svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:19Meni isto nevjerojatno da od ovog novca od pondera 2 Jedinstvo iz Bihaća ispada iz Federalne ligeGG3 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 18:47Ja da sam iz Sarajeva bilo bi me sramota pricati o ponderu 1,2,3svrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 17:52
Prema trenutnom zakonskom rješenju, najviši ponder ima Bosansko-podrinjski kanton Goražde 1,8, te Posavski kanton 1,5 jer su svrstani u male i nerazvijene kantone, zatim Kanton 10 će imati ponder 1,1
Najbolje bi bilo da neki od stručnjaka izađe pred tv.kamere i objasni zašto je KS oduzet pondera 2 a ovim ostalim povlaštenim kantonima je ostao isti povlašteni ponder
Meni nevjerovatno da niste bili u stanju Stadion sredit za ovih 30godina! Pa 20 - 30mil ste to mogli namaknut iz bilo kojeg Budzeta.
Pa zar se nije moglo odvojit u ove tri godine po neki milion da se napravi respektabilna momcad ili možda treba da prođe 30 godina
A u stvari možda i ostanete ako se poklope rezultati
Pa već tri godine je umanjen ponder KS
Šta ste Vi uradili s parama
U Zenici se raspada stadion - smiju nam se ljudi
Mislim da kod USK-a nije bilo velike promjene na ponderu, ali ne ne vezano za to, Glavni grad, naj vise novca se okrece tu, sva ministarsva su tu. Sve imate mogucnosti ali toliko kriminala i nerada imate da niste bili u stanju namaknut 20-30 mil za stadion. A Mislim da se je mnogo vise potrosilo za gluposti i kriminalne radnje …