FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Stvarno neznam sta napisat, iskreno bi volio da je Mister ostao. Radio je cuda da starom ekipom, ali isto tako sam je kriv sto je ekipa Stara jer ima cudan nacin vodjenja ekipe. Mladim igracima slabo daje sansu, ali to je vjerovatno i zbog sistema koji on igra, moras igrat perfektno.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno nemamo ni jednog igraca od 20 do 25 godina i to je najveci problem...svi glavni igrači u ozbiljnim godinama, bas ce biti veseo period...
Hvala mu za sve i nek mu je sa srecom. Covjek nas je stavio u sami vrh europskog fudbala uz nikakva ulaganja, cak sta vise svake godine je imao sve slabiju ekipu. Supacki je ovo sto je pregovaro u toku sezone, siguran sam da je to uticalo da ostanemo bez trofeja ove sezone, al jbg svako sebe gleda.
Bojim se da nam slijede teske godine. Osim ako vlasnici ne odrijese kesu pa novog trenera ispostuju i daju mu pravu podrsku, ono sto Inzaghi nije nikad dobio.
Bojim se da nam slijede teske godine. Osim ako vlasnici ne odrijese kesu pa novog trenera ispostuju i daju mu pravu podrsku, ono sto Inzaghi nije nikad dobio.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Nije ni imao neke mlade opcije sa klupe, Aslani i Frattesi, jedan doveden da zamjeni kljucnu figuru Brozovica a drugi je vezni igrac koji ima po 7 pokusaja dodavanja po utakmici, ove primaverce ne brojim, ne sjecam se kad je zadnji uopce uspjesno ubacen iz primavere u prvu ekipu, mozda Balotelli prije 15 godina.
Vec se pise kako je Fabregas jako teska meta, i da bi Chivu mogao postati trener.
Vec se pise kako je Fabregas jako teska meta, i da bi Chivu mogao postati trener.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
odlicno.. taman da se obrukamo na svjetskom pa da trazimo novog trenera do pocetka sezone
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
- Kontakt:
Daj ba ne uključujte tog debila u raspravu više. Njemu ausilio bitan faktor u klubu, a pljuje Mistera. Apsolutna neznalica. Isto kao ovi jericho tifoso i slični uzp mentoli.
Mister hvala na svemu pravićete od govana živi bili pa vidjeli. Nijednog kvalitetnog igrača mu nisu doveli, osim Pavarda. Dok su torinskom smradu šta je zaželio dovodili da bi ispadao u grupnoj fazi.
Čuda je činio Simone, tek će da se vidi to.
Na hajr i u pamet.
Mister hvala na svemu pravićete od govana živi bili pa vidjeli. Nijednog kvalitetnog igrača mu nisu doveli, osim Pavarda. Dok su torinskom smradu šta je zaželio dovodili da bi ispadao u grupnoj fazi.
Čuda je činio Simone, tek će da se vidi to.
Na hajr i u pamet.
1921
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gdje je @koeficijent?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Od ovih što se povezujemo jedino se Fabregas čini da bi mogao biti dobar. Svi ostali će teško dočekati kraj sezone. Malo se uzdam u Marottu inače bi Ausilio vjerovatno doveo Chivua.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ausilio zeli De Zerbia i bio je na sastanku sa njegovim agentom danas.
U slucaju da ne pronađu trenera do CWCa vodit ce ih Vecchi.
U slucaju da ne pronađu trenera do CWCa vodit ce ih Vecchi.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma Cesc preuzima i vodi sa sobom Nicu Paza i Assane Diaoa.
Inzaghi čim je izasao sa sastanka objavio kilometarski oprostajni post
Spremio ga brat ima mjesec dana. Suza suzu goni sto je otiso, Izdajica. Sad i ne čudi predstava u finalu. 

Inzaghi čim je izasao sa sastanka objavio kilometarski oprostajni post

#SuningOUT
- tutankamon1905
- Kontakt:
Chivu
Ako cemo novokomponovane trenere, daj Fabregasa. A ove ostale dovodit da se uce na Interu je van svake pameti. Vieira, Chivu...il ko se jos spominjo je po meni suicid

Ako cemo novokomponovane trenere, daj Fabregasa. A ove ostale dovodit da se uce na Interu je van svake pameti. Vieira, Chivu...il ko se jos spominjo je po meni suicid
Sreca pa je Alegri zavrsio u milanu
Treba ganjati Mottu

Treba ganjati Mottu

Ima i Mourinho 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Bit ce veselo ljeto, ni jedna pozicija u ekipi nije pokrivena sa dva igraca kako treba
- TheTruth34
- Kontakt:
Inzaghi je imao najjači sastav u ovoj smiješnoj ligi svaku godinu, osvojio je jedan Scudetto i glavni krivac za najveću blamažu u historiji kluba.. S druge strane uslove i transfere je imao 0 bodova i opet je izvukao maximum iz nekih igrača, ali previše forsirao penzionere, a neopravdano izostavljao neke igrače... Najveći problem sa novim trenerom je roster jer bez nekih ludih ulaganja (koja se neće desiti) mi možemo samo igrati 3-5-2 ili ili 4-4-2(Milanovu jelku) što ne znam da li iko više igra na svijetu..
Koliko god sam ja prvi bio za Inzaghiev otkaz, mislim da nakon njegovog odlaska dolaze teža vremena..
Ja sam emotivac, daj nam Mourinha.
Koliko god sam ja prvi bio za Inzaghiev otkaz, mislim da nakon njegovog odlaska dolaze teža vremena..
Nije tačno da je imao najjači sastav. Prvu sezonu su mu svi mediji, svi analitičari u Italiji predviđali borbu za 4.mjesto. Neki su predviđali čak i totalni raspad jer je Inter ostao bez 3 od 5 glavnih igrača iz prethodne sezone. Sad što je Inzaghi uspio napraviti čudo sa tim što je imao i što je nekim igračimo uspio oživiti završene karijere, što je od nekih prosjeka uspio napraviti odlične igrače uklopivši ih u svoj sistem, to je već neka druga priča. Ali laž je da je Inter imao najjači sastav, naročito prvu sezonu kad je Inzaghi preuzeo. A i nakon te sezone, nijednom Inter nije bio ekipa koja se najviše (ili najkvalitetnije pojačala).TheTruth34 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 01:12Inzaghi je imao najjači sastav u ovoj smiješnoj ligi svaku godinu, osvojio je jedan Scudetto i glavni krivac za najveću blamažu u historiji kluba.. S druge strane uslove i transfere je imao 0 bodova i opet je izvukao maximum iz nekih igrača, ali previše forsirao penzionere, a neopravdano izostavljao neke igrače... Najveći problem sa novim trenerom je roster jer bez nekih ludih ulaganja (koja se neće desiti) mi možemo samo igrati 3-5-2 ili ili 4-4-2(Milanovu jelku) što ne znam da li iko više igra na svijetu..
I još kad se ovako napiše najveća blamaža u historiji kluba, pa to je žalosno da jedan navijač Intera može napisati. najveća blamaža je kad se ne plasiraš uopše u Ligu prvaka a skršiš par stotina miliona eura u ekipu za par sezona. Veća blamaža je kad uopšte ne prođeš grupu Lige prvaka, završiš na 4.mjestu. Veća blamaža je recimo ispasti od PSV-a ili haman pa rezervne ekipe Feyenoorda. Ovo je bolan poraz ali da je najveća blamaža u historiji je degutantno napisati pa čak i pomisliti.
Sve rečeno.obagol je napisao/la: ↑04 jun 2025, 08:49Nije tačno da je imao najjači sastav. Prvu sezonu su mu svi mediji, svi analitičari u Italiji predviđali borbu za 4.mjesto. Neki su predviđali čak i totalni raspad jer je Inter ostao bez 3 od 5 glavnih igrača iz prethodne sezone. Sad što je Inzaghi uspio napraviti čudo sa tim što je imao i što je nekim igračimo uspio oživiti završene karijere, što je od nekih prosjeka uspio napraviti odlične igrače uklopivši ih u svoj sistem, to je već neka druga priča. Ali laž je da je Inter imao najjači sastav, naročito prvu sezonu kad je Inzaghi preuzeo. A i nakon te sezone, nijednom Inter nije bio ekipa koja se najviše (ili najkvalitetnije pojačala).TheTruth34 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 01:12Inzaghi je imao najjači sastav u ovoj smiješnoj ligi svaku godinu, osvojio je jedan Scudetto i glavni krivac za najveću blamažu u historiji kluba.. S druge strane uslove i transfere je imao 0 bodova i opet je izvukao maximum iz nekih igrača, ali previše forsirao penzionere, a neopravdano izostavljao neke igrače... Najveći problem sa novim trenerom je roster jer bez nekih ludih ulaganja (koja se neće desiti) mi možemo samo igrati 3-5-2 ili ili 4-4-2(Milanovu jelku) što ne znam da li iko više igra na svijetu..
I još kad se ovako napiše najveća blamaža u historiji kluba, pa to je žalosno da jedan navijač Intera može napisati. najveća blamaža je kad se ne plasiraš uopše u Ligu prvaka a skršiš par stotina miliona eura u ekipu za par sezona. Veća blamaža je kad uopšte ne prođeš grupu Lige prvaka, završiš na 4.mjestu. Veća blamaža je recimo ispasti od PSV-a ili haman pa rezervne ekipe Feyenoorda. Ovo je bolan poraz ali da je najveća blamaža u historiji je degutantno napisati pa čak i pomisliti.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Po zadnjim informacijama Fabregas je pristao na dolazak, nadam se i da je zahtjevao drasticna ulaganja, ili da je fleksibilan pa je spreman nastaviti sa ovom formacijom i postepeno prebaciti na svoje.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ako Fabregas dođe onda ću malo lakše prežalit odlazak Simonea, ako ništa trebao bi biti dobar za razvoj mladih igrača (navodno ćemo od sada dovoditi takav profil igrača)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.