Prva Liga FBiH 2024/25
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2024/25
10:20 pogledajte za sta igrac Jedinstva dobija zuti karton. Ovaj video je primjer kako se krade utakmica u ovoj ligi
Svim akterima zelim sve najbolje, da im neko djecu ovako krade, a publika iz Banovica je pokazala sto su samo za rudnika. Sramotna predstava u svakom smislu, vrhunac je sto u pola utakmice ulaze 2 njihova redara i guraju igrace Jedinstva, to nisam nigdje na svijetu vidio.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne znam je li isti tipovi "obezbjeđuju" utakmice u Banovićima i Živinicama, ali su baš mrtve seljačine. U Živinicama su potezali pištolje na navijače Zvijezdeharden je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:5410:20 pogledajte za sta igrac Jedinstva dobija zuti karton. Ovaj video je primjer kako se krade utakmica u ovoj ligiSvim akterima zelim sve najbolje, da im neko djecu ovako krade, a publika iz Banovica je pokazala sto su samo za rudnika. Sramotna predstava u svakom smislu, vrhunac je sto u pola utakmice ulaze 2 njihova redara i guraju igrace Jedinstva, to nisam nigdje na svijetu vidio.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
I protiv nas je slicno bilo. Pred kraj tekme guzva na terenu izmedju igraca, neki ćelo uskače, oblači plavi marker, kao da je i on redar. Hoce da red zavodi.harden je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:5410:20 pogledajte za sta igrac Jedinstva dobija zuti karton. Ovaj video je primjer kako se krade utakmica u ovoj ligiSvim akterima zelim sve najbolje, da im neko djecu ovako krade, a publika iz Banovica je pokazala sto su samo za rudnika. Sramotna predstava u svakom smislu, vrhunac je sto u pola utakmice ulaze 2 njihova redara i guraju igrace Jedinstva, to nisam nigdje na svijetu vidio.
-
- Kontakt:
Da su imalo ljudi kao sto nisu ne bi pisali apele za pomoć svaka dva mjeseca

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Sad kad opet krene kurisanje Celika u cvajti. 

Nemoj likćeta pikćeta, šta si ih se obavezao ccc

-
- Kontakt:
Dajdza11 je napisao/la: ↑01 jun 2025, 14:31Jel se ovo onaj mali kretencic zaniolo ponovo javlja, ovaj put kao tommy. Levatino idi prati Slogu iz Tojsica, nemas se ti sta javljat ovdje
Glupko mali, ja kao navijac Sarajeva postujem Celik kao pravi bosanski klub. Najbolja atmosfera i gostovanja su na Bilinom poslije Grbavice.
Nadam se i njihovom brzom povratku u wwin ligu, tamo gdje Celik i treba da bude.
Povratak otpisanih...
Najdraži pjevač Dino Merlin, pjesma Sve je laž, napraviti novi profil neprocjenjivo...
Pozdrav za ledenog, imaš prostora napravi još profila.

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik!!!
Sl sezona jako interesantna, poprilično jaka, ne dozvoliti samo ljudima u crnom da to urade na njima poznat način.
harden je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:5410:20 pogledajte za sta igrac Jedinstva dobija zuti karton. Ovaj video je primjer kako se krade utakmica u ovoj ligiSvim akterima zelim sve najbolje, da im neko djecu ovako krade, a publika iz Banovica je pokazala sto su samo za rudnika. Sramotna predstava u svakom smislu, vrhunac je sto u pola utakmice ulaze 2 njihova redara i guraju igrace Jedinstva, to nisam nigdje na svijetu vidio.
Sve ispravno kazu hahahaFK BUDUĆNOST - NK JEDINSTVO (29. kolo)
Komisija za sudije i suđenje NS FBiH je utvrdila kako je glavni sudija Spahalić Emir ispravno postupao i primjenjivao PNI u 48. minuti kada je iksljučio igrača gostujuće ekipe, te u 91. minuti kada je isključio igrača domaće ekipe. Komisija za sudije i suđenje NS FBiH prihvata ocjene posmatrača suđenja.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nisam nista pogresno napisao. Svakako da ce zenicka olupina opet biti kanta za nabijanje ovim jacim. Biti ce zanimljivo i ugodno gledati to. Jos im nisu deblokirali racun. Ne znam koliko godina moraju pusiti tu pricu da ce se deblokada i desiti.

Ugasiti zenicku beskorisnu olupinu, srusiti najruzniji stadion na planeti.

Usmrdili se i grad i klub i stadion i navijači jalijski.TommyHilfiger je napisao/la: ↑04 jun 2025, 18:48Nisam nista pogresno napisao. Svakako da ce zenicka olupina opet biti kanta za nabijanje ovim jacim. Biti ce zanimljivo i ugodno gledati to. Jos im nisu deblokirali racun. Ne znam koliko godina moraju pusiti tu pricu da ce se deblokada i desiti.![]()
Ugasiti zenicku beskorisnu olupinu, srusiti najruzniji stadion na planeti.![]()

-
- Kontakt:
Da li ovo ledeni komunicira sa zaniolom?Iznuda je napisao/la: ↑04 jun 2025, 19:15Usmrdili se i grad i klub i stadion i navijači jalijski.TommyHilfiger je napisao/la: ↑04 jun 2025, 18:48Nisam nista pogresno napisao. Svakako da ce zenicka olupina opet biti kanta za nabijanje ovim jacim. Biti ce zanimljivo i ugodno gledati to. Jos im nisu deblokirali racun. Ne znam koliko godina moraju pusiti tu pricu da ce se deblokada i desiti.![]()
![]()
Nego za koga sad navijaš, dosta si klubova promjenio?
A moš samo da šišpu gradu klubu i navijačima!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Zenicka olupina ide napred pa ti misli sta hoces,klub je nas nije politicki ,neovisimo niodkog a polahko uzimamo od svakog a ti se sto daju ne pitaju se u klubu nista nijedna politicka stranka za razliku od 99 % u ovoj lig sto grad kontrolise kad daje.Zatm porez ociscen nula je ,deblokada ce doci a ti se zamisli kako gura tvoj klub ako uopce i navijas za ijedan klub sad navijas za Slobodu sad za Jedinstvo e moj Ledeni 400 profila si napravio.TommyHilfiger je napisao/la: ↑04 jun 2025, 18:48Nisam nista pogresno napisao. Svakako da ce zenicka olupina opet biti kanta za nabijanje ovim jacim. Biti ce zanimljivo i ugodno gledati to. Jos im nisu deblokirali racun. Ne znam koliko godina moraju pusiti tu pricu da ce se deblokada i desiti.![]()
Poslat cu ti Truhlu da ti detaljnije pojasni u ciframa i Čelik i ostale ,on te prati brojke.
Vjerujem da ne emo bit kanta za nabijanje a koji to ja i klubovi bgt Sloboda mozda ,kad ode Husic ide vidjet cemo ili ce mozda sad milione ulozit ali prvo dugovi Nalic i ostali i porez ili mozda za Jedinstvo navijas,onda trebas navijat u Subotu za Celik da ne ispadne Jedinstvo,stvarno ne znam za koji klub navijas.
miran budiNulatridva je napisao/la: ↑04 jun 2025, 19:17Da li ovo ledeni komunicira sa zaniolom?Iznuda je napisao/la: ↑04 jun 2025, 19:15Usmrdili se i grad i klub i stadion i navijači jalijski.TommyHilfiger je napisao/la: ↑04 jun 2025, 18:48
Nisam nista pogresno napisao. Svakako da ce zenicka olupina opet biti kanta za nabijanje ovim jacim. Biti ce zanimljivo i ugodno gledati to. Jos im nisu deblokirali racun. Ne znam koliko godina moraju pusiti tu pricu da ce se deblokada i desiti.![]()
![]()
Nego za koga sad navijaš, dosta si klubova promjenio?
A moš samo da šišpu gradu klubu i navijačima!!!
-
- Kontakt:
Hahaha...a koja krađa u Banovicima. Ovo smece od sudija na Bihac mogu zaboraviti
Pogledas video iz banovica i reakcije publike i jasno ti je da cemo uvijek biti šupak evrope. Zemlja lopova i licemjera. Mentalitet vise za papua novu gvineju. **** i lezbe po zapadu su civilizacija 3 nivoa iznad nasih "patriota i vjernika".
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Pa druze moj sta se cudis za Emira, to je jedan od najvećih kriminalaca u bh sportu!! Dobro procitaj to sto sam napisao! Milion utakmica nastimanih, dolazio do premijer lige, tamo radio dar mar, sjetimoo se samo dva penala pod BB itd... U prvoj ligi federacije 90% utakmica sudi za novce, pioniri, kadeti i juniori imaju isto cijenu itd...harden je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:5410:20 pogledajte za sta igrac Jedinstva dobija zuti karton. Ovaj video je primjer kako se krade utakmica u ovoj ligiSvim akterima zelim sve najbolje, da im neko djecu ovako krade, a publika iz Banovica je pokazala sto su samo za rudnika. Sramotna predstava u svakom smislu, vrhunac je sto u pola utakmice ulaze 2 njihova redara i guraju igrace Jedinstva, to nisam nigdje na svijetu vidio.
njemu sipa da oduzme mobitel, za dva dana bi dobio 10 godina zatvora!
Max Allegri
-
- Kontakt:
Ahaha. A sta skandiraju svi srecni i ushiceni sto njihov tim ostaje bez obzira sto bez sudije nikad ne bi dobili Jedinstvo...DRUGA LIGA...Da bi imalo smisla trebali su dodati i 3 rang takmicenja hehe. Mi kad smo igrali Drugu ligu zapad u SFRJ...gdje su oni bili?
- ASD
- Kontakt:
Ma to je mala grupica ljudi, okupljena oko uprave, daleko od navijača.harden je napisao/la: ↑04 jun 2025, 18:44harden je napisao/la: ↑01 jun 2025, 21:5410:20 pogledajte za sta igrac Jedinstva dobija zuti karton. Ovaj video je primjer kako se krade utakmica u ovoj ligiSvim akterima zelim sve najbolje, da im neko djecu ovako krade, a publika iz Banovica je pokazala sto su samo za rudnika. Sramotna predstava u svakom smislu, vrhunac je sto u pola utakmice ulaze 2 njihova redara i guraju igrace Jedinstva, to nisam nigdje na svijetu vidio.
Sve ispravno kazu hahahaFK BUDUĆNOST - NK JEDINSTVO (29. kolo)
Komisija za sudije i suđenje NS FBiH je utvrdila kako je glavni sudija Spahalić Emir ispravno postupao i primjenjivao PNI u 48. minuti kada je iksljučio igrača gostujuće ekipe, te u 91. minuti kada je isključio igrača domaće ekipe. Komisija za sudije i suđenje NS FBiH prihvata ocjene posmatrača suđenja.da bog da svi koji su ucestvovali u ovome trebali uskoro donacije za lijekove. Inace, taj sudija je protiv Stupcanice uspio slomiti kost nasem igracu Mateji Bozicu, kad je fizioterapeut Jedinstva usao na teren on mu rekao imas 10 sekundi da ga izneses van terena. Smece mostarsko.
Budućnost je bila mešetarski klub početkom 2000-tih, a evo izgleda se vratilo to vrijeme.
Doduše, početkom 2000-tih su se kupovale utakmice ugljem, nije se ni tad otimalo.
Nije mi jasno šta ovo Milenku treba. Mada, kad bolje razmislim, dugo je bio trener Sloge po seoskim ligama, navikao je na ove scene.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.