Pa za Tidzu se znalo da ide. Dečko je upravu. Sta ćeš bolan u raspalom Milanu? Pa nas navijaci ne gledaju, pola godine protesti navijaca, 1/4 prazne tribine a pišu sve rasprodano. Pokvarena sredina.
Izgleda da su svi igrači najavili da žele da idu iz Milana, zato se i prica o Mikeu. Theo je iovako odlučio da ide, i sad ce sigurno krenut i Leao a sigurno i Pulisic. Daj Bože da onaj Bebote ostane, jer gledaj kad i on skonta da mu je bolje bježat iz ovog kluba.
Dovođenje Modriča za 3min godišnje je vrijedno glupiranju kakvo i očekujem od ove uprave. Uprava koja 20 godina ne zna prodat igraca, a kad trebamo dovest igraca plaćamo ogromne cifre, e pa onda to ne ide. Al bitno je da se to ne mijenja. Vec se mijenjaju treneri, igrači, doktori.
Svi su krivi samo uprava nije kriva.
Kao pravi navijač Milana, bi trebao sada da ga kompletno bojkotujem, da se ne kupi ni jedna sezonska karta, da ne odeš ni na jednu utakmicu, pa da vidiš kako to boli po džepu. Pustit klub da skroz mu padnu akcije. Do te mjere da stoka odluci prodat klub za male pare. I tad ga prodat nekom ko želi da ulaže u klub.
Ja sam se vec oprostio od Milana, neću iz principa da podržavam ovo zaj*bavanje s mojim klubom. Od doba Dejana Savićevića ga pratim, al ovo je došlo do ponižavanje sve ijednog navijača i ljubitelja Milana. Ovo je dno dna sta su uradili.
Trebat ce nam 3-5 godina da ponovo dovedemo sve u red, al prvo moraš očistit i pobacati smeće iz svog dvorišta.
Paolo je stvorio ekipu, ovi "kvazi menadžeri" su cijeli njegov rad uništili.
Pa neka im je sretno
Furlani, Moncada, Scaroni, Karinale, Ibra
Non sarete mai uno di noi