Ispalo bi njemu svašta da mu nije matere

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ispalo bi njemu svašta da mu nije matere
Mah, nju sam sreo u Istanbulu u jednom restoranu. Dugo me smekala, smjeskala se i zavodila. Nisam htio nista radi Dzeke. A i svakako nije moj rang, predobar sam za nju.kempes je napisao/la: ↑03 jun 2025, 13:00Amra Dzeko je prototip najbolje bosnjakinje, uspjesna zena koja je stigla i petero djece izbaciti, ne postoji bolji zivotopis.TommyHilfiger je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:22Previse se hejta najljepsa djevojka u drzavi. Jasno da svi zude za njom a ne mogu da je imaju. Meni se javljala par puta, ali nisam imao interesa.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:08
Ona je dovoljno hejtana zbog Marije, Granda, sestara. Nema prostora za hejt zbog kole.![]()
![]()
Au kakva kesa.Mogli je napisao/la: ↑03 jun 2025, 14:15Jel smrce ko Musina?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 11:25Ova je iz Živinica, molim lijepo. U Tuzlu dolazi samo vikendom u kafane da prodaje cvijeće kada završi prvo u Plaži u LK.Sheyi je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:50https://www.klix.ba/vijesti/bih/detalji ... e_vignette
Jedna cvjecarka manje u Tz![]()
Znalo se ovo dugo za nju, bilo je pitanje vremena, previše se eksponiraju ona i slični njoj, naročito po Tuzli ovdje - čuj dva stana, vila bazen i X5 od prodaje cvijeća![]()
Valjda dođu i ove gradske kabadahije na red sa 1000 maraka platom i dva-tri auta od 300k pojedinačno![]()
![]()
![]()
Nažalost, i naša Džeca je pala pod utjecaj zapada.
Bruda, samo pokrivene cure cijenim. Ostale su vazduh.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:58Nažalost, i naša Džeca je pala pod utjecaj zapada.
Nastupa po klubovima, izbacuje sise, reklamira kolu, spajaju se sa drugim djevojkama.
Jos se sad s nekim Srbinom vucara![]()
Drukarica*
Nece te krivicno gonit jer si konzument a ne prodavatelj usluge, ako te budu zvali, samo ispricaj sta je bilo. Sto vise ispricas, bolje ces proc.
Jesi li bar zadovaljan uslogom? Koliko zvjezdica bi dao kao review?
Avenija je najbolji primjer ogranicenog bosnje ovdje. On ili onaj perac guzova sto navija za Chelsea.L-Train je napisao/la: ↑03 jun 2025, 19:25Drukarica*![]()
Izgleda da dosta forumasa ovdje koriste usluge kurvi. Ne mogu da vjerujem da na danasnjem vaktu likovi moraju placati da bi imali sex. Nama se same zene nude svakodnevno.
Obori me i kosooka bruda. Morat cu opet posudjivat od tebe kako je krenulo.TommyHilfiger je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:49Izgleda da dosta forumasa ovdje koriste usluge kurvi. Ne mogu da vjerujem da na danasnjem vaktu likovi moraju placati da bi imali sex. Nama se same zene nude svakodnevno.![]()
Eto vidis da zenama ne mozes vjerovati. Tvrtka mi je u proslom mjesecu poslovala u rekordnom plusu, ne ureklo se. Saljem ti par tisuca eura na konto, castim te.Mogli je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:50Obori me i kosooka bruda. Morat cu opet posudjivat od tebe kako je krenulo.TommyHilfiger je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:49Izgleda da dosta forumasa ovdje koriste usluge kurvi. Ne mogu da vjerujem da na danasnjem vaktu likovi moraju placati da bi imali sex. Nama se same zene nude svakodnevno.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Beduin, kraljttbvb i 8 gostiju.