Renan ide jer nema sanse u konkurenciji ovih igraca, da se dohaviza malo
Ima mali Ristic prekuco federalku, najbolji mladi igrac federalke
Pa i Vrban sto da ne
Mehmedovic bi se mogao uklopit
Nego me zanima sta mislite o Coricu i Velezu

Renan ide jer nema sanse u konkurenciji ovih igraca, da se dohaviza malo
Ma spinovi i lazi obicne al eto nek ljudi misle da je tako.svemalim1 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:32ma upravo tako. vidim neki pisu da je to 50% ako je transfer u toku posudbe. znaci posudis ga dole bez da ga planiras za prodaju, odradi sezonu i nazad. to vec ima smisla.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:22Kakvih 50 posto hahah 50 posto da mu platu daju,joj pokemona ovdje to je cudo,da je lud pa da stavo 50 posto za igraca koji ce kostati 5 puta vise od Mlinaricasamo zivite u zabludi.
vjerovatno i jeste nesto tako ili ova druga varijanta sa 50%, ali samo u toku posudbe.bvsic je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:34Renan ide jer nema sanse u konkurenciji ovih igraca, da se dohaviza malo
Pa i Vrban sto da ne
Nego me zanima sta mislite o Coricu i Velezu![]()
Zavisi od toga s kim bude igrao, Renan je igrač kojem trebaju krila i desetka, kao što je kod nas imao kad je bio na vrhuncu (Hasić, Ziljkić, Avramovski...) i u takvim uslovima od će realizovati 7/10 šansi. Ukoliko on bude morao sam sebi stvarati prilike, boriti se za loptu i da radi presing na protivnika od njega nema ništa, ja ne znam da li je on kod nas imao i jedan dribling ili da je imao prodor sa centra do šesnesterca ili neki gol van 16m tu je tanak i od njega nema ništa, dok sa druge strane u šesnest davao je golove iz gotovo nemogučih pozicija. Stvori mu šansu i on će je u 70% slučajeva realizovat.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:27bukvalno renanu istice ugovor i ista situacija kao kod mahmica, al nije isto
unpopular opinon: oliveira je duplo bolji napadac od mlinarica![]()
Nista od corica u Velezu,zaboravi tobvsic je napisao/la: ↑03 jun 2025, 16:34Renan ide jer nema sanse u konkurenciji ovih igraca, da se dohaviza malo
Pa i Vrban sto da ne
Nego me zanima sta mislite o Coricu i Velezu![]()
Pa kakve veze ima sto im razvijamo igraca ako ga nismo u stanju placat koliko i oni a istovremeno zavrsimo ispred njih na tabeli i taj igrac bude glavni kod nas(slucaj Guliashvili).
Kakvi se onda procenti spominju i to jos 50%? Mislim da je oko toga najvise nejasnoca.jurisicduska je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:23Jatta i Renan nemaju nikakve veze sa transferom Mlinarica.
Dobili su spisak 10 igrača. Na koje se ne racuna , medju njima nije Jatta i Renan.
Mimo transfera mogu doći na posudbu.
Za Jattu nema bilje opcije nego da dole ode na posudbu.
Renan je malo bio bezobrazan zato je i prvi put otišao.
Pa kad dovodis igraca na posudbu dogovoris koliko % preuzimas njegove plate.IMResurrected je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:29Kakvi se onda procenti spominju i to jos 50%? Mislim da je oko toga najvise nejasnoca.jurisicduska je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:23Jatta i Renan nemaju nikakve veze sa transferom Mlinarica.
Dobili su spisak 10 igrača. Na koje se ne racuna , medju njima nije Jatta i Renan.
Ja mislim da odma uzimate titulu,mora Sarajevo jos da uci od vas.fanatik19 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:29Pa kakve veze ima sto im razvijamo igraca ako ga nismo u stanju placat koliko i oni a istovremeno zavrsimo ispred njih na tabeli i taj igrac bude glavni kod nas(slucaj Guliashvili).
Renan, Julardzija, Jatta i Kapetanovic ako dodju 2 od 4 kod nas uz jos 2 3 pojacanja i neki normalan trener koji poznaje ligu umjesto ovogodisnjih ublehasa garantujem ti zivotom da bodovna razlika sljedece sezone izmedju nas i Sarajeva nece biti veca od +-5..
4 place kasne.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:39(ZVANIČNO) Velež se rastao sa vicekapitenom, Pršeš tražio raskid ugovora
Ovi za kifle nemaju
Iz budžeta blizu 5 miliona maraka i opet kokuzi
Dobit cete 3 igraca sa spiska na godinu dana.IMResurrected je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:29Kakvi se onda procenti spominju i to jos 50%? Mislim da je oko toga najvise nejasnoca.jurisicduska je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:23Jatta i Renan nemaju nikakve veze sa transferom Mlinarica.
Posudite nam igraca koji bude najbolji igrac lige i zavrsite na tabeli iza nasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:50Ja mislim da odma uzimate titulu,mora Sarajevo jos da uci od vas.fanatik19 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:29Pa kakve veze ima sto im razvijamo igraca ako ga nismo u stanju placat koliko i oni a istovremeno zavrsimo ispred njih na tabeli i taj igrac bude glavni kod nas(slucaj Guliashvili).
Renan, Julardzija, Jatta i Kapetanovic ako dodju 2 od 4 kod nas uz jos 2 3 pojacanja i neki normalan trener koji poznaje ligu umjesto ovogodisnjih ublehasa garantujem ti zivotom da bodovna razlika sljedece sezone izmedju nas i Sarajeva nece biti veca od +-5..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kogmagie46, mnon46, OsmanhodzicBuco, prijeratni mangup i 40 gostiju.