AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Bit ce svega ovo ljeto 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Moram(o) održavati temu aktivnom
Lorenzo Lucca, povezivali smo se sa njim i ove zime, kako vam se čini? Sigurno je bolji od Shomurodova. Kontam koliko bi tek tada bili opasni iz prekida.
Volio bih kada bi pokušali dovesti Garancha iz Uniteda, iako ga nisam pretjerano pratio. Soule i on

Lorenzo Lucca, povezivali smo se sa njim i ove zime, kako vam se čini? Sigurno je bolji od Shomurodova. Kontam koliko bi tek tada bili opasni iz prekida.
Volio bih kada bi pokušali dovesti Garancha iz Uniteda, iako ga nisam pretjerano pratio. Soule i on

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Odličan posao, malo mi je krivo što nije dobio šansu kod nas, ali je Ghisolfi odličan deal napravio.Roma earn 11mln from Dahl sale, maintain 40% sell-on clause
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Opet mi je obrisan post.
Legendarni kapiten i bivši menadžer Rome, Daniele Se Rossi, razgovarao je za Corriere della Sera o svom kratkotrajnom menadžerskom iskustvu u Romi.
"Šta se desilo? Ne biste trebali mene pitati. Postavili smo dugoročni projekat. U mojoj glavi je bila ideja da rastemo zajedno s mladim timom i nekim iskusnijim igračima s ciljem borbe za Scudetto 2027. godine, godine stogodišnjice. A umesto toga…“
„Znam da u fudbalu bez rezultata niko ne daje vremena, ali sve je prerano ostavljeno po strani. Sezone sada počinju sredinom avgusta, imali smo predsezonu sa 16 igrača iz Primavere, transfer pijaca je bila otvorena, a tim tek treba da se izgradi. Poslednjih 4-5 igrača trenirao sam samo nekoliko dana pre nego što sam otpušten“, dodao je.
„Želim se fokusirati na osećaj časti i sreće što sam trenirao Romu i što sam to opravdao. Nakon što sam je tako brzo napustio, imam mogućnost da pokušam ponovo jednog dana. Ne doživljavam to kao opsesiju, ali mnogi treneri, Ranieri je najnoviji primer, vraćali su se u isti klub više puta. Kao što je Califano rekao: Ne isključujem povratak.“
„Šta zameram Friedkinima? Možda zato što nisu razgovarali sa mnom pre nego što su doneli tako drastičnu odluku. I trebao sam se češće javljati na telefon s obzirom na odnos koji smo imali. Ali i dalje im se zahvaljujem jer su mi omogućili da treniram tim svog srca.“
„Doneli su konačnu odluku da me otpuste, ali verujem da je ona bila u velikoj meri režirana, čak i s verzijama koje ne odgovaraju istini, od strane onih koji danas više nisu s nama. I nisu radili za dobrobit Roma.“
„Neko vreme nisam mogao gledati utakmice Rome. Ali sada je sve gotovo, to je prošlost, vratio sam se gledanju njihovih utakmica i navijanju za njih.“
„Ranierijeva inteligencija, iskustvo i pragmatizam su svakako bili fundamentalni u tom trenutku. Mogu samo reći da moje emocije gledajući Olimpico pun zastava protiv Bilbaa u Ligi Evrope nisu bile inferiorne u odnosu na njegove. Voleo bih da sam bio usred tog mora žutih i crvenih zastava: to su bile jedne od najlepših demonstracija, u svojoj jednostavnosti, koje je navijačka baza ikada izvela. Nema veštačke koreografije: svaki sa pola žutom i pola crvenom zastavom, kao kad smo bili deca.“
„Pred kraj mog boravka u Romi želeo sam se fokusirati na Moisea Keana. Ali sam takođe odbio priliku da dovedem Reteguija, koji je kasnije postao najbolji strelac, tako da je sve izjednačeno.“
Legendarni kapiten i bivši menadžer Rome, Daniele Se Rossi, razgovarao je za Corriere della Sera o svom kratkotrajnom menadžerskom iskustvu u Romi.
"Šta se desilo? Ne biste trebali mene pitati. Postavili smo dugoročni projekat. U mojoj glavi je bila ideja da rastemo zajedno s mladim timom i nekim iskusnijim igračima s ciljem borbe za Scudetto 2027. godine, godine stogodišnjice. A umesto toga…“
„Znam da u fudbalu bez rezultata niko ne daje vremena, ali sve je prerano ostavljeno po strani. Sezone sada počinju sredinom avgusta, imali smo predsezonu sa 16 igrača iz Primavere, transfer pijaca je bila otvorena, a tim tek treba da se izgradi. Poslednjih 4-5 igrača trenirao sam samo nekoliko dana pre nego što sam otpušten“, dodao je.
„Želim se fokusirati na osećaj časti i sreće što sam trenirao Romu i što sam to opravdao. Nakon što sam je tako brzo napustio, imam mogućnost da pokušam ponovo jednog dana. Ne doživljavam to kao opsesiju, ali mnogi treneri, Ranieri je najnoviji primer, vraćali su se u isti klub više puta. Kao što je Califano rekao: Ne isključujem povratak.“
„Šta zameram Friedkinima? Možda zato što nisu razgovarali sa mnom pre nego što su doneli tako drastičnu odluku. I trebao sam se češće javljati na telefon s obzirom na odnos koji smo imali. Ali i dalje im se zahvaljujem jer su mi omogućili da treniram tim svog srca.“
„Doneli su konačnu odluku da me otpuste, ali verujem da je ona bila u velikoj meri režirana, čak i s verzijama koje ne odgovaraju istini, od strane onih koji danas više nisu s nama. I nisu radili za dobrobit Roma.“
„Neko vreme nisam mogao gledati utakmice Rome. Ali sada je sve gotovo, to je prošlost, vratio sam se gledanju njihovih utakmica i navijanju za njih.“
„Ranierijeva inteligencija, iskustvo i pragmatizam su svakako bili fundamentalni u tom trenutku. Mogu samo reći da moje emocije gledajući Olimpico pun zastava protiv Bilbaa u Ligi Evrope nisu bile inferiorne u odnosu na njegove. Voleo bih da sam bio usred tog mora žutih i crvenih zastava: to su bile jedne od najlepših demonstracija, u svojoj jednostavnosti, koje je navijačka baza ikada izvela. Nema veštačke koreografije: svaki sa pola žutom i pola crvenom zastavom, kao kad smo bili deca.“
„Pred kraj mog boravka u Romi želeo sam se fokusirati na Moisea Keana. Ali sam takođe odbio priliku da dovedem Reteguija, koji je kasnije postao najbolji strelac, tako da je sve izjednačeno.“
Mislim da će Svilar otići nažalost
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Ako Milan proda Maignana kao moguce pojacanje spominje se Svilar.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Navodno ono što koči produžetak suradnje sa Svilarom je visina klauzule, klub želi da bude iznad 50 miliona, a njegovi agenti nisu baš za tu varijantu. Ukoliko je tako, onda ga je bolje prodati odmah za veliku sumu, jer riskiraš da uđe zvanično u zadnju godinu ugovora i da te ucijenjuje.
Gasperini je imao valjda neke brutalne ponude iz Saudijske Arabije - odbio, zbog nas.
Uvijek se napalim pred svaku novu sezonu, ali ukoliko bi zadržali kostur igračkog kadra, mogli bi mi biti opasni ove sezone.
Gasperini je imao valjda neke brutalne ponude iz Saudijske Arabije - odbio, zbog nas.
Uvijek se napalim pred svaku novu sezonu, ali ukoliko bi zadržali kostur igračkog kadra, mogli bi mi biti opasni ove sezone.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ako mislimo sta uraditi sa Gasperinijem mora se zadrzati Svilar jer od Alissona nismo imali ovakvog golmana.
Nadam se da ce cemo igrati ultra ofanzivno i da cemo sacuvati ove najbolje igrace i onda da vidimo tu Romu
Nadam se da ce cemo igrati ultra ofanzivno i da cemo sacuvati ove najbolje igrace i onda da vidimo tu Romu

Gledaj naših fosila

Valjda dočeka Gasperini 2028.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sretno Gasp! A Ivan Jurić ide u Atalantu 
Doveli ga za 5 miliona...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Zamjena će vjerovatno biti Gosens, nisam oduševljen.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa ovaj je bio sasvim solidan, a pogotovo jer bas i nema danas puno dobrih lijevih bekova. Dabogda da sta normalno dovedu
nema potpisa
Ne može kod nas bez drame, navodno bi Ranieri prihvatio da postane novi selektor Italije, što stvara problem i bilo bi izrazito nekorektno ukoliko do toga i dođe. Odbio si ozbiljan novac da odradiš još jednu sezonu kao trener Rome, jedva dočekao ovu ulogu pomoćnika, praktično si sam izabrao novog trenera, kojeg btw pola Rima ne može očima gledati i sada bi samo - otišao? Nadam se da će odbiti ponudu.
Angeliño mi je baš drag igrač, žao mi je što odlazi. Stvarno ne znam ko bi mogao njega zamijeniti, osim tog Gosensa, baš slabo ima bekova. Nešto se opet spominje Scamacca, svaki prelazni rok isti igrači, dosadilo više.
Angeliño mi je baš drag igrač, žao mi je što odlazi. Stvarno ne znam ko bi mogao njega zamijeniti, osim tog Gosensa, baš slabo ima bekova. Nešto se opet spominje Scamacca, svaki prelazni rok isti igrači, dosadilo više.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Zaista izdaja od Ranierija. Da sam na mjestu Gasperinija, pokupio bi se odmah.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Nisam ljubitelj Gasperinija, ali mu želim sve najbolje i da me natjera da promjenim mišljenje. Žao mi je ako Angelinho ode, ali novac nam treba. Mada teško da ćemo naći dostojnu zamjenu za manje novca.
Je li moguce ovo za Ranierija.Fakat nemam rijeci.
Angelina ja ne bih prodao.Jedini imalo dostojan bek koji je igrao zadnjih par sezona uz Spinu koji je stalno nesto bio povrijedjen a i ovo su smjesne pare za Arapre kako inace daju ali izgleda upravi samo da je zaraditi.I ko sad da igra onaj Arap.E majko moja.
Angelina ja ne bih prodao.Jedini imalo dostojan bek koji je igrao zadnjih par sezona uz Spinu koji je stalno nesto bio povrijedjen a i ovo su smjesne pare za Arapre kako inace daju ali izgleda upravi samo da je zaraditi.I ko sad da igra onaj Arap.E majko moja.
Odbio je Ranieri FIGC, a navijao sam da preuzme. Razlika je voditi klub ili repku, repku bi vodio par utakmica i pratio igrace remote, sto je dosta lakse nego sa klubovima. Da se ne lazemo voditi Italiju na mundijalu (ako bi izborili) bi mu bila kruna karijere i to je privilegija jel. Spallettone gospodin, malo koji trener odstupi bez odstete kad stvari ne idu, kod nas je isto postupio u prvom mandatu, respekt.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Odbio je selektorsko mjesto.
Zapeli smo za Lucumija iz Bologne, mada i mnogo bogatiji klubovi.
Zapeli smo za Lucumija iz Bologne, mada i mnogo bogatiji klubovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.