Sutra ce to.
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
NoProfit je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:36Opet ovaj19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:09Kakva su ocekivanja sad pred Evropu? Jel Fiorentina jos ekipa s kojom se mozete nositi ili ste im pobjegli po kvalitetu?![]()
Kakva Fiorentina, šta je s glavom legendo?
Nov si na forumu, pa ne znas za ovaj kultni postAntikloc je napisao/la: ↑
Fiorentina,Alkmar,Gent,Dinamo Kijev,Cluj,Partizan,Midtjylland,PAOK,Maccabi,Viktoria Plzen Servette. Ako nam dodju svi najavljeni,s njima se mozemo pobiti.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ispricaj mu i za ono poslije remija na Koševu19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:45NoProfit je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:36Opet ovaj19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:09
Kakva su ocekivanja sad pred Evropu? Jel Fiorentina jos ekipa s kojom se mozete nositi ili ste im pobjegli po kvalitetu?![]()
Kakva Fiorentina, šta je s glavom legendo?Nov si na forumu, pa ne znas za ovaj kultni postAntikloc je napisao/la: ↑
Fiorentina,Alkmar,Gent,Dinamo Kijev,Cluj,Partizan,Midtjylland,PAOK,Maccabi,Viktoria Plzen Servette. Ako nam dodju svi najavljeni,s njima se mozemo pobiti.![]()

Ma libo te neka stvar, samo nastavi. Nikad nisam vidio da psuješ nekome ovdje. Meni si uvijek djelovao normalno i realan, bez ikakvih uvreda.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Ostat će zapamćen kao jedini čovjek koji se suprostavio Vici. Izdali ga svi. U njegovo vrijeme Velež je bio stalna mušterija gigovića, kazlagića, grbića... ali je klub bio pod konac. Izmišljen penal u 90 min protiv Borca je spriječio Velež da osvoji titulu. Nastupi u evropi će potvrditi da se radilo najboljoj ekipi te sezone. Izbačeni su Coleraine i Aek. Više vrijedi borba protiv mafije iz saveza od bilo kakvog trofeja. To što je Hasić pokrenuo, neko će morat završit.. Što prije to klubovi shvate, imat će manje posljedice.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gospodinovo, ne pričam o kapitenu ekipe, nego o Kevinu Viverosu za kojeg imamo ponudu u visini od skoro 5 miliona maraka.Cwirek je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:46Gospodine,GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:58Hahaha al’ je nevjerovatno koliko ne znaju uživati.
Dok ih ispraviš i kažeš da je smiješno pričati o 9 miliona maraka, odmah kreće priča da pucaju čirevi![]()
Jest, pucaju čirevi, a mi uzimamo za igrača koji je jedva kročio na teren u našem dresu skoro 5 miliona maraka
U svakom slučaju, dobar deal![]()
Prodali ste kapitena ekipe za 5 miliona a ne igrača koji je jedva kročio. Prodali ste igrača za 5 miliona km koji je pozivan i u A reprezentaciju. Dakle, gospodine ne dipr i ne rasoravljajte se oko gluposti svi redom.
Što znaci, Cwirek, ne dipr ti, nego prvo skontaj o kome pričam

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cuj nije ti jasno. Valja zaradit fesa.svemalim1 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:43vi zapravo ovdje sami sa sobom pricate i pokusavate sami sebe uvjeriti da smo dobili neki sicu.
do sad svaki nas navijac koji blize prati klub zna da smo uzeli rekordnu cifru.
nije mi bas jasno zasto tako razmisljate. ovo je segment u kojem ste puno ispred nas zadnjih godina, realno. ne bi vam smjelo ovoliko smetati.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kakav je ovaj Blagoslov sto je potpisao za Sarajevo?
jurisicduska je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:55
Ostavit ću ovdje da prenoćipa ćemo sutra razgovarat.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta ćemo, bolan, razgovarati?jurisicduska je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:55
Ostavit ću ovdje da prenoćipa ćemo sutra razgovarat.

HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 jun 2025, 17:11Tri najbolja strijelca lige od sljedeće sezone u jednom klubu?![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mlinarić stigao da igra za 5 ethereuma. Aferim momčino.
Kako bi Mirvic sve uplatio na svoj americki racun! A piticama popust na Bash hambase 

Vama je Alen Skoro transfer stoljeca.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:09Imamo toliki kompleks da morate izmišljati iznos transfera da se približite našem on vam je reper. Tj standarde postavlja samo jedan klub u ovom gradu. Drugi nivo Olimpica imate isto trofeja u zadnjih 15 tak godina.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 03 jun 2025, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
Znas i sam da ne ide u klub pola tih para.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:53Gospodinovo, ne pričam o kapitenu ekipe, nego o Kevinu Viverosu za kojeg imamo ponudu u visini od skoro 5 miliona maraka.Cwirek je napisao/la: ↑02 jun 2025, 20:46Gospodine,GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 19:58Hahaha al’ je nevjerovatno koliko ne znaju uživati.
Dok ih ispraviš i kažeš da je smiješno pričati o 9 miliona maraka, odmah kreće priča da pucaju čirevi![]()
Jest, pucaju čirevi, a mi uzimamo za igrača koji je jedva kročio na teren u našem dresu skoro 5 miliona maraka
U svakom slučaju, dobar deal![]()
Prodali ste kapitena ekipe za 5 miliona a ne igrača koji je jedva kročio. Prodali ste igrača za 5 miliona km koji je pozivan i u A reprezentaciju. Dakle, gospodine ne dipr i ne rasoravljajte se oko gluposti svi redom.
Što znaci, Cwirek, ne dipr ti, nego prvo skontaj o kome pričam![]()
Fk Željezničar.
Znam ja za taj post, samo ne razumijem zašto bi mene pitao o tome?19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:45
Nov si na forumu, pa ne znas za ovaj kultni postAntikloc je napisao/la: ↑
Fiorentina,Alkmar,Gent,Dinamo Kijev,Cluj,Partizan,Midtjylland,PAOK,Maccabi,Viktoria Plzen Servette. Ako nam dodju svi najavljeni,s njima se mozemo pobiti.![]()
A za Al Džabera idu?Pablo11 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 02:21Znas i sam da ne ide u klub pola tih para.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jun 2025, 23:53Gospodinovo, ne pričam o kapitenu ekipe, nego o Kevinu Viverosu za kojeg imamo ponudu u visini od skoro 5 miliona maraka.
Što znaci, Cwirek, ne dipr ti, nego prvo skontaj o kome pričam![]()