Platu pokrivamo mi. Uostalom, dobili ste najboljeg strijelca lige, gotovog igrača. Možda nije loš deal.

Ako je tako, popusili ste foru opetkillafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:21Morat ćete shvatiti da i FK Sarajevo i Mirvić mogu napraviti loš deal. Morat ćete se pomiriti s tim nažalost. A navodno je još jedan igrač u igri sa istim uslovima kao Jatta.
Platu pokrivamo mi. Uostalom, dobili ste najboljeg strijelca lige, gotovog igrača. Možda nije loš deal.
![]()
Da li je Ismir Mirvić bio pod uticajem psihodeličnih supstanci kada je potpisivao taj dogovor?killafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:17260k eura za Mlinarića, Renan do kraja sezone (taman mu tad ugovor ističe) i Jatta uz 50% budućeg transfera.
Vidjet ćemo po ovom trećem igraču. Ako bude Ristić, onda vjerovatno jesteBalorda je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:28Da li je Ismir Mirvić bio pod uticajem psihodeličnih supstanci kada je potpisivao taj dogovor?killafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:17260k eura za Mlinarića, Renan do kraja sezone (taman mu tad ugovor ističe) i Jatta uz 50% budućeg transfera.
Na Jattu vrlo vjerovatno možeš zaboraviti.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:34Vidjet ćemo po ovom trećem igraču. Ako bude Ristić, onda vjerovatno jesteBalorda je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:28Da li je Ismir Mirvić bio pod uticajem psihodeličnih supstanci kada je potpisivao taj dogovor?killafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:17260k eura za Mlinarića, Renan do kraja sezone (taman mu tad ugovor ističe) i Jatta uz 50% budućeg transfera.
Brate ima svoj avion, on je bas pun para
Ovaj dio za Kevelja se ne odnosi na tebe, ti si jedini bio u pravu što se njega tiče ako me pamćenje služi.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2025, 15:51Mirviću je isključivo stalo do kulta ličnosti. Bukvalno će prodati igrača za bilboarde u 3 grada gdje piše da je najbolji predsjednik i faca.
Može. Super narativ da pomažete slabijim u nevolji i da sam ja pisao da je Kevelj bitan lik.
Ako nas je istorija nečemu naučila onda je to da će oni vas na kraju nekako zajebati. Ne znam kako, ne znam šta piše u tim ugovorima, ali znam da ćete biti donji.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Direktorcic, tuitamo i 24 gosta.