KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Htjeli mi priznati ili ne, veliko ime sirijske košarke Mensur Bajramović je velikan za ovaj trenerski akdar koji imamo u našoj ligi, a o samoj Bosni da ne govorimo. PArežanin je pokazao malo je reći ništa (vjerovatno u postojecem stanju u klubu nije ni mogao), a ovog Zeljkovića neću ni da komentarišem. Mogli su vala i mene postaviti, ne bih im ni naplatio 

Ima li ikakve šanse da dobijete ovaj klub iz ove pripizdine????Pomozite malo

odaklen ste vi molim te ljepo.necu da kazem ti sam odgonetni ..... ........ŠB.TRN je napisao/la:Ima li ikakve šanse da dobijete ovaj klub iz ove pripizdine????Pomozite malo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kelecevic je napisao/la:odaklen ste vi molim te ljepo.necu da kazem ti sam odgonetni ..... ........ŠB.TRN je napisao/la:Ima li ikakve šanse da dobijete ovaj klub iz ove pripizdine????Pomozite malo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gramatika , gramatika , mladost si mi uzela

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Ma dobro to,pogledaj cijelu recenicu!!!poslije pitanja uvijek ide upitnik.TaRgEt_ je napisao/la:kelecevic je napisao/la:odaklen ste vi molim te ljepo.necu da kazem ti sam odgonetni ..... ........ŠB.TRN je napisao/la:Ima li ikakve šanse da dobijete ovaj klub iz ove pripizdine????Pomozite malo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gramatika , gramatika , mladost si mi uzela
pa sta iako su i igosi i siroki iz "pripizdine"
eto mi smo iz glavnog grada, al sta nam to vrijedi kad nas sve ekipe iz "pripizdina" u ovoj ligi 6 satiru

eto mi smo iz glavnog grada, al sta nam to vrijedi kad nas sve ekipe iz "pripizdina" u ovoj ligi 6 satiru

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Mi dok skontamo odakle je koja ekipa oni fino dodju,vide i pobjede

Previse se bavimo prije utakmica tim odakle je ko
Da smo mi iz New Yorka kakve nam fajde ako cemo gubiti utakmice od ekipa koje ne mogu kod kuce da pobijede(Capljina)

Previse se bavimo prije utakmica tim odakle je ko

Da smo mi iz New Yorka kakve nam fajde ako cemo gubiti utakmice od ekipa koje ne mogu kod kuce da pobijede(Capljina)

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Ponos Torina
- Kontakt:
Toliko on onom dogovoru "Nema vise 20-30 razlike"
koja je ovo komedija,al ovo sve ispasta klub samo zato sto nedaju djeci priliku da igraju i sto neciji ocevi podmicuju da im sinovi igraju....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zna li neko koji je rezultat??
67-87 ako se ne varam, ugavnom je bilo 20 razlike...-sony- je napisao/la:Zna li neko koji je rezultat??
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Niko me ne nervira kao Rahimic ...Da se hoce zavrsiti i ova komedija pa da covjek ide kuci svojoj supruzi i djeci ...Hvala mu dosta je ucinio ,ali nije ovo vise za njega....Ako klub nema pare za pojacanja ,onda bolje da igraju djeca nego STARCI ...
E bas nas je to shebalo...Prekodrinci su uzeli KK Bosnu u svoje ruke i otada smo ku*ac!
Uzimaju polovne ili propale igrace iz Srbije i Beograda,svoje"djece"nemaju...
Ima se para,ima se sponzora ali ima i LOPOVA ,prodatih dusa koji bi i rahmetli nanu prodali!
Fuj sta nam uradise od kluba majke im se na*ebem!
Zato u njima i nema onog INATA koji proradi u svakom normalnom insanu kad mu dolazi KK Dodik..Umjesto da ih samelju barem na terenu,ovi ih nakantaju ko kakvu djecu!Manje bi izjanili da su pokupili desetero djece po Sarajevskim mahalama!Svakom treba dati DEGENEK i otjerat go*na iz kluba!Fuj!
Ima se para,ima se sponzora ali ima i LOPOVA ,prodatih dusa koji bi i rahmetli nanu prodali!
Zato u njima i nema onog INATA koji proradi u svakom normalnom insanu kad mu dolazi KK Dodik..Umjesto da ih samelju barem na terenu,ovi ih nakantaju ko kakvu djecu!Manje bi izjanili da su pokupili desetero djece po Sarajevskim mahalama!Svakom treba dati DEGENEK i otjerat go*na iz kluba!Fuj!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Sve je ovo Imamović go.vnar za.sro, sjetim mu se svih kad god gledam Bosnu...edinko je napisao/la:E bas nas je to shebalo...Prekodrinci su uzeli KK Bosnu u svoje ruke i otada smo ku*ac!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- MilosObilic
- Kontakt:
klub se zove KK Igokea, i oderali su vas kao voloveedinko je napisao/la:E bas nas je to shebalo...Prekodrinci su uzeli KK Bosnu u svoje ruke i otada smo ku*ac!
MilosObilic je napisao/la:klub se zove KK Igokea, i oderali su vas kao voloveedinko je napisao/la:E bas nas je to shebalo...Prekodrinci su uzeli KK Bosnu u svoje ruke i otada smo ku*ac!
klub je dobio naziv koliko ja znam od Dodikovih unuka tako da je isto KK Dodik ili Igokea

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
ali ipak vas taj klub razbija..TaRgEt_ je napisao/la:MilosObilic je napisao/la:klub se zove KK Igokea, i oderali su vas kao voloveedinko je napisao/la:E bas nas je to shebalo...Prekodrinci su uzeli KK Bosnu u svoje ruke i otada smo ku*ac!
klub je dobio naziv koliko ja znam od Dodikovih unuka tako da je isto KK Dodik ili Igokea![]()
![]()

Svaki klub drze sponzori i novcanice,, a KK Bosna je trenutno takav klub da je uspjeh i ako se ne ugasi ..Zato su i igraci u klubu tog kvaliteta da igraju GRATIS ...I nemogu se nositi sa klubovima iz NLB lige, ...Jedan CEJS nije dosao iz Spanije u Igokeu da bi igrao dzaba....Znaci i jedna IGOKEA CE ZIVJETI dok tata ima VLAST ...A ako sidje sa vlasti -sve je upitno.... Sto znaci jedini podmladak Igokeje je ohrndani DJURICA ,,,A ostalo se da primjetiti....
bolje da je ugase nego sto joj ovako ime skrnave... mislim hebo mene al u sarajevu su odrasle generacije i generacije djece uzivajuci u kosarci i majstorijama kosarkasa kk bosne i dobijali imena po njima... a sta sada imamo ? kada cujem kk bosna samo se rastuzim i postanem nervozan....CP3 je napisao/la:Svaki klub drze sponzori i novcanice,, a KK Bosna je trenutno takav klub da je uspjeh i ako se ne ugasi ..Zato su i igraci u klubu tog kvaliteta da igraju GRATIS ...I nemogu se nositi sa klubovima iz NLB lige, ...Jedan CEJS nije dosao iz Spanije u Igokeu da bi igrao dzaba....Znaci i jedna IGOKEA CE ZIVJETI dok tata ima VLAST ...A ako sidje sa vlasti -sve je upitno.... Sto znaci jedini podmladak Igokeje je ohrndani DJURICA ,,,A ostalo se da primjetiti....
You are someone else I am still right here
- MilosObilic
- Kontakt:
to nije istina, ne znam otkud ti takva informacija, Dodik je prvog unuka dobio prije 5-6 godina, a klub je zove Igokea od 1994TaRgEt_ je napisao/la:MilosObilic je napisao/la:klub se zove KK Igokea, i oderali su vas kao voloveedinko je napisao/la:E bas nas je to shebalo...Prekodrinci su uzeli KK Bosnu u svoje ruke i otada smo ku*ac!
klub je dobio naziv koliko ja znam od Dodikovih unuka tako da je isto KK Dodik ili Igokea![]()
![]()
U pravu si nije po unucadima,vec po djeci.Sin mu se igor zove...MilosObilic je napisao/la:to nije istina, ne znam otkud ti takva informacija, Dodik je prvog unuka dobio prije 5-6 godina, a klub je zove Igokea od 1994TaRgEt_ je napisao/la:MilosObilic je napisao/la: klub se zove KK Igokea, i oderali su vas kao volove
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.