Da se i ja kao kapiten Blue Traina prije svega zahvalim na cestitkama protivnika i da i ja cestitam njima na odlicnoj prvoj utakmici i fair-playu, protivnik definitivno dostojan finala i najviseg plasmana ali pokazalo se da smo mi ipak za ove knock-out utakmice i baraze malcice bolji

Pjetlovima svakako puno srece pa da i sljedece sezone igramo finale, ne bih se bunio
Potom bih cestitao i kolegama, rizik duplanja rezultata odnosno atomskog napada se isplatio i cestitke obojici na pracenju i pogadjanju
Kad se uzme u obzir to da smo za mog bivstvovanja u ekipi igrali trecu ligu, pa dosli do prve, pa ispali i opet se vratili

i da smo trebali po starom sistemu biti drugoligasi ovu sezonu ogroman je ovo napredak. Drago mi je sto sam kapiten ekipe koja posjeduje dobre analiticke sposobnosti, zna pogoditi sta treba i kad treba i uigran smo tim. Zao mi je sto ja nisam na tom nivou ali hajde, bar ove druge aktivnosti van terena ne kaskaju
Postojale su i ove najave o povlacenju, najsladje je otici kad je najbolje ali nakon ovog saznanja da nemamo trecu ligu u vitrinama glasam za povratak starog sistema pa da krenemo ispocetka
Salu na stranu tu smo, jos bolji i jos jaci nakon ljetne pauze. Do sljedece sezone pozdrav