Drukarica*

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Drukarica*
Nece te krivicno gonit jer si konzument a ne prodavatelj usluge, ako te budu zvali, samo ispricaj sta je bilo. Sto vise ispricas, bolje ces proc.
Jesi li bar zadovaljan uslogom? Koliko zvjezdica bi dao kao review?
Avenija je najbolji primjer ogranicenog bosnje ovdje. On ili onaj perac guzova sto navija za Chelsea.L-Train je napisao/la: ↑03 jun 2025, 19:25Drukarica*![]()
Izgleda da dosta forumasa ovdje koriste usluge kurvi. Ne mogu da vjerujem da na danasnjem vaktu likovi moraju placati da bi imali sex. Nama se same zene nude svakodnevno.
Obori me i kosooka bruda. Morat cu opet posudjivat od tebe kako je krenulo.TommyHilfiger je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:49Izgleda da dosta forumasa ovdje koriste usluge kurvi. Ne mogu da vjerujem da na danasnjem vaktu likovi moraju placati da bi imali sex. Nama se same zene nude svakodnevno.![]()
Eto vidis da zenama ne mozes vjerovati. Tvrtka mi je u proslom mjesecu poslovala u rekordnom plusu, ne ureklo se. Saljem ti par tisuca eura na konto, castim te.Mogli je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:50Obori me i kosooka bruda. Morat cu opet posudjivat od tebe kako je krenulo.TommyHilfiger je napisao/la: ↑03 jun 2025, 20:49Izgleda da dosta forumasa ovdje koriste usluge kurvi. Ne mogu da vjerujem da na danasnjem vaktu likovi moraju placati da bi imali sex. Nama se same zene nude svakodnevno.![]()
![]()
Zavisi jel obicna prostitucija ili kao trgovina ljudima. U drugom slucaju moze i on odgovarati.RollingPaper je napisao/la: ↑03 jun 2025, 19:33Nece te krivicno gonit jer si konzument a ne prodavatelj usluge, ako te budu zvali, samo ispricaj sta je bilo. Sto vise ispricas, bolje ces proc.
Malo je presla i na ekavicu kad daje izjave za prekodrinske medije. Kao nas Zelja Samardzic.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 17:58Nažalost, i naša Džeca je pala pod utjecaj zapada.
Nastupa po klubovima, izbacuje sise, reklamira kolu, spajaju se sa drugim djevojkama.
Jos se sad s nekim Srbinom vucara![]()
Skupi kUranfili
Objasni mi scenario u kojem konzument ucestvuje u trgovinu ljudima.Kajzer10 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:17Zavisi jel obicna prostitucija ili kao trgovina ljudima. U drugom slucaju moze i on odgovarati.RollingPaper je napisao/la: ↑03 jun 2025, 19:33Nece te krivicno gonit jer si konzument a ne prodavatelj usluge, ako te budu zvali, samo ispricaj sta je bilo. Sto vise ispricas, bolje ces proc.