FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

VictoriasFikret
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VictoriasFikret » 03 jun 2025, 19:52

Vanja8 je napisao/la:
03 jun 2025, 19:46
VictoriasFikret je napisao/la:
03 jun 2025, 19:43
Vanja8 je napisao/la:
03 jun 2025, 19:30

Vidi drug, Jatta uopste nije dill u prodaji Mlinarica, istina delegacija Veleza ga je trazila na pozajmicu, ali ne u sklopu transfera...
Odgovor FKS je bio sasvim jasan,za ponudjene igrace od strane FKS odlucuje trener Veleza, o igracima koje zeli Velez , a nisu na listi za transfer Mlinarica odlucuje trener FKS...
Prema tome, Jatta i ako dodje u Velez na posudbu,o tome ce Zekic odluciti, doci ce pod istim uslovima kao Guli i bezveze mlatite praznu slamu da je on ukljucen u tu podjelu nakon prodaje.
Ne znam ništa o tome druže, ja sam samo prenio faktorov tekst.
Nisam ja ni rekao drug da si ti nesto provocirao ili izmisljao, svaka cast tebi uvijek si bio jedan od korektnijih forumasa... :salut:
Hvala također druže, svako dobro :salut:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jun 2025, 20:00

03 jun 2025, 19:52
Vanja8 je napisao/la:
03 jun 2025, 19:43

Ne znam ništa o tome druže, ja sam samo prenio faktorov tekst.
Nisam ja ni rekao drug da si ti nesto provocirao ili izmisljao, svaka cast tebi uvijek si bio jedan od korektnijih forumasa... :salut:
A da ste dobro prosli, jeste...
Nakon one cirkusijade zvane Halkic, Mlinaric se vratio sa nasim u Sarajevo, obavio lijecnicki i potpisao ugovor sa FKS i samo se cekao kraj Prvenstva da se objavi...
Igraceva zelja je bila iskljucivo Sarajevo i o tome je obavijestio Upravu...

Sve u svemu sve tri strane izuzetno zadovoljne i nadam se da ce Mlinaric resetati mreze u slijedecoj sezoni, vama s hajrom bila lova, koja vam je bas potrebna i igraci koje izaberete od ponudjenih i da se ovakav vid saradnje nastavi i dalje

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 jun 2025, 20:02

bvsic je napisao/la:
03 jun 2025, 19:32
skoJaa je napisao/la:
03 jun 2025, 19:31
Ona budala podijelila na ig stori na kojem piše dobro nam došao Latifaga. Neki ozbiljan komad budale. :D
Bas me zanima da li je u ozbiljnim pregovorima ili samo ispipavanje terena
Zavrsen,potpisuje uskoro.Bar tako kaze :D

Niste vi mene dobro skontali,djelimo 50-50 ako se prodaju iz Veleza tj naredna 2 roka.Kako cujem tako prenesem.A evo kaze momak da on uopste nema veze sa transferom Mlinarica,moze i to bit
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 03 jun 2025, 20:26

“Ni Bart, ni ja nismo pričali sa bilo kim iz Sarajeva i ne postoji nikakav kontakt. Jedini klub za koji bi nastupao u BiH je Borac. On može otići negdje vani, ali kada je BiH u pitanju, njegov klub može biti jedino Borac. To je sve što imam da kažem o njegovoj budućnosti” – rekao je Hamzaui za .....ba.

Ovde se jučer pisalo da je završen i vjerovalo se tw profilu sa 30 pratitelja.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 03 jun 2025, 20:37

Vanja8 je napisao/la:
03 jun 2025, 20:00
Vanja8 je napisao/la:

Nakon one cirkusijade zvane Halkic, Mlinaric se vratio sa nasim u Sarajevo, obavio lijecnicki i potpisao ugovor sa FKS i samo se cekao kraj Prvenstva da se objavi...

Sve u svemu sve tri strane izuzetno zadovoljne i nadam se da ce Mlinaric resetati mreze u slijedecoj sezoni, vama s hajrom bila lova, koja vam je bas potrebna i igraci koje izaberete od ponudjenih i da se ovakav vid saradnje nastavi i dalje
Nisam siguran da je Halkić bio naše maslo. Prije da je NSBiH krojio tabelu u zadnjim kolima onako kako njima odgovara. Što se Mlinarića tiče, mnogo je efikasniji kao istureni špic jer se zna naći na pravom mjestu u pravo vrijeme, nešto kao Pippo Inzaghi nekad u Milanu. Saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo čim naši izaberu sportskog direktora i novi stručni štab.

svabonja
Kontakt:

Post Postao/la svabonja » 03 jun 2025, 20:44

MSOZ101 je napisao/la:
03 jun 2025, 20:26
“Ni Bart, ni ja nismo pričali sa bilo kim iz Sarajeva i ne postoji nikakav kontakt. Jedini klub za koji bi nastupao u BiH je Borac. On može otići negdje vani, ali kada je BiH u pitanju, njegov klub može biti jedino Borac. To je sve što imam da kažem o njegovoj budućnosti” – rekao je Hamzaui za .....ba.

A gdje si to procitao

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 03 jun 2025, 20:55

svabonja je napisao/la:
03 jun 2025, 20:44
MSOZ101 je napisao/la:
03 jun 2025, 20:26

A gdje si to procitao
Merdian

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jun 2025, 21:10

03 jun 2025, 20:37
Vanja8 je napisao/la:

Nisam siguran da je Halkić bio naše maslo. Prije da je NSBiH krojio tabelu u zadnjim kolima onako kako njima odgovara. Što se Mlinarića tiče, mnogo je efikasniji kao istureni špic jer se zna naći na pravom mjestu u pravo vrijeme, nešto kao Pippo Inzaghi nekad u Milanu. Saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo čim naši izaberu sportskog direktora i novi stručni štab.
Opet nisi shvatio, ja sam odmah poslije tekme napisao da Velez nema veze sa tim, njima je cilj bio da desetkuju FKS, pred narednu tekmu sa Radnikom i uspijeli su,,,Slobodno nadji postove moje pa ces se uvjeriti, a i zna to vecina ovih mojih forumasa i navijaca...

Naravno drug da se nastavlja bez obzira koliko to nekim od nasih, mislim na oba tabora, a da ne pricam od dusmana, smetalo...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jun 2025, 21:11

forzasarajevo je napisao/la:
03 jun 2025, 18:03
Ovo ima smisla i logike i za NAS i za velezje..

Pjanke znasli koliko igraca i koje cemo im posudit

pitar, jesi ti uvijek tako negativan? Pratim ovaj forum već nekoliko mjeseci i samo kritiziraš i pljuješ u prazno. Jel te netko barem plaća za takve besmislice s kojima nas na dnevnoj bazi nasmijavaš?

Sarajevo sam zavolio od malih nogu i reko idem se probat malo podružit s ekipom, a ono samo negativa i pljuvanje. S tim da si upravo ti prvak u tome pa se iz aviona vidi kako doslovce mrziš igrače iz Hrvatske. Sve su ti oni krivi haha

Žalosno, daj se opusti i nemoj da ti takva negativa vodi život... pozzz iz Osijeka
[/quote]

Kralju ti si onda novi kolacic i pratis ovo zadnjih 3-4 kola.

Kao prvo boli me k u r a c ko je seb ko hevat musliman jevrej.

Zoran Zekic- ja sam njega vise ivde branio nego njegov odvjetnik cak sam predlago 8 godina ugovor

Leon Benko- meni najdrazi igrac uz dzenana uscuplica alahrahmetike dzeme smjecanina rahmanovica

Trivunovic mackic milecevic pola i neznam jesul srbi hrvati. Naravno da sam bio ljut kad gubimo 3ce mjesto malo sam ruzio Zekica…

Moja parola prvo FK SARAJEVO titule pa ostalo. Beusa i vicu zovem ustasama i cetnikom i to cu radit jer unistavaju prvo FK SARAJEVO pa kompletan fudbal, i sta njima mislim mislim i on baliskom smradu koji ih podrzava neznam mu ime a na **** nabijem i colpu i onog celavig pilava..

Sve dok zrinjski i borac odbijaju udruzenje klubova i nece strane sudije to cu govorit..

Pozdrav za osjek i jedinu porodicu koju poznam ZEKIC. I ako mozes utjeci da produzi ugovor bar jos 7 godina..

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 03 jun 2025, 21:42

ubipara je napisao/la:
03 jun 2025, 19:23
pjankesarajevo je napisao/la:
03 jun 2025, 17:19
keli je napisao/la:
03 jun 2025, 16:49

Nisu nam prodali Salaha jos da traze neke bolje igrace. Mozda jedino Oliveira cisto da uhvati formu ako moze.
Nisu oni nama nista „poslali“. Mi smo Mlinarica KUPILI za koliko su trazili te su oni dobili proviziju od njegove naredne prodaje; i nema on nikakve veze sa obnovljenim dogovorom izmedju klubova. Mi smo imali vec taj dogovor sa njima i ranije, samo su sada novinari glupi ili neki ovdje povezali da taj TRANSFER ima neke veze sa time sto mi njima OPET posudjujemo igrace. Mi cemo im posuditi samo ono na sta Zekic nece racunati narednu sezonu i vjerovatno, sudeci po dogovoru od prije, ti igraci nece igrati protiv nas.
Ti igraci posudjeni njima su NASI igraci, te ne pita se Velez nista ako neko posalje ponudu dok su na posudbi, tj zimski prelazni. Posto smo dogovorili posudbu na citavu sezonu a ne samo pola kao ranije, u slucaju da mi prodamo igraca u zimskom, njima ide pola. Da se i oni ograde jer moraju planirati.
Ima li jos sta nejasno?
Brate djaba pises glupi ljudi ne kontaju to nego misle kad se vrate sa posudbe i ako dodje ponuda da idu za 50% pa gdje to ima jos 🤣🤣
Svako ovdje pise brate to je jedan uzas
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 03 jun 2025, 21:47

Izvinjavam se na upadu. Nino Milic je novi igrac FK Sarajevo.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 03 jun 2025, 21:49

Vanja8 je napisao/la:
03 jun 2025, 21:10
03 jun 2025, 20:37
Vanja8 je napisao/la:

Opet nisi shvatio, ja sam odmah poslije tekme napisao da Velez nema veze sa tim, njima je cilj bio da desetkuju FKS, pred narednu tekmu sa Radnikom i uspijeli su,,,Slobodno nadji postove moje pa ces se uvjeriti, a i zna to vecina ovih mojih forumasa i navijaca...

Naravno drug da se nastavlja bez obzira koliko to nekim od nasih, mislim na oba tabora, a da ne pricam od dusmana, smetalo...
100%

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 03 jun 2025, 21:51

NajvecaRadosti je napisao/la:
03 jun 2025, 20:02
bvsic je napisao/la:
03 jun 2025, 19:32
skoJaa je napisao/la:
03 jun 2025, 19:31
Ona budala podijelila na ig stori na kojem piše dobro nam došao Latifaga. Neki ozbiljan komad budale. :D
Bas me zanima da li je u ozbiljnim pregovorima ili samo ispipavanje terena
Zavrsen,potpisuje uskoro.Bar tako kaze :D

Niste vi mene dobro skontali,djelimo 50-50 ako se prodaju iz Veleza tj naredna 2 roka.Kako cujem tako prenesem.A evo kaze momak da on uopste nema veze sa transferom Mlinarica,moze i to bit
Kako se neko moze prodati iz kluba gdje je igrac na posudbi. No sense tezak

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 03 jun 2025, 21:54

RajvoSA03 je napisao/la:
03 jun 2025, 21:47
Netacno

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 03 jun 2025, 22:34

Sto se tice igraca Borca koji se povezuju sa FK Sarajevo na bilo koji način,iako možda bi sa neke strane prihvatili ponudu i potpisali,morate shvatiti da su pod pritiskom ljudi koji nemaju veze sa fudbalom. Iz kojih razloga ne znam,ali ljudi osim egzistencije brinu i o svojim porodicama.

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 03 jun 2025, 22:37

Ne znam kako ali Gordeziani je u U21 repki za prijateljsku utakmicu
SARAJEVO SIAMO NOI <3

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 03 jun 2025, 22:41

On je u proširenom timu zbog Evropskog prvenstva do 21 godine.

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 03 jun 2025, 23:14

RajvoSA03 je napisao/la:
03 jun 2025, 21:47
Nadam se da si u krivu! Ništa od njega, loše, tanko...Domžale su ove sezone bile u rangu GOŠKA, a Milic moze samo gledat Mujkica i Kupresaka kako se igra....

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 jun 2025, 23:17

Ne trebaju nam beveze polovnjaci.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 03 jun 2025, 23:45

Zna li se kad bi trebala biti prozivka ?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Pantelija, pitarcenga, Varijantas8 i 76 gostiju.