Premijer liga BiH - aktuelno
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Neko je slavlje sinoc bilo na Grbavici...
Valjda sto idu u evropu
Valjda sto idu u evropu
Kakav glupan
Momak zna svaki fening rivala ali ne zna sta se desava na TM
Ko o čemu, ku.rva o poštenju! Ne glumi nevinašce, glupa ti je priča. Prije nego što pogledaš u Borčevo dvorište, prvo zaviri malo u svoje, gdje se rade iste ili gore stvari po pitanju suđenja samo što to iskusno radite i sva medijska hajka je upućena prema Borcu a vi u magli prolazite.Antesportas9AP je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:44Druze dragi,kako da ti ovo kazem ali briga nekoga za nas nogomet i savez i skupstinare u njemu.Pogledaj kako se zadnjih godina svira Borcu a sjeti se da su jedne godine ostetili i Zrinjski golom iz zaledja 2m i nismo vidjeli europu te godine radi kriminalne organizacije iz BL,to sto su nasi uvidjeli sto se radi pa upregli sve zivo da se klub zastiti i da nas lopovi iz saveza RS-a ne kradu kao bosnjacke predstavnike koji su prodali svoj obraz nije do Covketa i hrvata u savezu vec do prodatih bosnjaka klimavaca i pusaca Vici ispod stola za par dinara.Budimo malo realni.Meni samo nije jasno da u 21.stoljecu i pored svih kamera i internet snimaka Uefa i Ceferin blagosove lopovluk Vice i ujke Dodika.Toliko o njihovoj brizi za nas nogomet.let3 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:31Polako se zatvara krug banditima Dodiku i Covicu. Sankcije se uvode, obruc oko njih se steze. Uskoro ce im biti dzenaza (u politickom smislu).AlemC85 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 21:14
Ni drugu mu Draganu ne cvjetaju vise ruze. Na pragu je sankcija. Britanci ga spustili na zemlju. A Beus kao njegov intimus bit ce zrtveno janje, bas kao vico. Jos Hasic slozio jos jednu tuzbu protiv Saveza, kojem prijeti suspenzija i drakonske kazne, jer CAS ne oprasta. Polako se kula od karata zvana Savez rusi.
A Vico i Beus su obicne marionete u njihovim rukama. Cim ove glavonje odu, marionete idu odmah za njima.
Sad ce neko napisati kako seremo o politici ovdje. Al kod nas je sve politika jbg, pa i nas fudbal...sve je usko povezano.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- svrakino1921
- Kontakt:
tabba77 je napisao/la: ↑02 jun 2025, 07:24Informacija od jedinog povjerljivog i iskrenog čovjeka iz vašeg kluba.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 22:02Brate izvini molim te
Baš tražim tvoj post da ga postavim ovdje
Kako si znao
Kralju![]()
Kralju
Ti jedini znaš koliko smo dobili od Jabijevog transfera
Pa da se ne patimo ovdje da nam kažeš pa da idemo dalje
Ovo ko potok u kružnom toku - mora bit ovdje tvoja intervencija
- svrakino1921
- Kontakt:
Hahahahhahahhaha
Jes' se ovan zaletio.
Ali to je sve navlakuša, on je i htio da ispadne glup u našim očima, ali on to zapravo nije.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne valja on gluposti svaki dan i ne smijemo se njegovom mentalnom zaostatku nego se samo pecamo na njegove visokoumne udice!NoProfit je napisao/la: ↑04 jun 2025, 08:44Hahahahhahahhaha
Jes' se ovan zaletio.
Ali to je sve navlakuša, on je i htio da ispadne glup u našim očima, ali on to zapravo nije.Njemu je njegov forumski guzni haver Rigi rekao da je on inteligentan.
Sofascore izabrao najbolje u BiH: Napad bez najboljeg strijelca
Aplikacija za praćenje statistika i sportskih rezultata Sofascore izabrala je tim sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Igrač s najvećom prosječnom ocjenom u ligi u nedavno okončanoj sezoni, odnosno najbolji igrač sezone bio je fudbaler Sarajeva Giorgi Guliashvili (ocjena 7,60).
Tim sezone predstavlja najbolje ocijenjene igrače na određenim pozicijama te sezone. Temeljeno je na prosjeku ocjena igrača u sezoni Premijer ligi BiH.
Prema Sofascoreu, idealni tim Premijer lige BiH za sezonu 2024/25 izgleda ovako:
Golman: Lovre Rogić (FK Sarajevo)
Odbrana: Hrvoje Barišić (HŠK Zrinjski), Ante Hrkač (FK Velež), Bert Maijers (FK Borac)
Vezni red: Omar Pršeš (FK Velež), Damjan Krajišnik (FK Radnik), Mario Tičinović (HŠK Zrinjski), Fran Topić (HŠK Zrinjski)
Napad: Aleksandar Boljević (FK Željezničar), Giorgi Guliashvili (FK Sarajevo), Đorđe Despotović (FK Borac).
Zanimljivo je da mjesta u timu sezone nije bilo za Mihaela Mlinarića, prvog topnika lige i strijelca 19 pogodaka.
Aplikacija za praćenje statistika i sportskih rezultata Sofascore izabrala je tim sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Igrač s najvećom prosječnom ocjenom u ligi u nedavno okončanoj sezoni, odnosno najbolji igrač sezone bio je fudbaler Sarajeva Giorgi Guliashvili (ocjena 7,60).
Tim sezone predstavlja najbolje ocijenjene igrače na određenim pozicijama te sezone. Temeljeno je na prosjeku ocjena igrača u sezoni Premijer ligi BiH.
Prema Sofascoreu, idealni tim Premijer lige BiH za sezonu 2024/25 izgleda ovako:
Golman: Lovre Rogić (FK Sarajevo)
Odbrana: Hrvoje Barišić (HŠK Zrinjski), Ante Hrkač (FK Velež), Bert Maijers (FK Borac)
Vezni red: Omar Pršeš (FK Velež), Damjan Krajišnik (FK Radnik), Mario Tičinović (HŠK Zrinjski), Fran Topić (HŠK Zrinjski)
Napad: Aleksandar Boljević (FK Željezničar), Giorgi Guliashvili (FK Sarajevo), Đorđe Despotović (FK Borac).
Zanimljivo je da mjesta u timu sezone nije bilo za Mihaela Mlinarića, prvog topnika lige i strijelca 19 pogodaka.
-
DadoElazar
- Kontakt:
evo sta kaze UINO o transferu al jabera
agencija/menadjer - 530 000km
fs s arabije/program - 1 400 000km
fk zeljo neto dobit - 1 590 000km
ukupna visina transfera - 3.520,000km ili po kursu na dan potpisivanja - 1 799 747, 42 eura
ukupna zeljina bruto dobit je 1.749.000km ali 159.000 je isplaceno direktno al jaberu kao bonus od 10% sto je normalna praksa u ovakvim transferima
ukupna visina transfera - 3.520,000km ili po kursu na dan potpisivanja - 1 799 747, 42 eura
ukupna zeljina bruto dobit je 1.749.000km ali 159.000 je isplaceno direktno al jaberu kao bonus od 10% sto je normalna praksa u ovakvim transferima
Jako infantilan odgovor računovođe na činjenicu da su ga popiškili ranije.
Dobro jutro!
Dobro jutro!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nas vrli racunovodja je digao tik tak ruke, prestao brojati pare koje se prosto slijevaju u veci sarajevski klub, te je tako ostala nada da ce neki organi reda i mira dovrsiti njegov san.. tik - tak..
u medjuvremenu, mamas, mlinaric... a pripreme jos nisu
opet da ne budem pakas, slozit cu se sa Virtualnim glede Jatte i sezone koju bi mogao odigrati u Velezu nasem dragom, ponosu Hercegovine.

u medjuvremenu, mamas, mlinaric... a pripreme jos nisu
opet da ne budem pakas, slozit cu se sa Virtualnim glede Jatte i sezone koju bi mogao odigrati u Velezu nasem dragom, ponosu Hercegovine.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- luckystrike
- Kontakt:
Ne znam odakle ti ti podaci iz UIO, ali potvrđuju manje-više ono što sam saznao i napisao ranije.DadoElazar je napisao/la: ↑04 jun 2025, 09:21evo sta kaze UINO o transferu al jabera
luckystrike je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:45Cifra je tačna i dijeli se pola - pola. Želji pripada oko 900 k €, odakle trebaju zakititi Šapinu a red bi bio da prebace na kahvu i Dini koju kintu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jos uvijek pjene, nevjerovatno 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
luckystrike je napisao/la: ↑04 jun 2025, 11:04Ne znam odakle ti ti podaci iz UIO, ali potvrđuju manje-više ono što sam saznao i napisao ranije.DadoElazar je napisao/la: ↑04 jun 2025, 09:21evo sta kaze UINO o transferu al jabera
luckystrike je napisao/la: ↑03 jun 2025, 09:45Cifra je tačna i dijeli se pola - pola. Želji pripada oko 900 k €, odakle trebaju zakititi Šapinu a red bi bio da prebace na kahvu i Dini koju kintu.
Nikad poraz, samo lekcija.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Prije tačno godinu dana.
Tad si se bio zaletio, a sve su prilike da si i sad.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
HordasOdMalena je napisao/la: ↑04 jun 2025, 12:01Tad si se bio zaletio, a sve su prilike da si i sad.![]()
Nema tu zalijetanja, samo je pitanje koliko su sposobni da zataškaju. Dobro im je išlo do sad.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nemoj zezati, bila identična priča kao i sada. Naravno, ispostavilo se kao laž botova na koju su mnogi nasjeli. Zanimljivo, u isto doba godine se opet pojavljuju priče. Pred evropske utakmice. Simptomatično, zar ne?Virtu4l je napisao/la: ↑04 jun 2025, 12:02HordasOdMalena je napisao/la: ↑04 jun 2025, 12:01Tad si se bio zaletio, a sve su prilike da si i sad.![]()
Nema tu zalijetanja, samo je pitanje koliko su sposobni da zataškaju. Dobro im je išlo do sad.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta tacno?Fkt nisam upucen u ovo sto se provlaci kroz forum danima pa me zanima.Znam ja 3-4 nasa tzv insajdera i niko mi nista za to nije rekao,odjednom 3-4 vasih pocelo to provlaciti kroz forum.Ako ima nesto hajde sazetak neki od pocetka ako se dogovarate tamo po telegramu i ovdje pisete da lafo unesete nemir krajnje djecije ali nista me ne bi cudilo od vas.Virtu4l je napisao/la: ↑04 jun 2025, 12:02HordasOdMalena je napisao/la: ↑04 jun 2025, 12:01Tad si se bio zaletio, a sve su prilike da si i sad.![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Noke995 i 15 gostiju.