RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Kako piše portal **** Velež je blizu realizacije posudbe Michaela Ologa, talentiranog nigerijskog stopera. - Pročitajte više na: https://****/sport/nogomet/vele ... superlige/.
Znači Buz je skontao da "odbrana škripi" i doveo pojačanje. Znali iko od Rođenih šta se dešava sa našim Orečom, nadati se da nije teža povreda.
Znači Buz je skontao da "odbrana škripi" i doveo pojačanje. Znali iko od Rođenih šta se dešava sa našim Orečom, nadati se da nije teža povreda.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Nadati se da ce doci , dobar izgleda na ovom klipu skroz
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Vasilije je stigao i sigurno će biti pojačanje, jer momak ima kvaliteta, samo me odbrana malo brine...ima li tog stopera gdje na vidiku Rođeni, šta ste se bola ušutili sa komentarima i povukli sa foruma , vi majke mi ko djeca u pubertetu...to nije karakter hercegovaca...
-
- Kontakt:
Sto djeca u pobertetu, jeli djecije da pišeš na stranici gdje te ne poštuju, da im stvaraš posao dok te pljuju. Pogledaj malo tekstove kad je Velez u pitanju. Sa druge strane kome ovde da pišeš i djelis informacije? Samo no liferi sto nemaju pametnijeg posla, njih par sa preko 40k postova, koji ni jedan nema veze sa mozgom. Pročitaš jednu stranicu i bude ti jasno sve! Cisti gubitak vremena i zaglupljivanje. Pređi brate na naše forume, sto će ti željina stranica i forum? Da malo skontas, vidio bi da nije djecije nego kako treba!
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
Prijatelju, na ovoj stranici sam skoro 15 godina i ona jeste predviđena za navijače da komentarišu i da prenose nove informacije o voljenom klubu i igračima i dešavanjima oko priprema, utakmica itd. Što se tiče dušmana koji labrnjaju ko kerovi protiv Veleža, toga je bilo i biće i njima je u interesu da se ovdje prestane pisati. Naime komentarisanje i razmjena informacije mogu biti i klubu korisne i tako je bilo kad smo nekad davno u nižem rangu igrali. Mogu ja otići na bilo koju stranicu Veleža, nego je bit svega da budemo prisutni na svim "frontovima" pa na ovoj...Pozdrav svim Rođenim i nemojte se puno nervirat zbog provokatora, zna se ko je šampion i ko ima istoriju kluba i velike rezultate...Forzaaa do sljedeće pobjede aBd sutra protiv Sloge.1981oldschool je napisao/la: ↑15 feb 2025, 13:39Sto djeca u pobertetu, jeli djecije da pišeš na stranici gdje te ne poštuju, da im stvaraš posao dok te pljuju. Pogledaj malo tekstove kad je Velez u pitanju. Sa druge strane kome ovde da pišeš i djelis informacije? Samo no liferi sto nemaju pametnijeg posla, njih par sa preko 40k postova, koji ni jedan nema veze sa mozgom. Pročitaš jednu stranicu i bude ti jasno sve! Cisti gubitak vremena i zaglupljivanje. Pređi brate na naše forume, sto će ti željina stranica i forum? Da malo skontas, vidio bi da nije djecije nego kako treba!
- DzananMusa11
- Kontakt:
Feđa nas je prerastao davno i polako gradi svoju karijeru koja će sigurno bit solidna internacionalna. A ako ima imalo mozga sad da dobije otkaz i da nema da jede, ne bi se vratio kod nas. Klafurić je bio naša šansa, i to smo uprskali.XjuznjakX je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:59"Ono što je još važnije napomenuti da igračka križaljka Rođenih još nije završena, te da rukovodstvo tima intenzivno radi na novim imenima."
Pito sam"Pa kad ce?",kazu mi"Sad ce"...ponavljaju nam se prijelazni rokovi proslih godina.Dodje nam"pojacanje",koje zaigra za cirka 7-8 mjeseci.
Ozbiljni klubovi pojacanja dovode PRIJE nego pripreme krenu, a ne kad se zavrse valjda...?
Moje neko vidjenje i "spas"-vratiti Fedju Dudica po svaku cijenu, cim ode Buz, i postaviti Ibru Rahimica za skauta.Pustiti ljude da rade i da nam napokon donesu titulu u Mostar, aBd.Dugo je cekamo.........
Nema više niko živaca da gleda novo građenje Veleža. MI smo svoje šanse propustili, idućih 10 godina smo ispodprosječna ekipa do nekog novog remonta, pa mi više ni kostur ekipe nemamo. Da nije Hrkača mi bi imali bodova ko GOŠK.
I nemojte više da nas poredite sa Željom koji je institucija za nas u svakom smislu. LJudi bez marke napravili solidnu ekipu, uzeli trenera kojeg smo mi MORALI uzet kad je bio dostupan, stadion im pun UVIJEK. A mi kao u fazonu 'ta će Željo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Velež bi deficit nastao odlaskom Mlinarića mogao popuniti upravo iz Sarajeva.
Put Mostara navodno bi mogao Renan Oliveira, brazilski napadač koji ima ugovor sa Sarajevom do kraja naredne sezone. Radilo bi se o posudbi. Oliveira je upravo završio pozajmicu u Kolumbiji i obavezan je da se vrati u našu državu.
Nije Oliveira jedini iz Bordo tima koji bi mogao među Rođene. Dres Veleža u narednoj sezoni prema nezvaničnim informacijama trebao bi zadužiti i Momodou Jatta.
Ako su ove informacije zaista vjerodostojne, onda mislim da uprava radi dobar posao u pogledu pojačanja i još aBd da nađu kvalitetnog trenera i sportskog direktora, za nas neće biti "zime". Forzaaaa.VictoriasFikret je napisao/la: ↑02 jun 2025, 16:50Velež bi deficit nastao odlaskom Mlinarića mogao popuniti upravo iz Sarajeva.
Put Mostara navodno bi mogao Renan Oliveira, brazilski napadač koji ima ugovor sa Sarajevom do kraja naredne sezone. Radilo bi se o posudbi. Oliveira je upravo završio pozajmicu u Kolumbiji i obavezan je da se vrati u našu državu.
Nije Oliveira jedini iz Bordo tima koji bi mogao među Rođene. Dres Veleža u narednoj sezoni prema nezvaničnim informacijama trebao bi zadužiti i Momodou Jatta.
eh to bi bila prava pojacanja Olivera i Jatta
a Jattu bi im sigurno osposobili da bi mu cijena porasla duplo kao Guliashvilija, dobra nama dobro njima.
a Jattu bi im sigurno osposobili da bi mu cijena porasla duplo kao Guliashvilija, dobra nama dobro njima.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
edited
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 10 jun 2025, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kako saznaju ****, Halilović ima ponudu Borca, pa bi mogao preći u redove viceprvaka BiH.
Kako **** nezvanično saznaje Velež je zainteresovan za veznog fudbalera Tomčea Grozdanovskog.
Igraci Koji bi mogli pomoci velezu I za koje klub ima realne sanse da ih dovede:
Riad suta( gosk)
Edis buturovic(igman)
Rijad smajic( koln 2)
Enes alic( varazdin)
Albin omic ( sloga)
Edin julardzija (Sarajevo)
Hamza gasal( travnik) - on I milak po krilima fakat ne bi bilo lose.
Renan( Sarajevo)
Alem japaur( Augsburg 2) back up za renana
Tarik haznadar( olovo)- back up za desnog beka.
Ovu djecurliju sto odskacu u juniorima ili su tek izasli iz juniora poslati u igman na posudbu u federalku: djuliman,besic,muzurovic,gosto,kuko,puce,jogunovic,bajric..valjda dogodine bar 2ca budu spremni za prvi tim..
Riad suta( gosk)
Edis buturovic(igman)
Rijad smajic( koln 2)
Enes alic( varazdin)
Albin omic ( sloga)
Renan( Sarajevo)
Ovu djecurliju sto odskacu u juniorima ili su tek izasli iz juniora poslati u igman na posudbu u federalku: djuliman,besic,muzurovic,gosto,kuko,puce,jogunovic,bajric..valjda dogodine bar 2ca budu spremni za prvi tim..
suta ti je igrao za zrinjski od toga ti nema nista ovaj alic potpisao za zelju.. itdDiadora je napisao/la: ↑05 jun 2025, 02:32Igraci Koji bi mogli pomoci velezu I za koje klub ima realne sanse da ih dovede:
Riad suta( gosk)
Edis buturovic(igman)
Rijad smajic( koln 2)
Enes alic( varazdin)
Albin omic ( sloga)
Renan( Sarajevo)
-
- Kontakt:
Besima dovest i Ziljkića iz Pazara.. Obojica slobodni.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Ako dovedemo Besima imat cemo daleko nasporiju half liniju lige .. totalno pogresan izbor bi bio.
Dobru nam raju veliki presidente oko kluba okuplja. Evo i Dzeka Muminovic nam igrace dovodi 

. Nek Sarajlije koju kazu o liku i djelu doticnog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.