Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 17 apr 2011, 00:40

Evo sad izasao torrent na Davka i spor download. :(
De Kad_kako ti pokusaj brate, da mi je da skinem sebi utakmicu do jutra jer ce mi se iskljucit internet a ne znam dal cu sutra uplatit. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 00:44

doe78 je napisao/la:
vidim ne razumijemo se,dok su bili zdravi i oni su to radili,samo nisu trebali toliko jer su suterski jaci od rosea,tko ce imati bolju karijeru vidjet cemo,povrede mnogo promjene..
lako je opalit 30 komada i zabit 30 poena...james baci po 15,20 a ima taj ucinak..
samo polako druze,godinama se mjenja slika,svakoga igraca pa i ta ekspozivnost!
Opalit 30 komada ?
Decko projuri kroz reket od pet igraca iznudi faul i dadne spektakularan kos.
Svi znaju da ce to uraditi ali ga ne mogu zaustaviti.
James se ukaki u ovakvim situacijama u kakvoj je bio Chicago 2 ipo minute prije kraja, (-10).
Nikako ne kazem da James nije SUPERSTAR igrac, ali ovo sto Rose radi je za svaku pohvalu, kako napreduje iz sezone u sezonu!
Trener Indiane je izjavio da je cak i sretan sa odbranom koju su odigrali na njemu, a on je opet ubacio 39 poena.
Da si ga usporedio sa Iversonom, vise bi licilo na usporedbu jer su dosta slicni, s tim da je A.I bio mnogo nizi.
Dvojica koja si spomenuo pogotovo B.Davis je imao bolji sut, i Derrick i u tom segmentu iz sezone u sezonu napreduje sto jasno pokazuje i statistika. Veceras ga trice nisu isle i preforsirao ih je, to ce mu sigurno i Thib zamijenit. Ali decko ima 22 godine, pred njim je jos MNOGO NAPRETKA u svakom segmentu a vec sada je nezaustavljiv.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 apr 2011, 00:45

Doe ima takvih klipova od PG-ova kolko hoces.

[youtube][/youtube]

I sta sad?
Rose sto radi je nesto sasvim novo u NBA, sama cinjenica da ce biti najmladji MVP svih vremena nesto govori da bi mogao biti medju boljim igracima lige svih vremena. Rose je jako dobar suter sa poludistance samo sto veceras je Indiana mu ostavila malo prostora pa je sutao trice i isao na ulaz.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 00:47

BIHfan je napisao/la:Evo sad izasao torrent na Davka i spor download. :(
De Kad_kako ti pokusaj brate, da mi je da skinem sebi utakmicu do jutra jer ce mi se iskljucit internet a ne znam dal cu sutra uplatit. :)

Da mi je barem zadnje 2 ipo minute vidit ako nista.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 17 apr 2011, 00:48

Titova-Juga je napisao/la:
doe78 je napisao/la:
vidim ne razumijemo se,dok su bili zdravi i oni su to radili,samo nisu trebali toliko jer su suterski jaci od rosea,tko ce imati bolju karijeru vidjet cemo,povrede mnogo promjene..
lako je opalit 30 komada i zabit 30 poena...james baci po 15,20 a ima taj ucinak..
samo polako druze,godinama se mjenja slika,svakoga igraca pa i ta ekspozivnost!
Opalit 30 komada ?
Decko projuri kroz reket od pet igraca iznudi faul i dadne spektakularan kos.
Svi znaju da ce to uraditi ali ga ne mogu zaustaviti.
James se ukaki u ovakvim situacijama u kakvoj je bio Chicago 2 ipo minute prije kraja, (-10).
Nikako ne kazem da James nije SUPERSTAR igrac, ali ovo sto Rose radi je za svaku pohvalu, kako napreduje iz sezone u sezonu!
Trener Indiane je izjavio da je cak i sretan sa odbranom koju su odigrali na njemu, a on je opet ubacio 39 poena.
Da si ga usporedio sa Iversonom, vise bi licilo na usporedbu jer su dosta slicni, s tim da je A.I bio mnogo nizi.
Dvojica koja si spomenuo pogotovo B.Davis je imao bolji sut, i Derrick i u tom segmentu iz sezone u sezonu napreduje sto jasno pokazuje i statistika. Veceras ga trice nisu isle i preforsirao ih je, to ce mu sigurno i Thib zamijenit. Ali decko ima 22 godine, pred njim je jos MNOGO NAPRETKA u svakom segmentu a vec sada je nezaustavljiv.

nemoj ga poredit
sa jamesom ,to je najkompletniji igrac u ligi!!
rose je dobar ,ali polako nece svaka sezona biti ovakva!!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 17 apr 2011, 00:51

BIHfan je napisao/la:Doe ima takvih klipova od PG-ova kolko hoces.

[youtube][/youtube]

I sta sad?
Rose sto radi je nesto sasvim novo u NBA, sama cinjenica da ce biti najmladji MVP svih vremena nesto govori da bi mogao biti medju boljim igracima lige svih vremena. Rose je jako dobar suter sa poludistance samo sto veceras je Indiana mu ostavila malo prostora pa je sutao trice i isao na ulaz.

znam da ima drug,ali ne volim da se nakon jedne sezone,bilo koji igrac poredi sa legendama kosarke..
Ja kazem sve u svoje vrijeme,kad krene ubacivat po 50 Plus poena ,kao james,kobe,melo tada cu ga uvrstiti medu najbolje,do tada ka smatram dobrim,ali ima boljih igraca u ligi!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 00:53

doe78 je napisao/la: nemoj ga poredit

Ne poredim ga ja sa Jamesom, oni uopste nisu na istim talasnim sto se pozicije na parketu tice tako da je besmisleno. Ti si Jamesa prvi spomenuo.
P.S
Naravno da nece, bit ce sve bolja i bolja sezona jer momak zeli da napreduje do maximuma.

http://sports.yahoo.com/nba/players/4387

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 00:56

doe78 je napisao/la:
znam da ima drug,ali ne volim da se nakon jedne sezone,bilo koji igrac poredi sa legendama kosarke..
Ja kazem sve u svoje vrijeme,kad krene ubacivat po 50 Plus poena ,kao james,kobe,melo tada cu ga uvrstiti medu najbolje,do tada ka smatram dobrim,ali ima boljih igraca u ligi!!

Mislis da tokom sezone ovim stilom koji igra, ne moze postici po 30 poena u prosjeku kad mu je u playoffu prosjek 28 ili tako nesto protiv Cavsa i Celticsa godinu ranije ?
Nije u pitanju jedna sezona i nikakvo poredjenje, samo ti pokusavam reci da momak ima jos dosta mjesta za napredak a vec ce evo vjerovatno biti najmladji mvp sa nepune 23 godine.

Smrt nacionalizmu !!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 17 apr 2011, 00:56

Titova-Juga je napisao/la:
doe78 je napisao/la: nemoj ga poredit

Ne poredim ga ja sa Jamesom, oni uopste nisu na istim talasnim sto se pozicije na parketu tice tako da je besmisleno. Ti si Jamesa prvi spomenuo.
P.S
Naravno da nece, bit ce sve bolja i bolja sezona jer momak zeli da napreduje do maximuma.

http://sports.yahoo.com/nba/players/4387
da,zabija vise ,uzima vise suteva,procenat suta manji ove godine...
jarane ima igraca koji zavrse sa preko 30 p sezone u bolje brojke..
Za mene licno niko ne zabija lakse od mela,uzivam gledajuci tog momka..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2011, 00:58

dema je napisao/la:neki se opet zele svadjat,vise slobodnih rose 21 vec indiana 17,tipicna pobjeda bullsa tesko ruzno i onda na kraju dobiju,rose je clutch ,rose je najbolji pg u ligi i jedinstven play u istoriji ove igre nijedan play nije bio toliko snazan kao on,i toliko brz uz to da ima ovaku dobru promjenu smjera i kontrolu lopte,mjesta za napredak je dista

bas ovakav noah nam je trebao i dobili smo ga kad najvise treba skok,kucanje
veceras 3 blokade i double double

booza poslat na aljasku na pripreme da cijepa drva itd da postane musko

salt pusti ba njih,malo se salt pogresno odrazio iima i drugih rijeci sjeti se paje i njegove rijeci dominira
sjecam se da su se neki nadali da ce noah biti tradeovan... noah je rođeni pobjednik a rose i vise od toga :D
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 00:58

BIHfan je napisao/la:Evo sad izasao torrent na Davka i spor download. :(
Pokusat cu i ja, ali ti odmah mogu reci razlog sto sporo ide: raja tek skida, i nisu jos zavrsili sa seedanjem. znaci nisu zavrsili sa svojim uploadom utakmice. download ce tek valjati sutra.
Postovanje treba zaraditi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 apr 2011, 01:00

Joj al me nervira sto se ovako sporo skida. Pocupat cu se. :evil:
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 01:01

doe78 je napisao/la: da,zabija vise ,uzima vise suteva,procenat suta manji ove godine...
jarane ima igraca koji zavrse sa preko 30 p sezone u bolje brojke..
Za mene licno niko ne zabija lakse od mela,uzivam gledajuci tog momka..

Procenat suta je manji jer je poceo da uzima vise trica, tako da je sad fakticki nezaustavljiv.
Iskreno bi i sam volio da mnogo manje suta trice, ali zavolio ju je izgleda ove godine.
Meni se igraci kao Melo uopce ne svidjaju iz prostog razloga jer ne igraju odbranu, ne pokusavaju biti bolji, a Melo to sigurno moze. Upravo zato respektujem igrace kao sto je Rose, pa cak i Westbrook, zbog te silne zelje za napretkom. Pogledaj recimo Ronda, covjek vec sezonama ima veci postotak suta za 2 vec sa slobodnih bacanja.
Tricu da ne pricam kako je los, a takvih je igraca dosta. Melo je prava mala ljenguza kada treba odbranu igrat.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 01:04

A.k.a Ridiculous :D

[youtube][/youtube]

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 01:08

BIHfan je napisao/la:Joj al me nervira sto se ovako sporo skida. Pocupat cu se. :evil:
hahaha ma nemoj pokusavati brate uopste... :D

Ja evo stavio da skida, i brzina varira od 10KB do 160KB. Razlog je jednostavan, jer ima samo jedan seed. Znaci samo jedan je covjek uradio upload citave ove utakmice. :D meni pokazuje da ce zavrsit download za 1 dan i 6 sati. zato cu ja to fino pauzirat, i onda sutra staviti, i skinut ce mi za maximum 1-2 sata. ;)

P.S. Evo sad mi ide brzina 370KB. :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 apr 2011, 01:13

kad_kako je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Joj al me nervira sto se ovako sporo skida. Pocupat cu se. :evil:
hahaha ma nemoj pokusavati brate uopste... :D

Ja evo stavio da skida, i brzina varira od 10KB do 160KB. Razlog je jednostavan, jer ima samo jedan seed. Znaci samo jedan je covjek uradio upload citave ove utakmice. :D meni pokazuje da ce zavrsit download za 1 dan i 6 sati. zato cu ja to fino pauzirat, i onda sutra staviti, i skinut ce mi za maximum 1-2 sata. ;)

P.S. Evo sad mi ide brzina 370KB. :lol:
10 ljudi skida zasad, ima neki iz hrvatske i dok on svakom pomalo dadne KB-a ja cu usrat se. Najvise ovi Francuzi navalili. :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 01:13

evo BiH, vidi kako ide kod mene:

slika

Uploaded with ImageShack.us

klikni na sliku da je vidis citavu...

neznam onda stvarno sto nece kod tebe.

Idi na http://www.speedtest.net i testiraj svoju download brzinu. mozda ti nije sve u dure sa njom. pogotovo ako si BHT, cujem da ima dosta raje sa problemom brzine.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 apr 2011, 01:16

kad_kako je napisao/la:evo BiH, vidi kako ide kod mene:

slika

Uploaded with ImageShack.us

klikni na sliku da je vidis citavu...

neznam onda stvarno sto nece kod tebe.

Idi na http://www.speedtest.net i testiraj svoju download brzinu. mozda ti nije sve u dure sa njom. pogotovo ako si BHT, cujem da ima dosta raje sa problemom brzine.

slika

Za nase uslove standard. I meni je malo prije bilo 316KB pa se zacas smanji na zadivljujucih 0.3 KB.
FK DELFIN NEUM

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 17 apr 2011, 01:21

[youtube][/youtube]

Samo se cuje "OMG" od komentatora.Sta ces :lol:
Chelsea F.C.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 01:22

Blue_He4rt je napisao/la:[youtube][/youtube]

Samo se cuje "OMG" od komentatora.Sta ces :lol:

Speechless, sto cemo biti jos mnogo godina :)

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kaunas i 5 gostiju.