Mali Karic igračinaLevin je napisao/la: ↑04 jun 2025, 07:50Gledao sam Malika par puta i ima on dobrih elemenata u igri ali kao slšto @Napaceni87 kaže vrlo je tanak u duelu i kao i svim juniorima fizička sprema je vrlo upitna.Napaceni87 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 01:03Ne mislim u smislu minuta i nastupa, ako si ikad pogledao utakmicu ove sezone u juniorima vidio bi da rijetko koji duel dobija sa juniorima, a sta da mu dodje u seniorskom fudbalu Surdanovic + trkacki ne moze pratit seniore po meni nema sanse al etotiagofaria25 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 00:23
Nije mi ovo baš statistika kako ti kažeš jedva, opet, da budem iskren, nisam ga previše gledao, osim Kruševa gdje je igrao punih 90’ ulazio je po minut do tri. Nekako mi je simpa profil igrača, nizak, zadnji vezni, nezgodan, mislim da može biti koristan, opet možda si ti više pratio juniore pa znaš bolje.
O visini namjerno ne govorim jer ima odličnih veznjaka koji subtu negdje sa visinom (Modrić, Vitinha) ali su vrhunski u nekim drugim drugim segmentima (Pas igra, šut, mobilnost). Malik ima dobre neke segmente u igri i najbolje bi bilo poslati ga u Federalnu da vidimo kako će se nositi sa kostolomcima i može li se tamo nametnuti.
Da budem iskren , meni Bakir Karić djeluje bolje od njega na terenu ali možda griješim. Mada generalno mislim da se nivo rada u OP mora podići pet stepenica više. Klub bi definitvno trebao razmisliti da obezbijedi snimke utakmica OP jer ovako je teško donijeti neki zaključak.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- NerminFatic
- Kontakt:
Vala i to, ali bih volio da se napokon krene s onom pregradom za gostujuce navijace na Sjeveru koja ce u narednoj sezoni kad bude radjen Jug biti jako bitna jer se kapacitet stadiona smanjuje za 3500 stolica. Dolazilo mi je u vugla da odem do kluba i kazem evo ja cu naci prijatelje koji navijaju za Zelju i oni ce to napraviti gratis, samo da im se obezbijedi zeljezna konstrukcija. Neshvatljivo je da jos iz doba Edisa Kovacevica se stalno govori "u planu je, "radi se na tome, a ono - nula bodova.

Brate to ti pricam, evo ja cu prvi volontirat. Ne vidim u cemu je problem bar onu betoncinu ofarbat recimo u plavu i dat joj neki smisao, tu neku armaturu koja strsi i sl. A pogotovo to kad se bude jug radio, na taj detalj sam zaboravioNerminFatic je napisao/la: ↑04 jun 2025, 11:22Vala i to, ali bih volio da se napokon krene s onom pregradom za gostujuce navijace na Sjeveru koja ce u narednoj sezoni kad bude radjen Jug biti jako bitna jer se kapacitet stadiona smanjuje za 3500 stolica. Dolazilo mi je u vugla da odem do kluba i kazem evo ja cu naci prijatelje koji navijaju za Zelju i oni ce to napraviti gratis, samo da im se obezbijedi zeljezna konstrukcija. Neshvatljivo je da jos iz doba Edisa Kovacevica se stalno govori "u planu je, "radi se na tome, a ono - nula bodova.![]()
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Odbrana cijela out osim Karamarka , Krpic moze samo sa klupe 10-15min , ispuhao je on odavno realno..
Treba ti cijela odbrana i jak spic , ostalo i nije tako lose
-
- Kontakt:
Prema saznanjima portala SportSport.ba, najozbiljniji tim za dovođenje Riada Šute je Željezničar.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
tiagofaria25 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 16:07Prema saznanjima portala SportSport.ba, najozbiljniji tim za dovođenje Riada Šute je Željezničar.
Po meni nije neki igrac, al bolji je od Sukilovica i Mahmica
- jointunija
- Kontakt:
To ti ozbiljan ili?
Galić otišao ima mjesec

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Od njih nije tesko bit boljiGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 16:59tiagofaria25 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 16:07Prema saznanjima portala SportSport.ba, najozbiljniji tim za dovođenje Riada Šute je Željezničar.
Po meni nije neki igrac, al bolji je od Sukilovica i Mahmica
-
- Kontakt:
Ima li ijedan stoper u omladinskom pogonu da fizikom moze odgovorit zahtjevima prvog tima, visina duel tehnika
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ima, juniori nam kidaju. Jučer nisu uspjeli kadete pobjediti.Napaceni87 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 17:16Ima li ijedan stoper u omladinskom pogonu da fizikom moze odgovorit zahtjevima prvog tima, visina duel tehnika
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Jel moguceRiquelme1921 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 17:24Ima, juniori nam kidaju. Jučer nisu uspjeli kadete pobjediti.Napaceni87 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 17:16Ima li ijedan stoper u omladinskom pogonu da fizikom moze odgovorit zahtjevima prvog tima, visina duel tehnika
- gegenpressing
- Kontakt:
Loša im saznanja kao i sva dosadtiagofaria25 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 16:07Prema saznanjima portala SportSport.ba, najozbiljniji tim za dovođenje Riada Šute je Željezničar.

Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Ima stoper dobar u juniorima Halilovic treba ga pogledat
- Riquelme1921
- Kontakt:
Po meni su kadeti i dali 2 ljepša gola iz lijepih akcija. Golovi za juniore su iz penala i jedna greška u odbrani kadeta.Napaceni87 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 17:33Jel moguceRiquelme1921 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 17:24Ima, juniori nam kidaju. Jučer nisu uspjeli kadete pobjediti.Napaceni87 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 17:16Ima li ijedan stoper u omladinskom pogonu da fizikom moze odgovorit zahtjevima prvog tima, visina duel tehnika
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Je li to Santosa vracamo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, Levin, perodeformero i 58 gostiju.