Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kome smetaju mlade i uspjesne zene?
Skoro su njoj neku vikendicu zapalili.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 11:25Ova je iz Živinica, molim lijepo. U Tuzlu dolazi samo vikendom u kafane da prodaje cvijeće kada završi prvo u Plaži u LK.Sheyi je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:50https://www.klix.ba/vijesti/bih/detalji ... e_vignette
Jedna cvjecarka manje u Tz![]()
Znalo se ovo dugo za nju, bilo je pitanje vremena, previše se eksponiraju ona i slični njoj, naročito po Tuzli ovdje - čuj dva stana, vila bazen i X5 od prodaje cvijeća![]()
Valjda dođu i ove gradske kabadahije na red sa 1000 maraka platom i dva-tri auta od 300k pojedinačno![]()
Tacno tako, eksponiranje uzme maha
Ma meni je najjaci onaj brat s Kiseljaka, od prodaja polovnih kosacica voza q8 lagano

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hocemo imati priliku gledati Rocketse u Skenderiji,a Texanse na Kosevu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne šmrće Melisa, ali joj seka šmrće. Seka ima i autobiografski snimak poznati u javnosti na sajtovima za odrasle.
Ko je zainteresovan, može pogledati tako što ukuca "Bosanka psuje Titu" na googleu.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Njena cvjećara je otvorena uz pomoć subvencije Grada Živinica, kada je Butković aplicirala na projekat "Program razvoja poduzetništva i podrška osnivanja preduzeća" još 2018. godine, prenosi Avaz.
Pokojni načelnik Samir Kamenjaković je zajedno s njom presjekao vrpcu i svečano otvorio ovu cvjećaru.

Postaju nam zenske sve vise dronfe po uzoru na ove sa zapada. Tuzno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:26Ne šmrće Melisa, ali joj seka šmrće. Seka ima i autobiografski snimak poznati u javnosti na sajtovima za odrasle.
Ko je zainteresovan, može pogledati tako što ukuca "Bosanka psuje Titu" na googleu.![]()

- kraljttbvb
- Kontakt:
I kod mene komsinica otisla negdje prije nekih godinu dana, da kao nešto radi. Dodje neki dan, vozi Audi nekakav dzip.
Obzirom da nije baš nešto pametna, a ni sposobna, bezbeli ga je "zaradila" preko donje pipe...
Obzirom da nije baš nešto pametna, a ni sposobna, bezbeli ga je "zaradila" preko donje pipe...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Ispalo bi njemu svašta da mu nije matere

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Mah, nju sam sreo u Istanbulu u jednom restoranu. Dugo me smekala, smjeskala se i zavodila. Nisam htio nista radi Dzeke. A i svakako nije moj rang, predobar sam za nju.kempes je napisao/la: ↑03 jun 2025, 13:00Amra Dzeko je prototip najbolje bosnjakinje, uspjesna zena koja je stigla i petero djece izbaciti, ne postoji bolji zivotopis.TommyHilfiger je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:22Previse se hejta najljepsa djevojka u drzavi. Jasno da svi zude za njom a ne mogu da je imaju. Meni se javljala par puta, ali nisam imao interesa.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:08
Ona je dovoljno hejtana zbog Marije, Granda, sestara. Nema prostora za hejt zbog kole.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Au kakva kesa.Mogli je napisao/la: ↑03 jun 2025, 14:15Jel smrce ko Musina?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 11:25Ova je iz Živinica, molim lijepo. U Tuzlu dolazi samo vikendom u kafane da prodaje cvijeće kada završi prvo u Plaži u LK.Sheyi je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:50https://www.klix.ba/vijesti/bih/detalji ... e_vignette
Jedna cvjecarka manje u Tz![]()
Znalo se ovo dugo za nju, bilo je pitanje vremena, previše se eksponiraju ona i slični njoj, naročito po Tuzli ovdje - čuj dva stana, vila bazen i X5 od prodaje cvijeća![]()
Valjda dođu i ove gradske kabadahije na red sa 1000 maraka platom i dva-tri auta od 300k pojedinačno![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Nažalost, i naša Džeca je pala pod utjecaj zapada.
Nastupa po klubovima, izbacuje sise, reklamira kolu, spajaju se sa drugim djevojkama.
Jos se sad s nekim Srbinom vucara

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bruda, samo pokrivene cure cijenim. Ostale su vazduh.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:58Nažalost, i naša Džeca je pala pod utjecaj zapada.
Nastupa po klubovima, izbacuje sise, reklamira kolu, spajaju se sa drugim djevojkama.
Jos se sad s nekim Srbinom vucara![]()

Jesam li ja kako odgovoran ili mogu biti ispitan ako sam koristio usluge kurvi koje su uhapšene i imaju poruke našeg dogovora u njezinom telefonu?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt: