je napisao/la: ↑04 jun 2025, 11:59Yamal je super igrac za sad, strasan potencijal ali vala ni ovaj Doue ne zaostaje nimalo. Ok jest stariji ali nadgledali smo se igraca koji su boom sezonu i po pa nestanu.
Ja licno ne bi volio da se to desi i sa njim. Potencijal ima strasan, igra u dobrom klubu sve su predispozicije da postane u budućnosti zlatna lopta.
Sve oko Jamal je savršeno, sve, osim možda ovog BdOr hajpa koji je bez osnove.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.